Sari la conținut

Femeile sunt niste imprastiate

425116139_162075b74b_m Ma, sa zicem ca nu ma refer la toate femeile din lume dar cand e vorba sa vorbesc la cat de repede isi gasesc ceea ce cauta in geanta cred ca ma refer la toate, sau nu? :)

In ultima vreme am norocul sa vin acasa si inaintea mea la usa scarii e o femeie, o femeie care isi cauta in geanta cartela de la interfon. Stiti cat dureaza pana si-o gaseste? nu va puteti imagina.

M-am obisnuit sa trec pe langa ele si sa imi scot cartela, o bag in interfon si intru in scara, ele continua sa caute… Hai sa va aud acum, sariti-mi in cap si spuneti-mi ca voi nu faceti asa si ca va gasiti in geanta orice :)

Cea mai tare faza pe care am patit-o cu o gagica a fost la iesirea dintr-un club, aveam la ea in geanta bonul de la garderoba. Imi aduc aminte ca am stat dupa ea cca. juma’ de ora sa gaseasca bonul si nu l-a gasit. S-a facut o coada in spatele nostru de cel putin 20 de persoane :)

Cand a vazut ca nu gaseste bonul si-a rasturnat poseta pe tejghea… sa te fereasca al’ de sus ce avea in geanta :) a fost fun, au ras toti oamenii aia multi care erau la coada… dar sa nu-ti gasesti cheile mi se pare aberant. Stii foarte bine ca urmeaza sa intri in scara, stii foarte bine ca ai nevoie de cartela aia dar tu nu o cauti din timp, stai asa ca o pupaza in fata interfonului sa o cauti? De ce nu ganditi din timp si tot timpul va treziti pe ultima suta de metri?

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Pingback: Twitted by criserb

  2. oanavio 20 Oct 2009 @ 22:14

    In geanta fomeilor gasesti cateva din lucrurile de care au nevoie, plus inca o sumedenie din cele total nefolositoare dar pastrate pentru orice eventualitate (ca nu se stie niciodata).
    Obisnuiesc sa scot cheile de la casa, din geanta, inainte de a cobori din masina, ca sa nu ma fastacesc in fata usii/interfonului. Si cand merg la cumparaturi am cativa banuti pusi intr-un buzunar cat mai accesibil si tot asa. Ideea e ca se intampla de multe ori sa fim cu garda jos si sa cotrobaim prin geanta de parca am alege nisipul in desert ::d

    Raspunde
  3. criserb 20 Oct 2009 @ 22:19

    Daca faci asa ai o bila alba :P

    Dar daca tot zici ca ai lucuri nefolositoare in geanta hai povesteste aici tot ce ai in acest moment in geanta :D sa vedem si noi…

    Raspunde
  4. Ghiocel07 20 Oct 2009 @ 22:53

    Pai daca deschizi tu usa pot sa intre si ele. Si daca esti cu o femeie imposibil sa nu ai tot ce-ti trebuie, de la unghiera la leucoplast:)

    Raspunde
  5. Oana 21 Oct 2009 @ 00:38

    inca un mister pe care voi (barbatii) nu o sa il intelegeti niciodata…si nici nu trebuie :”> …ma refer la toate lucrurile alea din geanta….
    si eu imi caut cheile din timp…..inainte sa ajung la intrarea in bloc. Cele mai multe genti sunt prevazute cu mici buzunare pe interior, facute cred pt a tine in ele diverse lucuri care trebuie sa fie mereu “la indemana”…cum ar fi cheile si telefoanele…

    Raspunde
  6. mariana 21 Oct 2009 @ 01:39

    Nu cred sa existe cineva cu mai multe bagaje decat mine. PARIU?! Regretul meu este ca avem o remorca pe care o tinem la curte. Mi-ar fi atat de necesara cand calatorim(indiferent de distante).Vb serios!La mine notiunea de geanta este foarte elastica si intotdeauna folosesc pluralul. Ah! ce-mi place subiectul! Rar cand renunt la ceva din gentile mele. Tot timpul adaug!:”> Gasesc totul cu o rapiditate uimitoare si mereu constat ca am uitat sa mai iau cu mine ceva de care aveam nevoie. E o placere nascuta din nevoile celorlalti.

    Raspunde
  7. Ghiocel07 21 Oct 2009 @ 08:08

    Cu valizele este alta problema. De obicei mergem cu doua mici, fiecare cu a lui. In ultimul concediu, valiza mea era jumatate goala, a sotului meu plina ochi.

    Raspunde
  8. Madi 21 Oct 2009 @ 17:13

    Stiu pe cineva care umbla cu un subler in poseta :))

    Raspunde
  9. DJAx3L 21 Oct 2009 @ 19:24

    Intamplarea cu gagica e amuzanta dar! .. dar! .. asta cu subler-ul… pff! da-o naibii de treaba.

    Raspunde
  10. Valentin 22 Oct 2009 @ 10:18

    Ce nu gasim in geanta unei femei ???? Ordine :d

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)