Sari la conținut

Cat de idioata e mama din farsa?

Deci, mie nu imi vine a crede ca exista astfel de parinti in tara asta, chiar nu pot sa concep :(

Farsa cu uniforma

Daca nu va merge linkul de mai sus, ascultati "aberatia" aici.

Chiar va rog sa o ascultati sa vedeti langa ce fel de oameni traim…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. cipoc 18 Jan 2011 @ 18:12
    Raspunde
  2. maddy 18 Jan 2011 @ 18:20

    eu refuz sa cred ca “doamna” e reala. e o inscenare, asa oameni nu pot exista. e prea revoltator.

    Raspunde
  3. Jonny 18 Jan 2011 @ 18:26

    Este incredibil dar asta este adevarul. Exista, cunosc cateva specimene indirect.

    Raspunde
  4. Despina 18 Jan 2011 @ 18:41

    Chiar despre “farsa” asta vorbeam azi cu o colegă. Vreau să cred că e fake, iar dacă într-adevăr există această doamnă, e jenant. Generaţia dânsei tot de pe băncile şcolii româneşti a ieşit.
    Mă repet totuşi, vreau să cred că fake!

    Raspunde
  5. mircic 18 Jan 2011 @ 19:05

    ai dreptate @maddy, e regizata farsa, cucoana foloseste un limbaj elevat, clar are educatie; oricat de snoaba si lipsita de bun simt ar fi, proasta nu este, deci e doar regie// din pacate specimene de gen exista// prostie cu ceva fudulie, plus ceva bani si gata marlanu’ sau marlanca perfecta :)

    Raspunde
  6. alin 18 Jan 2011 @ 19:58

    E reala toata povestea. Asta e Romania. Asa suntem aproape toti. V-ati intalnit cu romani in Europa? Se vede de la o posta ca sunt romani. Anu numai masini bengoase si haine de firma. Aproape toti sunt pe acelasi tipar. Fudulia o avem in sange. Nu ne ajunge nimeni la nas. Rar am vazur romani la casa lor.

    Raspunde
  7. Andrea S. 18 Jan 2011 @ 23:15

    deci chiar daca farsa la radio ar fi un fake…situatia prezentata este foarte des intilnita in tara.Eu vin odata pe an in tara si ma lovesc de ea. Nu inteleg de ce unii fug de uniforma…eu am purtat-o 12 ani…si iaca nu m-a afectat…dinpotriva eu cred ca intareste o anummita latura a caracterului…in alte state este o mindrie sa porti uniforma anumitor scoli…daca chestia asta e reala…cred mai degraba ca desi incearca sa foloseasca un limbaj mai emancipat…doamna este de o inteligenta sub semnul intrebarii…as inclina sa cred ca e sotie de parlamentar ;) Vizita intr-o alta cultura nu inseamna numai shoping…in scolile de elita din Dubai vezi copii in uniforme…oare de ce? Oare de ce multi vest europeni cu bani isi lasa odraslele in vacante sa munceasca? Pai cu asemenea parinti la ce copii sa te astepti? Sa le explice profesorii chestii din viata…ha?? pai si parintii ce sa mai faca daca nu sa-si educe copii? Ah da parintii fac shoping in Dubai ;)eu astept de la profsorul de engleza sa o invete engleza…de la ala de mate-matematica- chestii din viata …le invata din exemple …si care nu le invata din exemple iaca le invata pe propria piele.

    Raspunde
  8. liana 19 Jan 2011 @ 18:25

    E facatura , nu e farsa.

    Raspunde
  9. Ndrey 23 Jan 2011 @ 20:39

    trecand cu vederea felul cucoanei de a vorbi si toata conceptia ei despre viata, bani, s.a.m.d., ii dau 50% dreptate in ceea ce zice. se vede ca are si ceva in cap, nu doar 1kil de bani.

    spre deosebire de ceilalti, eu refuz sa cred ca farsa asta e fake, nu adevarata.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)