Sari la conținut

Ce pasiuni au angajații ING Bank?

Ieri am avut ceva treabă într-un ING Office și în vreme ce așteptam să rezolve ofițerul ceva lucrări pe cont, uitandu-mă în jur, văd pe birou un fel de ecuson mare pe care scria: “Numele meu este …. și sunt pasionată de credite și sporturi de iarnă“.

Mă uit pe biroul de langă: “Numele meu este … și sunt pasionată de dansuri și carduri de credit“, mai departe, pe alt birou: “… pasionată de leasing și petreceri” :))))

O întreb pe doamna din fața mea: Chiar sunteti pasionată de credite? Ea, vădit jenta: Eh, trebuia sa fiu pasionată de un produs bancar.

Să luăm niște note:

  1. Cum a propus agentia conceptul: Facem asta cu pasiunile și gândiți-vă la următorul scenariu, dacă apare un client și se naște o idilă romantică între el și ofiterul ING pe seama pasiunii cardului de credit, să zicem. Ea pasionată sa îl umple, el sa îl golească! Ehh, merge, nu? :))
  2. Care ar fi trebuit sa fie rezultatul acestui “adaos” de comunicare cu pasiunile? O fi vrut sa sugereze că-s experte pe zona aia? Poate, dar de la expert sau specializat la pasiune e cale lungă.
  3. Cum au facut asocierile? Dansuri cu creditare, carduri de credit cu sporturi de iarna s.a.m.d.
  4. Cam asta e nivelul comunicării in 2017, in Romania!
  5. Îmi inchipui un dialog între un manager și angajați: Băi, de mâine fiecare are o pasiune în produse bancare, asta-i lista, veniți repede. Maricica, ai ramas ultima, ție îți scriem ca ești pasionată de recuperari creanțe și … arme de vânătoare. :))

Bonus În timp ce fii-miu se uită la desene pe YouTube, reclama la Credit ING a intrat de cel putin 2 ori într-o oră. What’s next?

Intrebare capcană: De ce într-un ING Office cu 10 angajati doar paznicul e bărbat?

Copyright fotografie ing.ro

Lupul

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. seba18 17 Oct 2017 @ 04:32

    Been there, done that…exact același dialog, tras la indigo! :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)