Sari la conținut

Sa vorbim despre igiena

Pentru ca in sezonul asta cald incepe din ce in ce mai mult sa ne deranjeze lipsa igienei (ne intalnim cu tot felul de specimene in mijloacelele de transport in comun, pe strada, etc.) cred ca acest subiect este bine venit.

Nu as vrea sa vorbesc despre igiena ambelor sexe, sunt subiecte care ma depasesc (chiar si pe mine) as vrea sa vorbesc doar despre igiena masculina.

Se stie ca barbatii sunt mai certati cu apa, in general zic, dar totusi cateva idei trebuie sa aiba despre igiena. Ideea de baza este apa si sapunul, ele nu trebuie sa lipseasca din viata oricarui barbat. Cu cat ne intalnim mai des cu ele, cu atat mai bine.

Eu personal fac dus de cel putin 2 ori pe zi, dimineata si seara. Mai sunt zile calduroase cand fac mult mai multe dusuri intr-o zi dar in general dusul este prezent in viata mea, doar de doua ori.

Dimineata e primul lucru pe care il fac dupa ce ma dau jos din pat, sar in cada, dau drumul la apa si ma spal vreo 10 minute. As sta eu si mai mult sub dus dar ma preseaza Dana, are nevoie si ea :P Dusul mai nou il fac cu noile geluri de dus de la Dove din gama Dove Men+Care. pentru barbati. Vi le recomand cu caldura, au un miros placut si sunt foarte racoritoare.

#theMENtest

Dupa dus ma barbieresc (bine, nu in fiecare zi) dupa care ma imbrac. Intotdeauna cu haine curate, sa tineti minte asta. Degeaba va spalati daca nu va schimbati lenjeria si hainele.

Ma dau cu deodorant, obligatoriu, dupa fiecare dus. Nu de alta dar ziua e lunga si nu as vrea sa-i alung pe cei de langa mine cu transpiratia mea :)

Deodorantul este tot de la Dove, un d’ala cu bila care ma tine o zi intreaga. Scrie pe el ca ar tine si 48 de ore dar eu nu am testat asta :P

Ma rog, in gama lor mai sunt si sprayurile antiperspirante dar mie nu-mi plac spray-urile din principiu.

Sa nu uitam totusi si de spalatul pe dinti. E indicat sa va spalati de 2-3 ori pe zi. Eu ma spal dimineta si seara. Ziua, mai bag o guma din cand in cand, cand consider eu ca nu am respiratia tocmai proaspata.

Seara la fel, dus, dupa care somn.

De ce folosesc Dove?

Pai e destul de simplu. Mi-a placut dintotdeauna sapunul lor, era ceva fin si de calitate. Iar acum, cand au scos produse pentru barbati in cadrul campaniei The MEN test! (#theMENtest) am zis sa le testez. Cei de la Dove nu m-au dezamagit nici de data asta.

BTW, daca nu va place Dove nu e nici o problema, gusturile normal ca sunt diferite, tot ce as vrea de la masculii ce citesc acest post este sa se spele si sa se dea cu un deodorant.

Se poate?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Alina 14 Jun 2011 @ 12:20

    Eu nu ma dau jos singura din pat caci fi-mea ma trezeste.
    Dupa, nu poti sa ma duc sa ma spal imediat ca trebuie sa o pun pe olita. In timp ce eu stau cu ea pe olita sotul e mai noroc, se rade.
    Dupa schimbam si in viteza eu ma spal si el ii da sa manance.
    Seara ne vrea pe amandoi, deci cateodata recunosc ca dorm pe mine si nu ajuns sa mai fac si dus. Dar recuperez la fitness, noroc cu asta, asa mai ajung sa ma spal si eu pe cap.
    Concluzia :) Nu ii judeca pe toti dupa criteriile tale de timp. Important e sa te mentii decent, 2 dusuri pe zi deja mi se pare intangibil.

    Raspunde
  2. Alina 14 Jun 2011 @ 12:21

    Apropo, asta e post publicitar?

    Raspunde
  3. criserb 14 Jun 2011 @ 12:24

    Absolut, pana la urma asta e si ideea, sa-i invatam pe cei care nu se spala sa o faca, e in avantajul tuturor ;)

    Este si nu este. Este un post in care vreau sa vorbim despre igiena barbatilor pentru ca in general, trebuie sa recunosc, la ei am gasit mai multe lacune cu privire la igiena :(

    Raspunde
  4. Alina 14 Jun 2011 @ 12:43

    Eu nu cred ca sunt mai multe lacune la ei, doar ca miros mai puternic :D
    Adica, daca o femeie poate sa sara peste un dus si sa nu se simta, la un barbat e problematic…

    Raspunde
  5. Nistor Mihaela 14 Jun 2011 @ 12:45

    Nu cred ca e vorba doar de igiena barbatilor, din pacate de multe ori si femeile m-au dezamagit uitand ce inseamna igiena!

    Raspunde
  6. dan 14 Jun 2011 @ 18:44

    multumim mult pentru sfaturi.de acum incolo asa o sa facem toti(cititorii tai).ce sa mai zic, asteptam sfaturile cu privire la manuirea tacamurilor, condus si zugravit(detaliat te rog).sigur o sa avem ce invata!aaa, era sa uit, si la wc cand mergi cu ce mana tragi apa, huh, asteptam sa ne spui si ce hartie igienica folosesti, nu de alta dar poate iti da Zewa premiu ceva din gama lor!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)