Sari la conținut

Comunicarea e baza

In viata, problemele apar fie ca vrei, fie ca nu vrei. Sunt niste lucruri care nu sunt intotdeauna controlabile. Important este, ca de fiecare data, sa-i spunem persoanei ce ne este alaturi, ce avem in cap si sa incercam sa rezolvam problema. Fara comunicare, fara curajul de a spune lucrurilor pe nume, o relatie nu prea are sanse. Parerea mea.

La fel a fost si in cazul lui Alex si Alexandra. Chiar daca este o relatie fictiva, construita doar pentru o campanie, eu cred ca tot avem ceva de invatat. Alex e dispus sa faca orice pentru Alexandra, numai ca ei sa-i fie bine, dar de multe ori exagereaza. El crede ca ea isi doreste o baie de 50 mp cu toate ca ea nu isi doreste asta. Ea este la fel ca orice alta fata (stiu ca fiecare persoana e diferita, dar fetele in general vor multe, sau asa credem noi, barbatii) nu spune ce-si doreste si noi ne facem ca ghicim. Nu ghicim intotdeauna si in multe cazuri exageram ceea ce credem ca ea isi doreste.

Intr-o relatie e vorba de incredere si de comunicare. Ea face ca dorintele noastre sa devina realitate sau in orice caz, fac o relatie mai usoara.

Sunt curios cati dintre cei care citesc acest post pot spune ca sunt capabili sa spuna lucurilor pe nume?

Bun, acum ca am terminat cu Alex, am sa revin putin la campania Avon. N-am sa respect brieful si am sa povestesc ceva din copilaria mea.

In facultate am fost reprezentant Avon si am avut mult de catigat. Am avut mult de castigat si pentru ca am avut noroc, mi-am facut la randul meu multi reprezentanti si ei chiar isi dadeau toata silinta sa vanda. In felul asta eu castigam ceva din ceea ce faceau ei. Nu era mult, nu era putin, era suficient cat sa am niste bani in plus de cheltuiala.

Pe langa astea, pe mine ma multumea discountul pe care il primeam atunci cand comandam ceva pentru mine. Si na, comandam din cand in cand pentru ca produsele erau accesibile. Fiecare catalog pe care il primeam ma facea sa cumpar ceva. La inceput eram sceptic, cumparam cu greu un produs, dar pe masura ce timpul trecea, imi dadeam seama ca produsele sunt chiar bune.

Ca baiat, n-am folosit foarte multe, un after shave, un antiperspirant, cateva parfumuri si chestii asemanatoare. Dar fetele cumparau mult si imi spuneau ca sunt incantate.

Acum, cand mi-a fost propusa aceasta campanie, am facut-o tocmai in amintirea vremurilor in care le eram client fidel. Am facut-o pentru ca asa cum am zis nu m-au dezamagit niciodata. Produse bune, promptitudine iar preturile decente. Asta este motivul pentru care am zis da campaniei. O firma care nu m-a dezamagit.

Iar acum, promotiile la ei sunt pe masura. 40% reducere la orice comanda si livrarea in maxim 48 de ore. E o chestie care merita incercata.

Dana, de cand m-a vazut ca scriu de Avon a apucat sa-si comande cateva produse si e multumita. De ce nu v-as recomanda si voua ceva bun? Doar pentru ca este o campanie?

De-a lungul timpului am avut nenumarate propuneri de campanii pe blog. As putea sa va zic ca am primit minim 1-2 mailuri pe saptamna dar am preferat sa aleg. Sa va prezint doar produsele in care cred si pe care le-as cumpara cu placere pentru mine.

Pe acelasi condsiderent i-am ales si pe cei de la Avon. Mi-au livrat prea multe produse de-a lungul timpului, mie si familiei mele, incat sa stiu daca merita sa ma asociez cu ei. Si merita!

So, daca vreti sa-i incercati aveti recomandarea mea, daca nu… asta e, fiecare cu preferintele lui. Dar va rog o chestie, nu mai spuneti de o firma sau alta ca e naspa pana nu le incercati produsele. Nu ai de unde sa iti faci o parere pana nu testezi pe pielea ta.

De povesti suntem satuli cu totii :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Ana 5 Jun 2012 @ 14:17

    Intr-adevar foarte multi judeca inainte sa incerce. Eu folosesc produse Avon de 8 ani si sunt extrem de incantata de produsele lor. FIecare persoana poate gasi produsele cele mai potrivite atat pentru ten cat si pentru tipul de piele pe care il au. Avon este o firma de incredere pe care te boti baza, in orice caz, daca ai nevoie de un gel de dus sau de o creme, cu siguranta vei primi produse de calitate.

    Raspunde
  2. criserb 5 Jun 2012 @ 14:59

    @Ana – da, multa lume traieste cu tot felul de preconceptii, aia sunt buni, aia nu. Nici macar nu vor sa incerce ceva ca ei deja stiu si imi mai dau si cu parerea…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)