Sari la conținut

Cine vrea să câștige un iPhone 5S?

Știu că mulți dintre voi sunteți fani ai brandului cu mărul mușcat așa că vreau să vă recomand un concurs la care premiul cel mare este cunoscutul telefon iPhone S5. Da, nu este ultimul model, dar este un telefon mai bun decât ultimul, după umila mea părere.

Ca idee, telefonul o să fie câștigat prim muncă, nu prin tragere la sorți. Cine muncește și-l merită îl ia. Dacă vă bazați pe noroc, atunci să știți că acest concurs nu este pentru voi.

În primul rând, ca să știți de la început concursul este adresat strict bloggerilor. Dacă nu aveți un blog activ, mai vechi de șase luni, nu este cazul să citiți mai departe.

Bun, dacă aveți blog atunci trebuie să povestiți într-un articol cât mai amuzant despre “Care a fost cel mai frumos/sexy/ciudat/amuzant cadou pe care l-ati primit?”.

Articolul trebuie să conțină trei linkuri pentru a putea participa la concurs.

  • cosuri.gourmetgift.ro cu ancora la alegere dintre gourmetgift.ro, cosuri cadou corporate, cadouri de craciun;
  • www.cosuricraciun.com cu ancora la alegere dintre: cosuri craciun, cosuricraciun.com sau cosuri de craciun;
  • www.cadou-craciun.ro cu ancora la alegere dintre: cosuri cadou craciun, cadouri craciun, cosuri cadou.

După ce ați scris articolul trebuie să-l înștiințați pe Sebi că l-ați scris printr-un comentariu la acest articol sau printr-un mail, sau pe facebook, etc.

Ah, aproape că am uitat să vă zic, pe lângă premiul cel mare, mai sunt și două premii mai micuțe (pe lângă iPhone normal că le zic micuțe) unul în valoare de 500 lei și unul în valoare de 300 lei. Vedeți la Sebi pe blog despre ce este vorba.

Vă doresc mult succes și sper că un cititor al acestui blog să-i ia telefonul lui Sebi ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)