Sari la conținut

Ce a făcut Cioloș într-un an

Cele de mai jos le-am furat de pe pagina lui Daniel Lica, să rămână aici și să am cu ce compara după viitorul an PSD.

Copiate din cateva comentarii de pe HotNews.
Pentru cei care tot intreaba: ce rahat a facut Ciolos intr-un an?

“Dezastrul anului cu Ciolos:

Mai întâi a înfiinţat “comisia de tăiat hârtii”;
Apoi a eliminat complet copiile legalizate;
Desfiinţează taxa de timbru;
Intabularea gratuită a terenurilor agricole !!!!!!!;
193 de milioane de euro pentru programul “Şcoala pentru toţi”!!!!!;
Toată lumea îşi poate plăti taxele online prin ghişeul.ro !!!!;
De anul acesta se poate plăti cu cardul la ANAF;
Scrisoare care l-a trimis pe Sebastian Ghiţă la DNA;
Scutiri de impozite pentru cercetători, reduceri TVA în agricultură, preţul gazelor nu a mai crescut;
Autorizaţii de construcţie pentru autostrăzi !!!;
Reparaţii pentru firmele care nu îşi mai puteau recupera TVA-ul;
Procedura de adopţie simplificată;
Toate modelele de cereri şi formulare au fost reunite pe un singur site;
Toate minunăţiile pe care GovITHub le-a făcut GRATIS (platformă digitală de petiţii, cazier auto);
Bani pentru şomerii care-şi găsesc de muncă în alte localităţi decât cea în care locuiesc;
Legea salarizării, creşteri pentru salariile mici;
Rezultatele economice: 150.000 locuri noi de muncă, salaruiu mediu mai mare, creştere economică;
Posibilitatea de a sesiza prin SMS cazuri de corupţie din sistemul sanitar;
Pagină nouă pentru pentru Ministerul Sănătăţii;
A eliminat coada de la permise şi înmatriculări din Pipera. Coada pe care Tăriceanu o ocolea;
Camere de video pentru a filma numărarea corectă a voturilor;
Radar pentru a monitoriza în timp real prezenţa la vot (actualizat la fiecare 5 minute!)
Lansarea aplicației „Inspectorul Pădurii”. Populația poate verifica, în timp real, legalitatea unui transport de masă lemnoasă identificat în trafic.
(acțiuni ample de împădurire: 3.761 de hectare au fost împădurite deja cu puieţi și 10.250 de hectare sunt conservate prin lucrări de regenerare a pădurii pe cale naturală).
Bani europeni: În 2016, până la finalul lunii septembrie, circa 6,3 miliarde de euro au intrat în țară în total, de la Uniunea Europeană.
(La începutul mandatului rata de absorbție a acestor fonduri era de 58,67%. În prezent acest
procent este de 80,16%).
TVA redus la 9% pentru materie primă și lucrări agricole.
Investiții din bugetul de stat în infrastructura locală (2 miliarde lei au fost acordate autorităților locale pentru infrastructură de apă, canal, drumuri, educație, sănătate și proiecte socialculturale).
Pachetul anti-sărăcie – destinat sprijinirii persoanelor vulnerabile.”

Mai completez si eu cu doua aflate astazi:

Investiţiile străine directe în România, la nivel record după 2008: Urcă în primele zece luni cu 9% şi ajung la 3,7 mld. euro.

De astazi, in ghiseul.ro a fost inrolat si ANAF. Deci obligatiile fiscale catre ANAF pot fi platite si online.

Intr-un singur an, da?

Update: aici găsiți și dovezi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Marian Calinescu 15 Dec 2016 @ 11:09

    Erou national! Merita statuie!
    In realitate nu e chiar asa. De exemplu inca mai erau cozi la perimise Pipera acum 2 saptamani. Nu stiu de ce, dar am un prieten care postase pe facebook o ditamai coada la 6 dimineata la Pipera acum cca 2 saptamanai in urma..Deci nu este inca rezolvata problema..

    In rest ii doresc la cat mai multe realizari!

    Raspunde
  2. Ciprian 15 Dec 2016 @ 11:22

    Cineva a facut o lista cu tot cu dovezi, mai devreme un pic :) http://www.revoblog.ro/toate-tehnocratiile-pe-care-le-a-facut-guvernul-ciolos/

    Raspunde
  3. criserb 15 Dec 2016 @ 11:41

    @Ciprian – merci, am făcut update.

    Raspunde
  4. nicuss 15 Dec 2016 @ 14:14

    Atat de multe incat s-au putu scrie intro lista scurta si cu dubluiri umpic si a mai facut o data ceea ce au mai facut si alte guverne. Bravo. Bravo Bravo….

    Raspunde
  5. Emil 15 Dec 2016 @ 17:53

    Pe ghiseul.ro nu pot efectua plati pentru ANAF deoarece imi spune “Nu există obligații de plată.”. Asta in condtiile in care pe site-ul ANAF imi arata ce/cat am de plata.

