Sari la conținut
comentarii Facebook
8 comentarii
 1. Andrea S. 28 Dec 2010 @ 15:40

  era inchis mai sus sau de ce nu ai fost pina mai sus? de acolo aveai o vedere superba spre parang…si spre cabana groapa seaca. Ceva timp in urma obisnuiam sa urcam sa mincam acolo tocanita de ciuperci..ultima data nu am putut insa minca acolo deoarece nu am fost cazati acolo…sau o aberatie asemanatoare…pacat vrem sa facem turism…avem natura superba dar dam niste legi de te doare mintea…
  iarna am fost ultima data pe drumul asta chiar de un 8 martie acum vreo 20 de ani…zapada dadea sa se topeasca si erau niste sloiuri superbe cu culori ce se schimbau din verde in argintiu si albastru…un vis!Va invidiez sincer pentru iesirea asta!

  Raspunde
 2. octavian 28 Dec 2010 @ 15:47

  frumos! sa scoti camera afara data viitoare ;)

  Raspunde
 3. A.Dragos 28 Dec 2010 @ 15:52

  Wow, e chiar superba zona…sa revii si cu fotograifi de acolo! :D

  Raspunde
 4. criserb 28 Dec 2010 @ 16:14

  @andrea – Nu am fost mai sus pentru ca imi era frica sa nu ramanem pe acolo blocati. Drumul oricum era inchis de mai jos, pana la Groapa Seaca am urcat pe proprie raspundere ca sa zic asa. Drumul era alb si nu a vazut nici un utilaj de curatat zapada. Poate ca e mai bine asa ca era mai frumos dar… Ce faceam daca ramaneam pe acolo blocati?

  @octavian – din pacate camera am uitat-o la Bucuresti, filmuletele sunt facute cu telefonul :) si asta nu prea am cum sa-l scot afara :p

  @dragos – si aparatul l-am uitat acasa :(

  Raspunde
 5. monik 29 Dec 2010 @ 00:20

  acum doua saptamani am fost si eu in petrosani.am stat la ,,casa rusu”
  superb tot!si era la fel de inzapezit tot…

  Raspunde
 6. criserb 29 Dec 2010 @ 00:39

  Casa Rusu? Asta nu stiu unde e :| Nu ii zicea cumva Cabana Rusu din Parang, putin mai sus de puctul de plecare al telescaunului?

  Raspunde
 7. Dinviata 30 Dec 2010 @ 13:12

  Frumos, nu am fost niciodata pe acolo dar sper ca o sa ajung pentru ca este foarte frumos :X

  Huidu in coma:O: http://dinviata.info/serban-huidu-in-coma-dupa-un-accident-la-ski/

  Raspunde
 8. Valy&Deima COFARU 30 Dec 2010 @ 20:59

  Superb !!!!

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)