Sari la conținut

Cine vrea o invitatie dubla la filmul Hobittul?

DSC_1096DSC_1097DSC_1095

Zilele trecute Hobittii au aparut in Bucuresti pentru a ne atrage atentia ca urmeaza sa se lanseze filmul Hobbitul, o calatorie neasteptata. Din ce-am auzit, au aparut in mai multe orase din tara, voi trebuie sa-i gasiti, sa va pozati cu ei si sa uploadati poza aici ca sa castigati unul din premiile puse in joc.

Premiul cel mare este chiar mare :) adica o excursie in Marea Britanie, cu cazare la Londra si vizita in Oxford, la casa autorului trilogiei hobbitului, Tolkien.

Ce ziceti, suna interesant?

Va vand un pont, aici in sectiunea “usa secreta” o sa gasiti unde sunt plasate statuile raspandite prin tara,  ;)

Si acum, numai si numai pentru cititorii mei, am un concurs.

Trebuie sa-mi spuneti cat de mult va doriti sa mergeti la filmul “Hobbitul, o calatorie neasteptata” si impreuna cu CineForum.ro  va ofer o invitatie dubla la film.

In plus, castigatorul concursului o sa primeasca si o carte, Hobittul, in limba romana, publicata de editura RAO.

Va las acum cu trailerul filmului, numa’ asa, sa va fac pofta :)

Concursul se termina pe 25 noiembrie, ora 23.59 trecute fix.

Multa bafta!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
19 comentarii
  1. cc696 19 Nov 2012 @ 12:16

    Cat de mult? FOARTE MUULT!!!
    Insa nu ma prea pricep la exprimat feelings… so ramane doar un mare VREAU! Dar il vad eu pana la urma.

    Raspunde
  2. stefania 19 Nov 2012 @ 12:22

    imi doresc atat de mult incat pe 15, 16 decembrie o sa-mi iau bilet :P

    Raspunde
  3. Ioana Stanescu 19 Nov 2012 @ 12:44

    Ba eu vreau si mai mult!! Sunt fascinata de seria “Lord of the rings” ,cred ca am vazut trilogia de cel putin 5-6 ori. Este realmente imposibil sa nu-mi placa “Hobbitul”! E curios, dar sunt filme sau carti despre care stii sigur ,chiar daca nu ai deschis inca cartea sau daca nu ai vazut filmul, ca te vor fascina.Pur si simplu! Astept cu nerabdare sa iau parte la noile aventuri ale HOBBITULUI!

    Raspunde
  4. Anuska 19 Nov 2012 @ 12:52

    Hobbitul poate fi considerat un preludiu al seriei Stăpânul Inelelor unde intotdeauna unde exista un EROU care manat de o dorinta, ajunge sa triumfe la capatul unui drum plin de incercariI pentru ca la final Binele invinge Raul. Imi doresc sa vad acest film pentru a afla povestea de la inceput inceputurilor si pentru a ma bucura de aventura personajelor deja cunoscute dar si a celor mai putin cunoscute. Sa vad noile decoruri, sa ma amuz de dialoguri si momentele amuzante………..ce mai tura vura sa profit de tehnologia 3D, atat de performanta facandu-ne pe noi privitori partasi la MAREA AVENTURA!!!!
    Bafta tuturor!!!!

    Raspunde
  5. Mihai 19 Nov 2012 @ 13:07

    Neasteptat de mult !

    Raspunde
  6. Florin 19 Nov 2012 @ 14:32

    Claaar mi-as dori sa vad filmul asta in cinematograf

    Raspunde
  7. Cezi 19 Nov 2012 @ 14:59

    Legendele mi-au placut dintotdeauna!Da si acum imi amintesc cu placere de cele pe care le-am citit si sa fiu sincer uneori mi-ar placea sa cred ca lumea e o legenda scrisa si ca fiecare avem particica sa de rol pe care il intruchipam intr-un fel sau altul!Suna prozatoric ceea ce scriu acum, dar asta e, exista in mine o latura care ma face sa traiesc uneori intr-o lume doar de mine imaginata!Succes tutror!

    Raspunde
  8. octavian 19 Nov 2012 @ 18:32

    Si mie mi-au placut dintotdeauna legendele. As dori sa primesc invitatia ca sa pot sa merg cu @Cezi la film! Succes tuturor!

