Sari la conținut

[Concurs] Aveti termopane cu probleme? (P)

img_concursMai tineti minte cand va povesteam de colegul meu care avea probleme cu termopanele? Daca nu, cititi prima data acest post.

Ei bine, se pare ca problemele lui sunt din cauza termopanelor de o calitate nu foarte buna. Cand le-a pus nu a ales si el cine stie ce termopane, nu stia la vremea aia ca este asa importanta alegerea unei firme ok.

Acum insa le-ar putea schimba. Am vazut ce cei de la VEKA au un concurs foarte misto pe site si ofera patru vouchere in valoare de 1000 euro, cate unul pe saptamana, prin tragere la sorti.

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina concursului, sa va completati datele si sa raspundeti la doua intrebari despre termopanele voastre. De ce sunteti nemultumiti de termopanele pe care le aveti in acest moment si sa spuneti de cat timp le aveti.

Nu va ia mult, maxim 2 minute si puteti castiga un voucher de o suma frumusica. Eu deja m-am inscris, cine stie, poate da norocul peste mine.

Chiar asa, sunt pe aici oameni care si-au schimbat termopanele pentru ca n-au fost multumiti de ele sau toata lumea este ok cu ceea ce are?

P.S. Pagina de facebook VEKA Romania o gasiti aici, in caz ca vreti sa intractionati cu ei prin retele sociale.

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)