Sari la conținut

Chiar ma gandesc la creditul Divers BCR

Stateam eu si ma uitam la bannerul de-l vedeti voi pe blog, cel cu BCR-ul si mi-a venit o idee. Ce-ar fi sa mai fac un credit si sa ma apuc sa-mi mobilez asa cum trebuie apartamentul? Sa nu mai astept ca la fiecare salariu sa-mi mai cumpar cate ceva…

E destul de neplacut sa ai tot felul de lucruri aruncate prin casa si na, parca am vrea sa terminam si noi cu apartamentul asta.

Am studiat putin oferta si vad ca sunt cateva chestii atragatoare:

  • aprobare rapidă
  • cea mai mică rată lunară
  • 0% comisioane
  • asigurare de viaţă gratuită la BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group
  • protecţie financiară în caz de şomaj, pierdere temporară a capacităţii de muncă prin opţiunea de ataşare a unei asigurări complexe creditului tău
  • nu ai nevoie de garanţii şi poţi utiliza banii cum vrei, fără explicaţii

Imi place maxim ca nu trebuie sa aduc garantii si ca se acorda repede. Nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce-am trecut cand mi-am facut creditul pentru apartament, cat a durat…

Stiu, m-am suparat eu pe BCR la un moment dat, dar totusi, le sunt client de peste 10 ani si cred ca trebuie sa trecem peste neplaceri si sa reluam relatia buna ce-am avut-o de-a lungul timpului.

So, am completat formularul de aici si acum astept sa ma sune, sa-mi zica cum sta treaba. Sunt sigur ca o sa mai trebuiasca sa duc niste acte, ca deh, cine-ti da in ziua de azi credite asa dupa un simplu formular? :)

Eu nu vreau multi bani, vreo 10.000 de lei mi-ar fi de ajuns, dar vad ca suma maxima pe care o pot solicita e de 82.000 lei.

Chiar nu credeam ca e cel mai avantajos credit de pe piata, dar se pare ca asa e. Mi-am pierdut putin timpul pe net cautand alternative dar n-am gasit ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. Innocente 29 Apr 2011 @ 11:49

    Cât e cea mai mică rată?

    Raspunde
  2. criserb 29 Apr 2011 @ 11:58

    Cea mai mica rata la ce fata? La ce suma? :)

    Raspunde
  3. Politicos 29 Apr 2011 @ 12:03

    Daca as fi nepoliticos as spune ca mananci rahat pe bani si ca nu marchezi postul ca advertorial. Dar sunt politicos. :)

    Raspunde
  4. marius 29 Apr 2011 @ 12:13

    Pai nu mai prea ai nevoie de credit ca probabil primesti destul pentru reclama :)
    Cred ca la ora actuala cel mai nasol e sa faci imprumuturi. Aveam unele pretentii in privinta asta din partea anumitor bloggeri…

    Raspunde
  5. criserb 29 Apr 2011 @ 12:47

    @Politicos – Eu zis sa te uiti putin la tagurile si la categoria postului inainte ;)

    @marius – Una e reclama, alta e creditul. Daca as primi destul nu mi-as mai face credit ;) dar asa…

    Raspunde
  6. Simo 29 Apr 2011 @ 13:33

    Eu nu recomand. Mi-as face credit pentru cumpararea unei casa in rest creditele mi se par o prostie.

    Raspunde
  7. Pitikut 29 Apr 2011 @ 13:39

    Sincer nu mi se pare mai avantajos ca la alte banci, e chiar un pic mai scump fata de altele

    Raspunde
  8. MooNy 29 Apr 2011 @ 13:46

    Taica-miu are la BCR Credit pe 10 ani. A imprumutat 90 de mil (90000 de lei). Dupa 6 ani de plata i s-a zis ca mai are inca 60 000 de lei. De ce? Pentru 90000 de lei el plateste acum 138 000 de lei. Traiasca BCR. Duca-se dracu.

    Niciodata sa nu faci credit fara un avocat langa tine care sa stie sa iti interpreteze TOATE conditiile contractuale.

    Raspunde
  9. un Prost 29 Apr 2011 @ 13:56

    90 de milioane inseamna 9.000 de lei.

    Raspunde
  10. MooNy 29 Apr 2011 @ 14:07

    Epic multi-zero. Shit happens. Mai bine ziceam in lei vechi

    a luat 90 de milioane
    dupa 6 ani mai are de platit inca 60 si ceva de milioane pentru ca are de dat inapoi peste 130 de milioane de lei. Vechi.

    Raspunde
  11. Bazaconii 29 Apr 2011 @ 14:17

    Să le luăm pe rând
    aprobare rapidă – asta are orice bancă astăzi
    cea mai mică rată lunară – chestia asta este extrem de confuză. Plus că nu cred că cineva a comparat ratele pentru toate creditele de aceeaşi valoare de la toate băncile din România.
    0% comisioane – sunt incluse în rată
    asigurare de viaţă gratuită la BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group – e inclusă în rată
    protecţie financiară în caz de şomaj, pierdere temporară a capacităţii de muncă prin opţiunea de ataşare a unei asigurări complexe creditului tău – timp de 6 luni
    nu ai nevoie de garanţii şi poţi utiliza banii cum vrei, fără explicaţii – la fel la toate bancile

    Raspunde
  12. criserb 29 Apr 2011 @ 14:45

    @MooNy – Pai si nu e firesc sa castige banca? Tu ai avut nevoie (ma rog, tatal tau) de bani, nu banca. E normal sa castige si ei. Eu pentru creditul de casa nu platesc 50% in plus, platesc chiar 100% dar asta e. Mie mi se pare normal sa platesti respectiva dobanda.

    Nu-mi place gandirea asta ca banca imi ia banii, singuri mergem la banca si apoi ne plangem, zici ca ne forteaza cineva sa luam bani imprumut…

    Raspunde
  13. MooNy 29 Apr 2011 @ 21:03

    iReformulez:

    nu i s-a spus ca va plati atat de mult la final. Trebuia sa plateasca in jur de 112-115 milioane pentru cei 90. Dar nu a fost instiintat de “micile” modificari.

    Raspunde
  14. Andrea S. 29 Apr 2011 @ 23:55

    @ cristi …cred ca ai nevoie de o lectie…
    In mod normal…e mai mult decat normal sa fie amandouaa partile multumite…e normal sa castige si banca…dar e la fel de normal sa fie multumit si clientul. Numai asa vad eu o colaborare pe termen lung.Problema la voi este ca legile le fac inca bancile…oamenii se bucura sa le aprobe creditul…uitand sa-si reprezinte punctele de vedere. Nu uita nu numai oamenii cauta credite…bancile fara clienti sunt sortite falimetului.

    Raspunde
  15. maddy 30 Apr 2011 @ 00:44

    10.000 lei e o suma decenta dar in functie de castigurile voastre mai bine ai incerca sa economisiti si sa cumperi lucrurile necesare apartamentului pe parcurs, in timp, decat sa te complici cu un imprumut pentru care sa platesti si dobanda mult si bine.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)