Sari la conținut

Cea mai proastă mâncare din București

shutterstock_230067586

De multe ori m-am întrebat care este restaurantul cu cea mai prostă mâncare și servire din București și ieri mi-am dat seama care este. Este, pentru mine, restaurantul La Mama, restaurant care pe vremuri, acum 5-6 ani era unul din restaurantele mele preferate.

Ieri, comanda pe care am făcut-o la ei m-a convins că este ultima comandă.

De ani de zile îi evit, dar ieri colegii au vrut să le mai dăm o șansă. Am comandat vreo 7 porții din care 1 nu a venit deloc și 3 nu erau complete.

Pe lângă asta mâncare era și proastă și puțină.

Mă tot întreb cum este posibil ca o chestie care era ok acum să fie atât de proastă?

Și la ei chestia asta este cumva generală. Nu vorbesc de un singur restaurant, vorbesc de mai multe în care am mâncat în ultimii ani, din București și chiar și din Mamaia.

Adio “La mama”, rămâi cu bine, dar pe mine nu ai să mă mai ai niciodată că client!

Poză “mâncare proastă” via shutterstock.com

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Piticu21 11 Sep 2015 @ 12:04

    de cand au apărut prima data la protv s-a dus dracu orice mancare si servire de acolo.

    au carciuma goala, dar le merge bine

    Raspunde
  2. vlad 11 Sep 2015 @ 15:14

    Anul trecut era mancarea foarte buna la restaurantul din Mamaia, dar anul asta au avut grija sa o strice si acolo. Le-am si zis, dar m-au privit cu o durere in … In Bucuresti au stricat-o de mult, ai dreptate.

    Raspunde
  3. Dan 11 Sep 2015 @ 17:44

    Sa-i spuna cineva Ancai Pantus ca acolo nu e virgula intre subiect si predicat. Cel mult, lipseste o virgula..(dupa “comanda”). Si asta pentru ca e o propozitie atributiva.

    Raspunde
  4. francisc 11 Sep 2015 @ 23:12

    “că client” la final.
    ca si client si e toata lumea multumita. si cei de la “la mama”

    Raspunde
  5. Marius 12 Sep 2015 @ 14:57

    @Dan iesi afara!!

    Problema cu restaurantele astea care au fost odata si nu mai sunt se gaseste cumva si in comportamentul clientilor. Ar trebui trimise inapoi la bucatarie portiile care nu indeplinesc asteptarile. Ar trebui ca nu la prima, dar la a doua abatere, sa nu le mai calcam pragul. Dar din inertie si comoditate, speram ca lucrurile se vor rezolva, si continuam sa ne batem joc de noi pe banii nostri. Iar ei nu considera ca gresesc cu ceva atata timp cat au restaurantul plin, si telefonul se inroseste de comenzi.

    Raspunde
  6. Dan 13 Sep 2015 @ 11:42

    @ Marius: dar de ce sa ies afara? Poate dai si o explicatie! Asa, sa te dai destept, fara nici un fundament, e usor. “Dacit” ca nu esti.

    Raspunde
  7. Bogdan 21 Sep 2015 @ 11:25

    Cred ca au trecut vreo 4 ani de cand am intrat ultima oara intr-un La Mama! Amin! :-)

    Raspunde
  8. Anca Pantus 15 Dec 2015 @ 22:54

    Actually, Dan (si numele tau e intre virgule pentru ca e un substantiv in vocativ), virgula era intre subiect si predicat pentru ca substantivul “comanda” era subiectul si verbul “a convins” era predicatul.
    In cazul asta, propozitia atributiva explicativa sta si ea intre virgule cand vrem s-o separam de regenta ei. Intotdeauna doua, niciodata una.

    Te-am pupat.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)