Sari la conținut

Cat de des va uitati lucrurile pe undeva?

am uitatAm un prieten, nu ii dau numele (Vasile il cheama :P) care isi uita tot felul de lucruri de fiecare data cand vine la mine. Isi uita actele, isi uita telefonul, isi uita banii, isi uita tot felul de chestii.

Aproape de fiecare data cand trece pe aici, isi uita ceva, chiar daca la plecare verifica daca si-a luat toate lucrurile cu care e venit :)

Fac misto de el cu regularitate, asa ca intre prieteni.

Eu de regula nu-mi uit lucrurile prin locurile prin care merg. Este posibil sa le pierd (rar se intampla asta), dar sa le uit nu prea se intampla. Si totusi azi mi-am uitat telefonul la birou.

Vroiam sa nu ma intorc dupa el, cine ma cauta stie cum sa dea de mine, dar m-am gandit ca o sa-mi fie greu sa ma trezesc dimineata fara telefon. Stiti, eu folosesc aplicatia aia misto cu care ma trezesc de fiecare data. Nu vreau sa ma gandesc cum facea telefonul meu la birou, de la 8, cand suna, pana la 10 cand ajungeam eu sa-l opresc. Asta a fost motivul pentru care azi m-am intors dupa el.

Gandindu-ma la lucruri uitate, am o multime de prieteni care mai uita din cand in cand cate ceva. Probabil telefonul este unul din cele mai intalnite obiecte uitate pe undeva.

Va intreb, voi aveti problema asta? Vi se intampla sa va uitati lucrurile prin locurile prin care umblati? Si daca da, ce uitati cel mai des?

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. raul 10 Jan 2013 @ 09:32

    cerceii lui gagica mea si un prosop la hotel revelionul asta :))

    Raspunde
  2. Dan 10 Jan 2013 @ 12:01

    Cel mai des iti pierzi capul pe undeva :))

    Raspunde
  3. criserb 10 Jan 2013 @ 12:06

    @raul – cum ai reusit tu sa-i pierzi cerceii ei?! :P

    @Dan – aia clar, dar nu la asta ma refeream :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)