Sari la conținut

Ce ziceti de o Liga 1 comuna pentru Romania si Ungaria?

Flag-Pins-Hungary-RomaniaDaca zvonurile se adeveresc si planurile se duc pana la capat, in urmatorul campionat o sa avem Liga 1 formata din echipe din Romania si Ungaria, cam asa:

Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj, FC Vaslui, Astra Giurgiu, Petrolul Ploiești, Pandurii Tg.Jiu, Oțelul Galați, dar și pe Ferencvaros, Ujpest, ETO Gyor, MTK Budapesta, Debrecen, Honved, Videoton, Paksi SE sau Kecskemeti TE.

Toate astea se pare ca sunt in interesul celor de la RDS-RCS carora nu le-ar conveni un campionat cu numai 14 echipe, cate se aude o sa mai fie in urma falimentului anuntat de unele echipe participante la campionatul actual.

Va dati seama cum o sa fie meciurile din tribuna dintre suporterii unguri si suporterii romani? Cate partide o sa fie cu scandal? Sau cate o sa fie fara?

Parca vad ca ala o sa fie momentul in care suporterul dinamovist o sa se alieze cu suporterul stelist impotriva suporterului ungur. O sa vedem prima alianta dintre Steaua si Dinamo.

Sper totusi sa nu se ajunga la asa ceva…

[sursa poza]

[10x Ella]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Tudor 11 Jan 2013 @ 17:23

    E interesant, de ce nu?
    Personal m-as alia cu orice suporter ungur impotriva suporterului stelist :)

    Raspunde
  2. Dorin 11 Jan 2013 @ 17:35

    Nu cred ca va deveni realitate. In afara rivalitatii interne, o rivalitate cu orice suporter maghiar va fi foarte riscanta pentru orice organizator de competitii cu capul pe umeri. O asemenea struto-camila nu stiu sa mai existe in Europa. Si daca tot faci un proiect de incercare de ce sa pornesti cu unele din cele mai invrajbite doua natii de pe continent?! Mai au sa faca o liga comuna intre Kosovo si Albania si am terminat treaba. Pe bune acum! Daca noi suntem cat de cat oameni cu minte si am vedea proiectul ca fortat dar fezabil, iti dai seama ce o sa iasa intre ultrasii nu foarte mintosi care s-ar astepta in gari sau aeroporturi?!

    Raspunde
  3. criserb 11 Jan 2013 @ 17:51

    @Dorin – tu ai dreptate, dar foamea este mare. Astia sunt capabili de orice pentru bani. Cica mai este o liga comuna, tot intre noi si unguri, la hokey si se pare ca exista de ceva timp. Belgia intentioneaza sa faca asa ceva impreuna cu Olanda, asa ca… de ce nu si la noi?

    Cat despre scandaluri… o sa fie zilnic, fie ca e meci, fie ca nu.

    @Tudor – nici tu nu zici rau :P

    Raspunde
  4. Marius Moga 11 Jan 2013 @ 18:07

    Eu ma crucesc pentru ca voi chiar discutati despre asa ceva. Subiectul asta bate pana si o barfa din cancan.

    Raspunde
  5. Sher 11 Jan 2013 @ 19:21

    Parerea mea este ca aceasta masura ar creste nivelul fotbalului din ambele tari. La hockey, campionatul comun exista de ceva timp fara probleme. Dorin, eu merg la curse de enduro, multe tinute in regiunile maghiare. Nu am avut niciodata probleme, ba din contra, sunt mult mai bine organizate si ai mai mult sprijin decat in cele organizate de romani. Singurii vinovati de majoritatea disensiunilor sunt politicienii din UDMR, nu popoarele sunt invrajbite!

    Raspunde
  6. Mariana 12 Jan 2013 @ 10:16

    Nu se va intampla asta nici in cele mai crunte crize financiare.

    Raspunde
  7. Bucur 12 Jan 2013 @ 22:10

    pot sa ramana 10 echipe romaneste in prima liga si tot nu se va face asa ceva…

    Raspunde
  8. sip 13 Jan 2013 @ 10:58

    Sper sa nu se intample spre binele tuturor !

    Raspunde
  9. Crox 13 Jan 2013 @ 14:03

    Nu.

    Raspunde
  10. skrintitu 13 Jan 2013 @ 20:32

    S-a mutat capitala tarii la Budapesta?!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)