Sari la conținut

Eurosport vrea sa transmita Liga 1 de fotbal

Eurosport s-a interesat si de drepturile pentru meciurile din Liga 1. Lorand Prud`homme, seful departamentului de achizitii drepturi si vanzari al postului pan-european, s-a intalnit miercuri seara cu Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. “A fost o intlanire initiata la initiativa ambelor parti. Drepturile pentru Liga 1 sunt interesante, mai ales ca Eurosport poate asigura si o expunere internationala a meciurilor din Romania. Urmarim cu atentie acest subiect si in functie de ceea ce urmeaza vom decide si daca vom licita pentru aceste drepturi”, a mai spus Valentin Macovescu.

Eu totusi sper ca Eurosport glumeste, nu de alta, dar nu vad de ce ar vrea sa transmita un campionat in care numai fotbal nu vedem…

La noi campionatul este despre altceva, despre spagi, mita, scandaluri, pitipoance, etc. Eurosport este un canal prea decent ca sa se preteze la asa ceva, parerea mea.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. rivi 20 Dec 2013 @ 07:17

    intre timp au luat Premier League.. si mi-au facut ziua/ saptamana/ luna mai buna :D

    Raspunde
  2. vladinho 20 Dec 2013 @ 10:43

    daca rds pierde campionatele spaniei, italiei, angliei si romaniai jur ca fug imediat de la ei.

    Raspunde
  3. mkn 20 Dec 2013 @ 11:35

    Nu cred ca se pune problema de preluare totala, Probabil vor transmite un meci sau doua pe etapa, asa cum se intampla acum cu Ekstraklasa din Polonia. Ar fi o lovitura de imagine pt LIga 1 asocierea cu ES.

    Raspunde
  4. criserb 20 Dec 2013 @ 16:09

    @vladinho – eu as fugi maine, dar nu am unde :(

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)