Sari la conținut

Voi ce mai aveți prin geantă?

1185464_10152242966489886_1328904553_nIeri mă aflam în Traffic cu niște prieteni și pot să vă spun că am rămas puțin mască.

Știam că în geanta unei femei se poate ascunde orice, chiar orice, dar când prietena a scos din geantă o cheie fixa de 18 chiar nu mai aveam cuvinte. Am început să râd, pur și pur și simplu nu mă mai puteam opri.

Am încercat vreo 10 minute să scriu două vorbe și să pun poza alăturată pe facebook, dar pur și simplu nu mi-a ieșit. Eram cumva blocat.

Chiar nu mă așteptam la așa ceva. Cum să ai o cheie de 18 în geantă, la ce ți-ar folosi.

Până la urmă am aflat la ce o folosea, voia să repare ceva. Nu, nu vă imaginați ca voia să repare o chestie atunci sau că luase cheia de la cineva pentru o chestie care se întâmpla zilele astea, nu, o avea de mult în geantă și o purta după ea. Nu am înțeles dacă își rezolvase problema sau nu, tot ce mi-a rămas în cap era cheia de 18 :)

Știam dintotdeauna că o femeie are în geanta aia vrute și nevrute, dar chiar la o chestie mai mult masculină nu mă așteptam. Știam ca au în geantă tot felul de chestii la care nu te poate duce mintea, dar așa ceva… :))

Și totuși, mă mai puteți surprinde cu ceva, puteți să îmi povestiți despre o chestie mai dubioasă pe care o cărați dupa voi, cu gândul că poate într-o zi aveți nevoie de ea? Chiar sunt curios dacă mai pot fi surprins, deși nu prea cred.

O femeia are în geantă atâtea chestii inutile de pur și simplu nu-ți vine să-ți bagi nasul în geanta ei. Nevasta la fel, când ma pune să îi umblu în geantă, pentru a-i aduce ceva sau ceva de genul, prefer întotdeauna să-i duc geanta să-și caute singură. Nu îmi place să umblu în geanta ei pentru că atunci când caut ceva chiar îmi este foarte greu să găsesc. Nu greu, aproape imposibil aș spune. Și de ce să îmi bat eu capul când pot să-i duc geanta să-și caute singură? :)

So, la voi în geantă cum este, aveți strictul necesar sau și la voi haosul este la fel de mare? Și totuși, nu uitați întrebarea mea, care este cel mai ciudat lucru pe care îl aveți voi în geantă?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. turbo 10 Mar 2014 @ 16:23

    referitor la ce poate sa ascunda o femeie in geanta. eram curios ce poate sa care o amica intr-o ‘papornita’ (din aceea mare de piata care ii spune geanta) si deschide papornita, ghici ce se afla in ea? o alta geanta!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)