Sari la conținut

Cardurile de fidelitate la voi pe telefon

Am gasit o super aplicatie in seara asta. Mi se pare foarte utila, mai ales pentru unul ca mine care prefera sa umble cam fara portofel la el. Mai ales vara, cand nu prea imi intra si portofelul in pantalonii scurti :)

Deci, este vorba despre o aplicatie care o sa contina toate cardurile voastre de fidelitate. Cu totii avem o gramada de astfel de carduri si rar se intampla sa le avem la noi atunci cand avem nevoie. Ei, uite ca aplicatia asta le scaneaza si le pastreaza pe toate la voi in telefon.

Eu tocmai am terminat de introdus vreo 12 carduri in telefon si de acum inainte o sa le si folosesc. Pana acum nu prea le-am folosit, tocmai pentru ca nu le aveam la mine. Probabil discountul nu o sa fie foarte mare dar sunt sigur ca o sa fie. Fiecare leu e bun, nu? :)

Puteti sa v-o instalati si voi, functioneaza pe destule sisteme de operare, dupa cum se vede pe siteul lor.

Sa nu-mi spuneti ca nu v-am zis o chestie utila :P sau poate stiati de ea…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Ciprian 1 Nov 2011 @ 22:13

    da man si cand o sa te duci la noi cu telefonu sa iti scaneze tanti vanzatoarea pt codu de fidelitate o sa zica domne nu se poate ca tu vrei sa ne furi sau cine stie ce idei ii mai vin ….

    Raspunde
  2. criserb 1 Nov 2011 @ 22:34

    E foarte posibil sa se intample si chestia asta, dar eu totusi am sa incerc. In plus nu vad de ce ar comenta daca am si buletinul la mine care o sa-i confirma numele…

    Raspunde
  3. octavian 2 Nov 2011 @ 09:51

    nici eu nu cred ca o sa accepte la noi :P

    Raspunde
  4. Ciprian HUȚIU 5 Nov 2011 @ 02:08

    Sau îți faci un singur card de fidelitate, care le conține pe toate (cel puțin, pe toate cele mai importante), și în toată lumea, nu doar în România.

    Dau detalii pe email, aici nu vreau să fac reclamă (mai mult decât am făcut deja ;) )

    Raspunde
  5. criserb 5 Nov 2011 @ 02:40

    @Ciprian HUȚIU – poti sa dai detalii aici, nu e problema :)

    Pana la urma asta e scopul online-ului, sa aflam cat mai multe lucruri noi. So, sa auzim :)

    Raspunde
  6. Ciprian HUȚIU 5 Nov 2011 @ 12:11

    Mă refer la cardul de fidelitate Lyoness, ce aduce bani (nu puncte sau steluțe, ci bani în contul bancar personal, indiferent de bancă) în buzunarul fiecărui cumpărător membru Lyoness, la peste 1800 comercianți afiliați în România (Vodafone, Carrefour, OMV, Praktiker, Leonardo, DOMO, KIKA – doar câteva nume din cei peste 1800). Nu există taxe (de înscriere sau menținere), nu există condiții (precum cumpărături în valoare minimă lunară), nu se semnează nimic cu implicații financiare.

    Scrieți-mi la adresa de email aferentă pentru detalii suplimentare.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)