Sari la conținut

Iarna din februarie 2018

Chiar speram să văd iarna anul ăsta și uite că, pe ultima sută de metri, a venit. Se putea și mai bine, și încă se mai poate, că zic ăștia că ninge și în noaptea ce urmează, dar e bine și așa. Puteam să nu vedem deloc.

Dimineață curtea îmi arăta așa.

Am dat ceva la zăpadă, dar nu mă plâng că asta îmi place. An de an dau la zăpadă cu plăcere. Nu prea îmi place pe vânt (viteza maximă a vântului înregistrată de stația mea a fost 62.6km/h), dar… nu pot fi toate așa cum le dorim.

După vreo oră de “sală” mă puteam deplasa decent prin curte, fără să am zăpada până la genunchi.

Spre birou am mers destul de bine, drumul a fost acceptabil.

Speed 8x, că na, cine ar avea răbdare să se uite 40 de minute la un filmuleț.

Sper să vă bucurați și voi de iarnă și la anul să vină mai repede.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Ana 27 Feb 2018 @ 14:35

    Poate la anul prindem si noi zapada de Craciun(asa cum era mai normal), dar macar a venit si anul asta pana la urma. Pisicuta ta pare putin cam ingandurata, ca sa nu spun traumatizata de nametii aceea :))

    Raspunde
  2. criserb 27 Feb 2018 @ 14:57

    @Ana – până s-a dezmeticit, apoi cu greu am mai prins-o :)

    Raspunde
  3. Ana 1 Mar 2018 @ 19:59

    @criserb – Pe bune?!!? A mea nici la geam nu se mai duce(am impresia ca deja i se face rau cand vede zapada) daramite sa mai iasa si afara. Pisicutei voastre ii place si apa?!

    Raspunde
  4. criserb 5 Mar 2018 @ 09:54

    @Ana – da, stă în zăpadă fără probleme, la -18°C alerga de nebună și eu mă chinuiam să o bag înapoi în magazie. Bine, pisica mea nu stă în casă, e mai non-stop pe afară, mai puțin noaptea, când e foarte frig și o bag în magazie.

    Apa n-am văzut să-i placă, nici măcar nu o bea dacă-i pun eu, preferă să bea din bălți și de pe unde mai găsește, mai puțin din bolul ei :)

    Raspunde
  5. Ana 6 Mar 2018 @ 15:34

    Referitor la apa, m-am referit daca ii place sa ii faci baie..de fapt rectific: sta sa ii faci baie? de placut rar se pune cazul :)) Si a noastra sta prin curte cand e frumos pe afara, dar iarna face urat rau de tot daca vede zapada cand incercam sa o scoatem din casa.

    Raspunde
  6. criserb 6 Mar 2018 @ 16:29

    @Ana – baie? Nu i-am făcut niciodată, nu știu dacă stă :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)