Sari la conținut

Șmecherașul cu mașină neagră și geamuri fumurii

Mergeam de dimineață spre birou și am văzut un accident live. Era undeva pe Delea Nouă, înainte de intersecția cu Matei Basarab. Stăteam la semafor și eram cam pe unde era și mașina google când a făcut această fotografie.

smecheras01

S-a făcut verde și am început să ne deplasăm. Cum am ajuns în dreptul intersecției cu strada care se vede pe partea dreaptă, nush cum îi zice și nici pe google nu găsesc, văd că vine din dreapta un șmecheraș cu o mașina neagră care vrea să între și el în coloana. Nu se asigură, nu dă semne că ar vrea să frâneze și forțează intrarea. Știți, genul ala care își bagă botul mașinii imediat după mașina după care vrea să între și tu trebuie să-i faci loc fie că vrei fie că nu vrei. Cum am fost învățat să nu mă pun cu astfel de indivizi l-am lăsat.

smecheras02

A întrat așa cum v-am spus fără ca măcar să schițeze vreun gest de frână, ba chiar a accelerat puțin pentru că noi ne deplasam mai repede ca el.

Totuși prin geamurile lui fumurii se pare că el s-au uitat la mine dacă îl las sau nu, că altfel nu-mi explic cum de nu a văzut taxiul din față care a oprit pentru a intra pe străduța din stânga. Și cum nu l-a văzut s-a oprit direct în el, accelerând înainte de impact.

Nu s-a făcut chiar varză, doar botul mașinii era avariat, faruri, bară, capotă (din ce am văzut eu), deci nu ceva foarte grav. Taxiul nu avea mare lucru pentru ca avea atașat în spatele mașinii un cârlig de remorcare.

Știți cum este, dacă ești prea șmecher mai pățăști și d’astea. Apoi tot el era supărat, că de ce a oprit taximetristul acolo…

M-am amuzat și nu pentru că au făcut accident, m-am amuzat pentru că atunci când nu ai bun simț, atunci când nu îți pasă de nimeni și de nimic… uite că dreptatea se mai face și singură, iar ăștia cu tupeul lor mai și plătesc.

Cel mai mult mi-a părut rău de mașină, pentru că omul avea un Mercedes-Benz asemănător cu cel testat de mine, doar că era negru și avea geamuri fumurii :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Bucur 14 Mar 2014 @ 10:41

    1-0 pentru dreptate, suntem pe drumul cel bun…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)