Sari la conținut

Chiar si dupa trei ani de la casatorie sunt un romantic :P

Pentru ca ieri se implineau trei ani de la casatorie am zis ca trebuie sa sarbatorim, sa-mi iau jumatatea prin surprindere si sa o scot la un restaurant frumos, de preferinta un restaurant nou, la care sa nu mai fi fost pana acum.

Am intrebat cu mult timp inainte de eveniment, pe facebook, nu doream sa se prinda micuta, si din lista celor de acolo am ales unul care mi-a facut mie cu ochiul mai mult, Restaurantul Allhambra. In plus am vazut ca face parte din clubul de dinning in care tocmai m-am inscris, Kill the bill, si am facut repede o rezervare.

Cum la un astfel de eveniment am considerat eu ca trebuie sa fim alaturi de cei care ne-au dus la altar, i-am anuntat si pe nasi, iar ieri la ora 20 am fost la restaurant.

Mi-a placut localul, un restaurant cu specific romanesc, cu un meniu destul de bogat si variat. Am putut sa alegem de la slanina cu ceapa pana la cele mai sofisiticate preparate.

Fetele au ales somon cu sos de creveti

DSC_7577

iar noi, baietii, am ales specialitatea Chef Moise, muschi de vita invelit in foi de vita si altele numai de el stiute, copt in crusta de sare si servit cu cartofi aurii, salata verde si lamaie. Asta am luat-o din meniu ca nu mai tineam minte :P

DSC_7579

Acum sper sa nu va fac o pofta prea mare, tocmai d’aia am ales sa scriu acest post dupa ora mesei, dar trebuie sa va spun ca ne-am bucurat si de un desert delicios.

DSC_7582

Dupa ce ne-am potolit foamea am iesit pe terasa si ne-am bucurat de peisajul frumos ce-l avea restaurantul. Daca gradele erau mai multe am fi luat masa pe terasa, dar asa… ne-am multumit si cu admiratul de la finalul mesei.

Va las mai jos cu cateva poze, sper sa va placa.

DSC_7584DSC_7586DSC_7587DSC_7594DSC_7592DSC_7593

Si doua poze de pe terasa restaurantului.

DSC_7595DSC_7596

Inainte de final am platit nota si ne-am bucurat inca o data de avantajele clubului de dinning in care m-am inscris.

20% reducere nu este de ici de colo.

DSC_7583

So, din cand in cand mai trebuie sa-ti surprinzi jumatatea, nu in fiecare zi, ca apoi se obisnuieste si aceste surprize isi pierd din farmec, dar din cand in cand trebuie.

Nu vreau sa va spun cum a ramas Dana, am sa tin asta pentru mine, voi puteti doar sa va imaginati :P

La final vreau sa va spun ca va recomand restaurantul, dar si clubul (vedeti aici detalii) pentru o seara reusita. Daca il descopeream de asta vara era mult mai misto, terasa mi-a placut maxim, dar nici interiorul nu este de lepadat.

Ahh, am avut si formatie care ne-a cantat, nu stiu daca si-au dat seama ca noi sarbatoream ceva, cert este ca ne-au cantat o multime de melodii de dragoste :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Ramona 26 Sep 2013 @ 16:35

    Eu am fost la un botez acolo si mi-a placut cum a cantat solista orchestrei.

    Raspunde
  2. criserb 26 Sep 2013 @ 16:43

    @Ramona – Am ascultat-o si eu, canta misto dom’shoara ;)

    Raspunde
  3. biaggio 27 Sep 2013 @ 08:45

    Multi ani inainte cu bucurii si impliniri!

    Raspunde
  4. Viorel 29 Jun 2019 @ 04:57

    Intr-adevar o panorama de exceptie. Lucru rar pentru Bucuresti.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)