Sari la conținut

Certificatul de urbanism

Și când mă pregăteam și eu să mă duc să depun actele pentru certificatul de urbanism am văzut că mă duc degeaba, că am nevoie de o hârtie pe care nu o am, ORTOFOTOPLAN-ul :)

Se pare că aș avea nevoie de:

acte-necesare-pentru-emiterea-certificatului-de-urbanism

Bine, dacă eram și eu atent din prima la ce acte am nevoie, poate nu mă enervam ieri…

So, trebuie să ajung la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliara Ilfov (OCPI-IFsite) pentru a obține ORTOFOTOPLAN-ul terenului, o hartie care ar trebui să arate cam așa. Noroc cu acest blog pe care l-am găsit în căutările mele pe net, acolo am cam tot ce trebuie făcut pentru a obține tot felul de autorizații. Omul a trecut și el prin așa ceva și a povestit cu lux de amănunte toate etapele și pașii care sunt necesari.

În caz că aveți nevoie vi-l recomand cu drag.

Să vedem acum, completez cererea și mă duc, sper să nu am ceva surprize pe acolo. (aveți aici cerere de eliberare ortofotoplan în caz că aveți nevoie de ea).

În cazul în care aveți nevoie și de extrasul de carte funciară pentru informare, actualizat la zi, tot de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliara Ilfov (OCPI-IF) îl obțineți, aveți aici formularul tip. Eu nu am nevoie de actul ăsta, îl am deja de la notar.

P.S. Am făcut o categorie nouă (Construcția casei) unde o să puteți găsi toate etapele prin care trebuie trecut să-ți faci o casă, toate problemele de care am să mă lovesc și toată povestea, cine știe, poate mai sunt și alții interesați. Știu, sunt unii care nu sunt interesați de subiect, pe aceștia îi rog să ignore aceste posturi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)