Sari la conținut

Cititorii acestui blog pe cine ar alege președinte?

Pentru că astăzi începe campania electorală, mă gândeam să fac un sondaj să vedem pe cine ar alege cititorii acestui blog în funcția de președinte al țării. Sunt convins că cititorii mei, fiind oameni cu cap, vor alege un alt președinte decât o să aleagă poporul.

Deci, să vedem, îi aveți mai jos pe candidați, exact în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot.

Pe care candidat îl votezi la prezidenția Romăniei?

View Results

Loading ... Loading ...

P.S. Dacă vă uitați pe lista candidaților o să vedeți o ironie, pe primul loc avem un ungur, pe ultimul loc un român. Cei doi s-au iubit foarte mult de-a lungul timpului, doar că acum ungurul este pe locul 1 :)

P.P.S. Oare cât a costat site-ul bec2014.ro de este așa de plin de informații pe prima pagină? Vreo 100.000€ tot a fost, nu?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. Dan 2 Oct 2014 @ 13:48

    Fiind doar un wordpress cu tema twentythirteen eu zic ca sare mult peste 100 de mii de coco :P

    Raspunde
  2. criserb 2 Oct 2014 @ 15:36

    @Dan – să nu avem cumva o surpriză :)

    Raspunde
  3. anatati 2 Oct 2014 @ 15:47

    se pare că cititorii tăi sunt mai deştepţi decât ai altora :D mi-aş fi dorit ca Monica Macovei să fie mai sus, dar e bine şi aşa :D

    Raspunde
  4. criserb 2 Oct 2014 @ 16:04

    @anatati – eu am zis de la început că sunt mai deștepți ;)

    Raspunde
  5. Dragos 2 Oct 2014 @ 18:24

    optiunea cu “Nu mă prezint la vot” ar trebui scoasa din grila.

    Raspunde
  6. criserb 2 Oct 2014 @ 20:29

    @Dragos – din păcate încă sunt oameni care o să ia decizia asta, nu am cum să o scot :(

    Raspunde
  7. andrei 2 Oct 2014 @ 20:49

    sincer nu inteleg ce vrea macovei si al cui joc il face…. cat timp a incasat jdemii de euroi ca indemnizatii, sume forfetare, deconturi de transport, deconturi de cazare, de papa, de tampoane (daca nu e cumva la menopauza), si diverse alte sume etc etc in parlamentul european din partea PDL a fost bine. Acum brusc nu mai e bine si tre’ sa candideze ea, justitiara lui peste prajit.
    in loc sa isi vada dracului de treaba toti asa zisii oameni de centru si dreapta si sa il sprijine pe unul care poate are sanse sa invinga masinaria de furat si fraudat a lui dragnea & oprea pusa in slujba copilului cretin ponta, s-au trezit toti sa candideze. asa ca iarasi o sa avem 10 ani comunisti si neocomunisti la putere, care vor fura cat a mai ramas, vor da cu doua miini ajutoare sociale la handicapatii care ii voteaza si o sa ne bage in buda de tot.
    desi sunt de etnie maghiara, am fost si sunt mai patriot decat altii mari romani, si am zis ca nu plec din tara unde m-am nascut, am crescut si am fost educat. nici macar cetatenia maghiara nu am luat-o desi as putea. dar deja incep sa ma cam satur. iar daca iese oligofrenul cel mic presedinte, atunci chiar ca ma car. nu conteaza unde, chiar si in Congo….

    Raspunde
  8. Cristian 3 Oct 2014 @ 10:54

    Site-ul bec2014 este un site probabil foarte scump, in care s-au investit destui bani. Pare a fi insa un site care poate fi facut si de o persoana care nu stie programare deloc. Din pacate nu merge fara www in fata! Este oare o strategie nationala de marketing? :)))

    Raspunde
  9. criserb 3 Oct 2014 @ 10:57

    @Cristian – poate cei care l-au făcut nu au luat destui bani și na, au făcut și ei de câți bani au încasat :P

    Raspunde
  10. cristi 3 Oct 2014 @ 14:37

    Cristi, umlba la algoritmul graficului, ca DD fura pe fata – are 0 voturi si are deja 2% … faceti manevre sau ce? :)

    Raspunde
  11. sanda 3 Oct 2014 @ 14:39
    Raspunde
  12. Whoabi S 3 Oct 2014 @ 19:03

    Am votat cu iohannis desi sunt aproape convins ca nu va iesi presedinte. E interesant cum in sondajele oficiale ponta apare primul, urmat de iohannis, udrea si macovei, iar in sondajele din online, rezultatele sunt cu totul altele. Lume mai inteligenta pe net?

    Raspunde
  13. Andrei 4 Oct 2014 @ 18:03

    @sanda “Am citit, cu mare dificultate…” primele 5 randuri si am inchis saitul “dreptatea”… Sunt curios in campanie, daca va avea curaj Victoras Viorel sa intre la o dezbatere cu Iohannis. Si daca va intra intra in dezbatere daca va fi in stare sa ingaime altceva decat ca el e un “bun roman ortodox” iar adversarul “un neamt protestant”. NU sunt sutinatorul lui Iohannis, departe de mine, dar din pestrita oferta electorala, pare a fi raul cel mai mic. Probabil, in cazul imposibil in care ajunge presedinte, voi fi la fel de dezamagit ca atunci cand am votat cu CDR si “Tzapul” cu mari sperante, si a urmat ce a urmat…

    Raspunde
  14. tilharu_44 5 Oct 2014 @ 01:37

    ce calculator folosesti tu la numarat voturi? ala de la roberta? dupa ce am votat imi arata asa: kelemen- 2%-7voturi, udrea -2%-7 voturi,cvt- la fel,diaconescu-2%-0voturi,aia cu un vot au 1%, mai putin decat dd cu zero.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)