    Raspunde
  9. Turcu Ioana Cristina 19 Nov 2012 @ 21:00

    Imi doresc asa de mult incat as abandona orice intalnire/drum/plan in ziua respetiva ca sa merg la filmul meu favorit.

    Raspunde
  10. ama 20 Nov 2012 @ 08:49

    Ce cadou frumos mi-ai putea face de ziua mea :D In plus sunt mare fan Stapanul inelelor.

    Raspunde
  11. Lorena 20 Nov 2012 @ 18:27

    Imi doresc sa merg la filmul asta impreuna cu prietenul meu:). Ar fi un cadou de Mos Nicolae pentru el, care este maaare fan.

    Raspunde
  12. Stoiculescu Marius Catalin 21 Nov 2012 @ 15:52

    Salut Cristi! Ard de nerebdare sa apara filmul The Hobbit si deaseamenea imi doresc cu patima sa merg la avanpremiera. Am ramas impresionat de Trilogia Stapanul Inelelor incat am citit si cartile.

    Raspunde
  13. Victor 21 Nov 2012 @ 17:25

    Sunt un fan al trilogiei Stapanul Imelelor si al lui Tolkien. Astept cu nerabdare acest film care cred ca va fi extraordinar, de astel povestea este foarte frumoasa si atractiva. Actiunea se desfasoara inaintea celei din Stapanul Inelelor avandul ca personaj principal pe Bilbo Baggins.
    Merita vazut la cinema si nu de acasa din fata laptopului, iar tu ai putea sa imi dai ocazia sa merg sa il vad unde se merita.

    Raspunde
  14. Iancu Adrian 23 Nov 2012 @ 18:30

    Wau!Mi-as dori sa merg si eu la acest film.Chiar imi place plus ca nu am mai fost niviodata intr-un cinematograf si ar fi pentru mine un vis devenit realitate!

    Raspunde
  15. Nicola M. 24 Nov 2012 @ 01:42

    Ce pot spune este ca mi-a placut atat de tare trilogia Stapanul Inelelor, incat am facut ca aceasta sa se potriveasca cu succes, ca parte de cercetare, lucrarii mele de licenta in domeniul… economic :D Am aflat la acea perioada ca filmul The Hobbit se va realiza si inca de pe atunci astept acest film. Cum poate cineva sa refuze aproximativ 2 ore pline de aventura si peisaje spectaculoase care merita vazute doar pe marele ecran?

    Raspunde
  16. Alexandra 24 Nov 2012 @ 16:39

    Când intru pe poartă, câinele dă să iasă pe stradă, dar mă proptesc în fața lui mânioasă și îi strig: You shall not pass! Când văd că îmi crește reach-ul la paginile pe Facebook pe care le administrez și traficul pe site-uri mereu mormăi: Hehehe! My preciouusss! Îmi place deseori să merg desculță prin casă, îmi aduce aminte de faptul că hobbiții nu trebuie să poarte încălțăminte, însă mereu îmi aduc aminte că nu pot fi hobbit – urăsc spațiile mici. Când o să fiu cerută în căsătorie vreau să primesc ”The one ring to rule them all. ”, va fi cu siguranță ”a night to remember”, iar dacă voi accepta propunerea, voi încerca să ”Keep it secret. Keep it safe. ”.
    Cam așa de mult îmi doresc să văd filmul :)

    Raspunde
  17. criserb 26 Nov 2012 @ 12:26

    @Turcu Ioana Cristina – esti fericita castigatoare :)

    Extragerea a avut loc pe facebook, o puteti vedea aici.

    Ioana – sa-mi dai un mail pe criserb [at] gmail [punct] com cu numele tau complet si adresa unde iti pot trimite cartea. Vorbim despre film pe mail ;)

    Raspunde
  18. Moraru Roxana 9 Dec 2012 @ 14:07

    Nu am vazut Stapanul inelelor, asa ca ar trebui sa fiu prima pe lista ta de castigatori. da cuiva care nu cunoaste stilul sa cunoasca arta lui Tolkien, zic! Mersi mult!

    Raspunde
  19. Ana Maria Andrei 11 Dec 2012 @ 19:45

    Imi doresc sa merg la filmul acesta la fel de mult cum iubesc Hobbiţii mâncarea :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)