Sari la conținut

Cel mai rezistent telefon de pe piață?!

Nu știu dacă este cel mai rezistent telefon de pe piață, dar având în vedere că este făcut de cei de la CAT, sau pentru cei de la CAT, cred că este un telefon super rezistent, făcut special pentru cei care lucrează în condiții grele.

Se vede mai jos la ce teste este supus, și totuși pornește.

Este și dual SIM, iar specificațiile sunt destul de bunicele. Prețul – 1500 lei.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. 1qlee 21 Sep 2014 @ 12:06

    Deci e rezistent la ipsos si la apa

    Raspunde
  2. guma_turbo 25 Sep 2014 @ 18:53

    Asta vroiam si eu sa zic. Ce mare lucru sa pui telefonul in ipsos, dupa care dai 2 ciocane la ipsos sa se sparga si scoti telefonul.

    Raspunde
  3. Dude 25 Sep 2014 @ 23:51

    deci daca dau cu el de pereti nu o sa pateasca nimic,corect?

    Raspunde
  4. Whoabi S 26 Sep 2014 @ 12:06

    Il are tatal prietenei. Pot sa confirm ca e rezistent… a fost scapat pe jos de mai multe ori, inclusiv din cabina de TIR si nu s-a intamplat nimic. A fost scapat si in apa la pescuit… si tot nu are vreo problema. Mi-as lua si eu unul, insa iese din buget momentan…

    Raspunde
  5. mishux 26 Sep 2014 @ 15:51

    O porcarie. Bateria tine muuuult prea putin. Si ca soft plin de bug-uri. La banii astia imi iau cate un samsung de 70 lei pe zi…

    Raspunde
  6. john 5 Feb 2018 @ 19:52

    Un telefon rezistent inseamna mai mult decat carcasa lui. Componentele unui astfel de telefon sunt astfel construite incat socurile sau apa sa nu le afecteze. Si da, Caterpillar chiar face telefoane rezistente, nu smartphone pentru jocuri.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)