Sari la conținut

Un împrumut care se poate lua pe internet

V-ați gândit vreodată că se pot lua împrumuturi pe internet, fără să fiți nevoiți să umblați pe drumuri, să stați pe la cozi și alte chestii de genul ăsta? Fără acte și chiar fără buletin? Doar cu datele completate pe site?

Ei bine acum se poate.

bani

Nu vă gândiți la sume mari, este vorba de sume totuși mici, sume de care este posibil să ai nevoie la un moment dat și pe care știi că le poți restitui ușor din salariu. Maxim 1290 lei. Dar nu te pune nimeni să iei maximul, iei atât cât îți trebuie.

De exemplu îți pierzi telefonul și nu mai ai răbdare până la următorul salariu, iei un astfel de microcredit îți iei telefonul și luna viitoare dai banii.

Cum v-am zis, valoarea maximă a microcreditului pe care poți să-l iei este de 1290 lei, dar poți să iei și sume mai mici, poți să iei să zicem 200 lei. Nu se știe când ai nevoie de acești bani și poate nu ai chef să apelezi la cineva, poate chiar nu vrei să se știe că ești într-o situație mai neplăcută.

Siteul de pe care puteți să cereți creditul este www.ferratum.ro. Întrați acolo, selectați suma pe care doriți să o împrumutați și de la început o să știți care sunt costurile respectivului credit.

Este o soluție interesantă și poate de folos în anumite moment, este bine să știți de ea ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. guma_turbo 22 Aug 2014 @ 11:06

    Camatarie cu acte in regula. Daca iei 1290 de lei, peste 1 luna trebuie sa dai 1736 de lei. Buna afacere. Asa sa tot imprumuti bani.

    Daca vrei sa iti iei un telefon si nu mai ai rabdare sunt o groaza de alte variante, nu doar sa imprumuti de la camatari.

    Raspunde
  2. 230v 22 Aug 2014 @ 11:14

    Undeva la 35% dobanda pe 30 de zile. Misto rau de tot. Marea problema este ca imprumuturile de genul asta vor merge foarte bine la oamenii cu un venit foarte mic. Odata cu asta venitul lor va fi si mai mic. La americani imprumuturile astea se fac tot legal prin benzinarii. Foarte multi dintre ei ajung sa plateasca ( din cauza faptului ca nu au toti banii sa-i restituie) “prelungiri” care insumeaza si 500% valoarea imprumutata initial. Dar daca in America se poate, de ce nu sti la noi.

    Raspunde
  3. 230v 22 Aug 2014 @ 11:21

    PS : Uneori e bine sa iei bani pentru promovare de la cei in care crezi catusi de putin, asta daca nu esti chiar vreun anonim care sta pe un hosting de 1 euro pe luna. Nu cred ca tu ai lua un asemenea credit/imprumut…Cel putin asta e cazul ideal. Vreau si eu sa promovez la tine pe blog o firma de recuperare credite. Sunt legale deci…Se poate ?
    Promit ca o sa-ti faci ceva trafic si ceva prieteni.

    Raspunde
  4. Bamboocha 22 Aug 2014 @ 17:47

    Foame mare frate ! !!

    Raspunde
  5. Daniel 23 Aug 2014 @ 10:39

    ai dreptate ca poti lua imprumuturi online, dar ai dat cel mai prost exemplu. pentru imprumutul de la ferratum trebuie sa faci un drum la cec sa iti ridici banii, iar daca ai pierdut telefonul cum ziceai tu..nu mai poti lua credit pentru ca semnezi contractul prin sms

    Raspunde
  6. covaci 7 Sep 2014 @ 11:13

    Trebuie să fii bolnav să iei un astfel de împrumut păgubos.Eu am împrumutat prietenii cu o grămadă de bani și fără dobandă,sper să-i mai văd ! :)) Nu cred că nu găsiți în zonă un prieten apropiat care să vă dea 500 – 1000 lei pentru o lună și evitați astfel cămătarii gen provident,cetelem,ferratum și care mai sunt,toate ar da faliment ! Nu știu cum le permite Guvernul și BNR așa ceva,cămătărie cu acte în toată regula !

    Raspunde
  7. Innocent 13 Mar 2016 @ 15:47

    @covaci – Poate ma poti ajuta si pe mine ? Dar cu siguranta, nu pot intr o luna…

    Raspunde
  8. balc mariana 25 Mar 2016 @ 18:12

    Buna,pe mine ma puteti ajuta cu niste bani

    Raspunde
  9. balc mariana 25 Mar 2016 @ 19:07

    Si eu as avea nevoie de bani

    Raspunde
  10. alexandra 3 Dec 2016 @ 16:33

    Buna as dori si eu sa scot suma de 16 milioane ptr nevoi personale am mari nevoie ptr copilasu meu va multumesc astept

    Raspunde
  11. MATEI MIHAELA IULIANA 11 Dec 2017 @ 13:01

    Am și eu nevoie de 500 de lei mă puteți ajuta

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)