Sari la conținut

Carduri de asistență rutieră acum și prin aplicația auto.ro

9695-si-auto-ro

Cei care mă citesc de mult știu că am fost de la bun început un fan al aplicației auto.ro. Este probabil cea mai bună aplicație destinată șoferilor din România. Și nu numai șoferilor. O folosesc destul de des și m-a ajutat de nenumărate ori, deci merită lăudată.

Din când în când cei de la auto.ro vin cu câte o chestie nouă în aplicația lor. Acum au lansat serviciul care dă posibilitatea șoferilor să-și cumpere direct din aplicație cardurile de asistență rutieră. Practic cu aceste carduri poți pleca la drum fără nicio grijă.

Eu am un card care îmi oferă destul de mult opțiuni, vedeți în tabelul de mai jos avantajele cardului gold.

carduri-9695

Practic chiar pot să plec oriunde fără nicio grijă și când zic oriunde nu mă refer doar la România ci la întreaga Europă.

Prețul cardului nu este mare, este practic o asigurare care te scoate din belea și acoperă niște cheltuieli care probabil ar fi mai mari doar dacă ai avea un singur incident prin afară.

Gândiți-vă cât costă o platformă, atunci când ți se strică mașina prin Austria, și cât costă acest card. Eu zic că merită.

25 lei pe lună, în varianta cadrului gold nu este deloc mult pentru confortul dumneavoastră. Să nu mai vorbim de faptul că nu știi de unde să te apuci să rezolvi o problemă atunci când ești într-o zonă necunoscută. Practic acest card îți oferă confortul necesar. Ah, și o siguranță.

Dacă până acum nu v-ați instalat aplicația auto.ro este cazul să o faceți. Sunt atâtea lucruri utile pentru cei aflați la volan de nici un vă imaginați.

Câteva exemple:

  • Plata amenzilor auto direct din aplicație.
  • Cumpărare Rovinietă, RCA, Parcare direct din aplicație.
  • Mașina mea – primești notificări când îți expiră tot felul de chestii la mașină.
  • Găsire service-uri, vulcanizări, bancomate, benzinării, etc direct din aplicație.
  • Găsire piese auto din aplicație.
  • Etc.

So, este păcat să existe așa ceva și să nu o folosiți. O să vedeți cât de comod este să rezolvi anumite probleme când vă aflați într-un oraș pe care nu-l cunoașteți.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. razorsbk 15 Dec 2014 @ 22:43

    Aceleași beneficii le am la polița casco de la Țiriac :)

    Raspunde
  2. criserb 15 Dec 2014 @ 23:07

    @razorsbk – poți să-i spui aia unuia care nu are ca și tine casco la Țiriac ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)