Sari la conținut

Ce-mi plac mie aia care le stiu pe toate…

Ieri am scris un post despre un subiect relativ banal. Banal dar eu nu stiam unde se pune detergentul lichid in masina de spalat. Au primit o multume comentarii idioate. Ca scriu numai asa ca n-am ce scrie, ca am vrut sa pun link la emag si nu stiam cum  si altele asemanatoare. Nu le-am aprobat pentru ca nu-mi plac acesti oameni care le stiu pe toate.

Am avut 2 comentarii cu adevarat folositoare, si cateva in care oamenii isi exprimau parerea, din experienta lor. Utile de altfel.

Comentariul Despinei urma sa ma lumineze. Probabil si pe altii care nu stiau. Si sincer acum, chiar stiati ce zice fata acolo?

DespinaMarch 4th, 2012 at 5:09 pm

Aceeaşi maşină de spălat o avem şi noi iar eu pun detergentul lichid în primul compartiment, cel mai mare. Daaaaar, când foloseşti detergent lichid ai grijă să laşi paravanul acela (nu ştiu cum să-i spun) din compartiment mai jos, pentru că altfel se scurge tot lichidul în maşina de spălat înainte de vreme.

Succes!

Si am mai primit un link cu manualul de utilizare unde se prezinta clar ceea ce zice Despina, multumesc @iosup.

So, hai sa nu ne mai dam cu totii asa destepti, daca stim ceva sa ajutam omul, daca nu sa ne tinem gura. E mai bine asa. In loc sa vorbim fara rost mai bine ne abtinem, e mai sanatos si mai destept ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. Sunshine 5 Mar 2012 @ 12:09

    Chiar sambata am scris despre faptul ca si barbatii se pricep la spalat. :) Ma bucur ca esti interesat sa mai afli una alta, sigur nu-ti va strica.

    Raspunde
  2. Prietenu lu' Fulga 5 Mar 2012 @ 12:17

    :))))). Ca sa vezi. Cum descopera barbatii masina de spalat, aspiratorul etc din casa…cand sotia nu poate sa mai presteze munca. Dana, ar trebui sa stai cu ghipsul 6 saptamani cum ti-a spus medicul :).

    Raspunde
  3. AdrianG 5 Mar 2012 @ 12:33

    Hai sa-ti zic parerea mea. Cred ca lumea s-a obisnuit cu articolele generale scrise de tine, foarte bune de altfel (de-aia m-am si abonat la feed). In momentul cand schimbi chestia asta si incepi sa scrii articole cu “sageti” spre diferite produse, cititorii te taxeaza.

    Pe mine personal nu ma deranjeaza aceste articole ci faptul ca ascunzi link-ul, ca sa nu vada lumea pe ce da click, si nu ai nici o scuza pentru asta, la restul articolelor unde ai link-uri nesponsorizate nu le scurtezi.

    Raspunde
  4. unicornul_vesel 5 Mar 2012 @ 16:19

    asta ca asta, dar pe mine mă mai miră și faptul că nu s-a ofuscat nimeni pe tema din titlu —> gospodinele :)))

    Raspunde
  5. iosup 5 Mar 2012 @ 16:19

    Oricand, cu placere!

    Raspunde
  6. Anonimus 5 Mar 2012 @ 19:14

    “Au primit o multume comentarii idioate. Ca scriu numai asa ca n-am ce scrie, ca am vrut sa pun link la emag si nu stiam cum si altele asemanatoare. Nu le-am aprobat pentru ca nu-mi plac acesti oameni care le stiu pe toate.”

    Se pare ca esti deja in propria categorie :)
    Probabil ca nu o sa aprobi asta pentru ca normal nu-ti pica bine, dar gandeste-te la ce penibil suna multe din titlurile tale.

    Daca vrei sa demonstrezi ca nu faci “reclama” scoate reclamele si sincer mai renunta la linkurile alea cu profitshare, nu-ti sta bine si pari mai inteligent de atat.

    Raspunde
  7. mircea 5 Mar 2012 @ 19:38

    @prietenu lu’ fulga – cristi e un sot responsabil cum multe femei si-ar dori, din cate stiu eu el se ocupa de gospodarie mai mult decat dana avand mai mult timp liber decat ea

    Raspunde
  8. dan 5 Mar 2012 @ 20:38

    daca ai fi de partea cealalta si ti-ai citi tu unele posturi(majoritatea), asa ai reactiona si tu, adica la fel de idiot la niste posturi asemenea.Deranjant e, cum zicea #AdrianG, faptul ca ascunzi link-urile.E marsav sa procedezi asa!Ai devenit bucurestean sadea!Asta e…ca sa nu te manance lupii, devii lup.Ma rog, e alegerea ta, dar eu de exemplu ma simt mintit si folosit cand pui link-uri ascunse.Macar zii: vreau bani!dati-mi un click zilnic si merci!Bafta!
    P.S. Daca nu imi aprobi comment-ul, vreau sa inveti macar ceva din asta.Merci!

    Raspunde
  9. william 5 Mar 2012 @ 21:13

    iarasi scrii de umplutura ?!

    Raspunde
  10. criserb 5 Mar 2012 @ 22:05

    @Anonimus – Tu imi spui de linkuri ascunse (apropo se numesc scurte, ca d’aia le pun asa) cand tu nu iti dai nici numele? :)

    Ia vezi, care ti se pare tie mai logic de pus, asa ca idee? E acelasi link…

    http://bit.ly/zx1X6f

    http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=4ba3d7b72c8594f3341284da5722d6a4&add_id=0&redirect=masini-spalat-rufe/masina-de-spalat-al-6lea-simt-whirlpool-awo-d7010-1000-rpm-7-kg-a-led-alb–pAWOD7010%3Femag_click_id%3D212523931d192836e1ea67a379c5d1a4%26ref%3Dafs

    Raspunde
  11. criserb 5 Mar 2012 @ 22:09

    nici macar nu ma lasa sa ti-l arat… are vreo 5 randuri…

    Dar daca asta e problema ca le pun scurte si nu le las intregi, am sa le pun asa cum vrei voi, nu e nici o problema.

    Cat despre reclame, asta e alta poveste pe care nu vreau sa o detaliez acum dar cred ca pot sa mananc si eu o paine de pe urma blogului, nu?

    Raspunde
  12. mircea 5 Mar 2012 @ 22:39

    @dan – ce inseamna ‘ bucurestean sadea” in viziunea ta?/ pana mea…… eu nu sunt capabil ca cristi sa-mi pierd1-2 ore pe seara seara sa tin un blog; am incercat si nu am reusit; bravo lui!
    ce inseamna pentru tine “bucurestean”? alta natie?/ te simti inferior?/ ai complexe?/
    spune ce ai de spus, eu sunt bucurestean cu mama si tata nascuti in bucuresti. ce vrei sa spui?/
    bucurestean, craiovean, aradean, timisorean, iesean iti pare ca au ceva diferit?/
    tu crezi ca lupi sunt in capu’ lantului trofic?/ si acel capat e bucuresteanu’?/
    da vrea bani, cum vreau si eu, cum vrei si tu, sau esti capabil sa traiesti fara bani?/
    daca da, spune-ne si noua cum/

    Raspunde
  13. dan 7 Mar 2012 @ 18:44

    @mircea – nu inseamna ca daca nu poti sa scrii de masini de spalat, zapada, viniete si ski in austria esti incapabil.Keep walking, vorba aia!
    La celelalte intrabari iti dau un singur raspuns, cu care e de acord o tara intreaga…si nu numai http://ro.wikisource.org/wiki/Mitic%C4%83!
    ;) Cheers!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)