Sari la conținut

taxify, o experiență faină cu un final mai puțin reușit

Cum nu prea folosesc servicii de taxi/uber prea des, habar nu aveam că aplicația mea Uber nu mai merge cum trebuie. Îi dau să comand o mașină, după care revine în meniul anterior, ca și cum nu i-am dat nimic. De ce, nu știu, poate mă ajutați voi.

Cum Uber nu mergea, am zis să testez taxify.

L-am instalat, am primit 15 lei bonus și am comandat o mașină.

A venit repede, în vreo 8 minute.

M-am suit, am zis adresa, și am plecat.

Omul a fost foarte ok, a condus corect, mă rog, a fost o cursă așa cum trebuie să fie o cursă.

Când a ajuns însă în fața casei șoferul mi-a zis, pe un ton de reproș.

Pentru 2 lei nu vă aducea nimeni până la capătul lui Bragadiru.

N-am zis nimic, am spus mulțumesc și mi-am văzut de ale mele.

Și totuși, dacă “pentru 2 lei nu mă ducea nimeni” de ce m-a dus, de ce nu mi-a zis din prima chestia asta și aia era? De ce s-a comportat de nota 10 tot drumul și final a dat cu bâta în baltă?

S-a schimbat ceva pe parcurs, că eu nu-mi dau seama?

PS Cursa a avut 16 km și m-a costat 10 lei. (15 lei am primit bonus când mi-am instalat aplicația). Dacă vreți și voi un bonus la prima cursă folosiți cu încredere codul NGTKL. Se pare că funcționează.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Aurel Dragut 15 Dec 2016 @ 10:59

    Inseamna ca a costat cursa 25 de lei, probabil respectivul avea probleme de vedere si a vazut 2 lei in loc de 25… (ori cine stie ce asteptari avea: sa ii platesti si drumul de intoarcere) Eu am mers cu taxiul din ghencea pana in pipera tot cu 25 de lei si nu a comentat nimeni nimic.

    Raspunde
  2. Mihai Ionescu 24 Dec 2016 @ 10:19

    Este o mare problema cu soferii de taxi peste tot.Cred ca au o tipologie aparte.Poate totul porneste din starea lor vesnica de asteptare si graba de a prinde noi clienti.Din experienta mea de tractari auto in Constanta pot spune ca taximetristii sunt la fel de slabi ca si furnizori de servicii dar ca si clienti.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)