Sari la conținut

Cateva vorbe despre grandi.ro

Cred ca ati sesizat cu totii, ca de o vreme am un banner grandi pe blog. Eh, acum am sa va explic despre ce e vorba.

Grandi.ro este un sistem de licitatii nou, cu totul diferit de cum ati fost invatati pana acum. Ca sa castigi nu trebuie sa fii Becali, sa aruci cu banul fara numar, fara numar. Iti trebuie putin cap, putina matematica si niste logica.

Golful, cel mai mare premiu pus deocamdata la bataie ii revine celui care reuseste sa plaseze cea mai mica oferta UNICA. Asta e conditia. Deci, ganditi putin si faceti-va un algoritm propriu. E ilogic sa licitezi 1 euro cent pentru ca fiti convinsi ca multi vor face acest lucru :P Voi trebuie sa plasati in asa fel oferta sau ofertele incat la sfarsitul licitatiei (data anuntata din timp) oferta voastra sa ramana UNICA si cea mai mica. Am scris cu caps unica pentru ca asta este foarte important.

Pe langa Golf pe site sunt o multime de alte produse scoase la licitatie, produse de altfel foate atractive ;)

Am avut placerea sa testez sistemul doua saptamani si mi-a placut. E o provocare interesanta din care ai numai de castigat. Trebuie sa-ti si pui putin mintea la contributie dar… nimic nu se castiga fara cap.

Va urez succes, cel mai priceput sa castige.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Marius Moga 10 May 2010 @ 23:16

    Pe mine m-ati convins, voi, bloggerii :) Cred in acest proiect, dar sunt multe persoane care au intamplari neplacute in trecut cu site-uri gen pretbomba si mi-e greu sa cred ca se vor mai risca.

    Raspunde
  2. criserb 11 May 2010 @ 00:04

    Stii vorba aia? Cine nu risca nu castiga :) E cat se poate de adevarata ;)

    Raspunde
  3. Un PROST 11 May 2010 @ 00:31

    Site in mentenanta temporar, va rugam reveniti. :d/ :d/

    Raspunde
  4. Cip 11 May 2010 @ 00:34

    Eu nu vad unde iti trebuie matematica sau algoritmi aici. Poti sa fii ultimu analfabet si sa castigi fara nici o problema, sau castigator de premiu Nobel si sa nu castigi nimic. E in definitiv un joc de noroc, chit ca ei zic ca nu e.

    Raspunde
  5. criserb 11 May 2010 @ 10:31

    Ma, tie iti place de Becali :)

    Raspunde
  6. maddy 11 May 2010 @ 14:41

    m`am uitat si eu pe site dar jocurile de noroc pot crea dependenta asa ca prefer sa nu ma apuc de ele, nici pe internet.

    Raspunde
  7. Alina 11 May 2010 @ 23:43

    Eu am stat prea mult pe langa nemti, nu mai cred in bani castigati usor.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)