    Raspunde
  6. ParamPam 16 Dec 2016 @ 08:46

    @Marian Calinescu – Mananci cacat si pute rau. Si tu si prietenul tau. Zic asta din propria experienta recenta: NU mai este NICI UN FEL de coada la Pipera.

    Raspunde
  7. Emil 16 Dec 2016 @ 12:28

    Am cerut ajutorul la ghiseul.ro care mi-au spus sa dau mail la ANAF pentru ca problema e in curtea lor. Raspunsul ANAF:

    “Buna ziua
    deocamdata nu se pot face plati,va rugam reveniti
    Subject: SD-217483 ghiseul.ro”.

    Cred ca si asta trebuie stearsa de pe lista “realizarilor”.

    Raspunde
  8. Emil 16 Dec 2016 @ 12:33

    @Emil –
    Apropos, daca se rezolva peste doua-trei saptamani o trecem la realizarile guvernului Dragnea, sau care o fi premier? ;-)

    Raspunde
  9. Iulian 16 Dec 2016 @ 21:05

    Eu cateodata nu stiu …daca noi ca natie putem fi multumiti in vreun fel rau bun cum o fi. Usor usor se intelege de ce tovarasul Ceausescu a fost impuscat de Craciun de o tabara de imbecili ca altfel nu ai cum sa vorbesti. Din toate punctele de mai sus pentru ca una din toate realizarile alea unu din voi se simte “ignorat” incepeti sa aruncati cu noroi in stanga si in dreapta si etc. Pai a procedat bine nenea Ceasca ca va tinea in fraie va plangeti de dim pana seara …sunteti voi centrul universului asta in ceapa mami voastre ca sa nu fiu prea vulgar. Da nu te poti bucura de macar 50 % din ce a scris omu asta sa fie adevarat? ….vrei totul pe tava in cateva luni dar stai cu ea in mana acasa si crapi in tine ca un spart fara sa te gandesti pe termen lung si nu pe moment. Nu e de mirare ca a ajuns Dragnea “favoritul” asta meritati ma … si oricat va chinuiti voi sa gasiti tot felul de contra argumente nu aveti decat, stiti f bine adevarul da va este rusine sa recunoasteti. Dupa ce ceata aia de mascarici, clovni, descreierati, egoisti, fomisti, rapanosi, terminati, handicapati mintal este foarte probabil, aroganti, oameni fara nici o viziune pentru viitor, cretini care si-au facut locuri dupa revolutie pentru ca stiau ca oameni sunt debusolati complet dupa tot haosul ala, au F***T tara asta din toate directiile posibile si tot le merge felul si acum in 2016 nu au terminat nici acum mai au in continuare de rupt si supt …cum sa nu ti se urce sangele in cap cand vezi atata prostie din partea lor ca nu stiu sa se mai opreasca sa se gandeasca numai si numai la ei ….NU ZICA FRATE SA FACI PENTRU MINE …fa pentru tara in nasterea mati si oameni dupa te ajuta la randul lor, dar de acum am crescut cu anumite idealuri si perspective, e aporape imposibil de eradicat in momentul de fata si se vede ca lumea se satura pe an ce trece. Singurul fel poate de a rezolva situatia si scoate Romania asta este tocmai prin a impune solutia la problema chiar daca nu e placuta …dar e posibil ca alti jegosi din exterior sa nu le convina ca estul sa fie puternic si au sa intervina din nou ca si data trecuta…deci in orice directie ne-am duce suntem parliti …cateodata mai tre sa faci si sacrificii dar nu pt a mentine guverne flamande si de o imbecilitate cronica, pentru a schimba ceva ca altfel o sa mergem asa ca va convine sau nu, pana nu va scoateti mana din pantaloni si va schimbati modul asta tampit si arogant va fi asa in continuare : smecheri la orice colt in cautare de victime ca doar atat i-a invatat “scoala vieti” si nu din vina lor ci din lipsa de optiuni , atotstiutori peste tot imposibil de contrazis in acest univers miraculos, caposi , aroganti cu 100 de kg de muschi pe ei dar creierul in repaus total. Chiar ma rog sa fie si mai rau …sa fie situatia atata de incrancenata incat tehnicile de mai sus sa nu va mai fie de folos si poate print-o sansa extrem de mica sa realizati ca lucrurile facute cu talc si omenie necesita o alta societate si nu asta.

    Raspunde
  10. Anca 18 Dec 2016 @ 17:21

    Nu stiu daca toate acestea au fost 100% realizarile lui, insa clar a miscat mai mult decat au facut cei dinaintea lui. Pacat ca n-a fost sa fie mai mult :)

    Raspunde
  11. Adi 6 Jan 2017 @ 11:06

    Chiar îmi pare rău că a plecat omul ăsta… aveam și noi un premier ok..

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)