Sari la conținut

Vă mulțumesc tuturor!

10750368_729219650498622_7340976159407631427_o

Dați-mi voie să vă mulțumesc. Mi-ați făcut o seară minunată, mie și tuturor celor care au votat schimbarea.

Mulțumesc diasporei care a dat dovadă de naționalism, de răbdare și care ne-a arătat că își iubesc țara mai mult decât credeam.

Mulțumesc tuturor românilor care au ieșit din casă și au votat.

Mulțumesc celor ce-și “pierd timpul” pe internet, l-ați pierdut cu folos.

Nu spun că internetul a decis câștigătorul, probabil că nu, dar cu siguranță a făcut diferența.

Nu mai știu ce să vă zic, sunt bucuros și în același timp rezervat. Până nu-l văd pe Iohannis la Cotroceni parcă nu pot să fiu așa bucuros pe cât ar trebuie să fiu.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. AndreaS 17 Nov 2014 @ 00:24

    Si eu ma bucur Cristi ! Sper sa aiba atata putere sa isi aleaga oameni care sa il ajute sa isi transforme planul electoral in fapte ! Cred in el ca OM ! Cred ca tara asta poate fi si altfel !

    Raspunde
  2. Andrei 17 Nov 2014 @ 00:28

    A iesit, dar sa vedem cata treaba va face… ca eu, dupa ce am vazut in cei 25 de ani de furat si coruptie, nu mai sunt usor de impresionat.

    Raspunde
  3. criserb 17 Nov 2014 @ 00:33

    @AndreaS – da, eu sper să aibă puterea să schimbe ceva și chiar sunt optimist din acest punct de vedere. Recunosc că m-am temut de înfrângere, atunci mă gândesc că ne era mult mai greu tuturor.

    @Andrei – Nici eu nu sunt ușor de impresionat, dar… acum măcar am o speranță. Până acum nici măcar nici pe asta nu o aveam…

    Raspunde
  4. Andrei 17 Nov 2014 @ 00:57

    @criserb – Hai ca e o zi mare azi: http://www.mesagerul.ro/2014/11/16/16-noiembrie-2014-151-de-ani-de-la-moartea-poetului-bistri-ean-andrei-muresanu-autorul-im

    Speranta moare ultima! Imi place Iohannis… se pare ca a devenit, mai nou, specialist in Social Media. Are o pagina de Facebook vie si plina de aprecieri! :-)

    Astept cu nerabdare prima lui aparitie in public, in calitate de presedinte, sa vedem care ii sunt intentiile. Oricum, daca nici el nu face treaba, se va linge pe bot la urmatorul mandat!

    Raspunde
  5. Georgi 17 Nov 2014 @ 04:13

    Da,online-ul a facut diferenta pentru ca astia batranii stau si asculta oerbeste ce zice antena 3.La tv nu ai prea ai optiuni,sa asculti pareri.Pe internet a stat tineretul.Internetul nu poate fi controlat.Tv-ul da.
    Pe internet s-au spus pareri,opinii,s-au aratat fapte.La tv s-a aratat numai ce s-a vrut.La tv se spala creiere.
    Si automat ,era cam logic sa se intample asa.Ma bucur si eu ca a iesit Iohannis.Dar da,astept sa se instaleze acolo si…sa vedem ce va fi mai departe.

    Dar banuiesc ca de asta s-au prins si PSd-istii hahaha.Banuiesc ca la urmatoarea campanie or sa impanzeasca internetul.Faza e ca tineretul nu mai crede in bullshit-uri ,nu mai crede in BOR si in tata popa cu Audi care spala pacate instant Duminica la sluja daca ii bagi 5 lei in buzunar.Si de luni,poti sa incepi sa dracui iar,sa bei,sa fumezi..si Duminica,iar,haine frumoase..5 lei in buzunar ,cazier curat hahaha :)))
    Se vede ca a inceput tineretul sa scoata capul afara,

    Raspunde
  6. Gigi 17 Nov 2014 @ 06:41

    Și părerea mea este că, pentru prima dată online-ul a făcut diferența! :)

    Raspunde
  7. vali 17 Nov 2014 @ 13:19

    ”nu mai crede in BOR”, in schimb crede in Biserica Evanghelica, alta Marie cu alta palarie. Din cate am inteles urmeaza ample miscari de strada, demonstratii etc ale ACL sau cum se mai numeste acum. Mai este si problema lui Iohannis cu ANI. Felicitari stafului de campanie al lui Iohannis, probabil ar fi castigat oricine in locul lui Iohannis pt. ca votul a fost impotriva lui Ponta, nu neaparat pt. Iohannis. Eu propun altceva. Un articol cu titlu Ce am citit ultima data: titlul cartii si de ce o recomandati(sau nu). Cred ca ar fi mai instructiv.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)