Sari la conținut

Cred că am parcat în cea scumpă parcare din România

Azi am avut treabă cu fii-miu pe la Sanador, am fost la un control, ceva de rutină, la Sanador în zona Victoria, pe Buzești și am lăsat mașina într-o parcare cu plată.

Am văzut că era un tarif destul de mare 9 lei/15 minute, dar nu am stat să calculez cât este mai exact. Cât puteam să stau? :)

Ei bine, am stat o oră și câteva minute și la întoarcere, când să achit, am primit bonul următor.

E adevărat, “nu-i prost cine cere, e prost cine dă”, deci prostul sunt eu că nu am fost mai atent.

Altă parcare scumpă, în care am mai parcat, era una pe multe nivele, prin Monte Carlo, acolo era 8€/h. Aia e cea mai scumpă de până acum, pentru mine.

Acum sunt curios dacă asta e cea mai scumpă parcare din țară, aia din Victoriei, sau este vreuna mai grozavă?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Grig 8 Aug 2017 @ 16:31

    Salut,
    vezi ca sunt mai multe parcari in zona, unele cu tarife de 3 lei/ora, altele cu 6 lei/ora. E o mare teapa parcarea aia. Nu poti sa te plangi de tarif, cand vezi mare scris 9 lei / 15 minute, de zici ca-i parcare cu happy-ending.

    Raspunde
  2. criserb 8 Aug 2017 @ 16:38

    @Grig – clar, eu sunt vită că n-am realizat, deși am văzut scris :)

    Raspunde
  3. ovi sirb 8 Aug 2017 @ 21:59

    Știu că nu e chiar București, dar azi am parcat în Târgu Jiu într-o parcare cu “2 lei prima oră și apoi 0,50 lei fiecare 30 de minute”.

    Am plecat de acolo mai sărac cu 2,50 lei.

    Raspunde
  4. Pluto 10 Aug 2017 @ 18:15

    Aia e cea mai scumpa. Și sunt mulți care o folosesc. Se duc sau la sanador sau la alte sedii din zona. Și nu le pasa pentru ca decontează dupa.

    Raspunde
  5. țâf 13 Aug 2017 @ 23:25

    Eeei, de eram mai bine indexată pe google, aflai încă din 2013 de pățania mea cu aceeași parcare. M-a scos linia de tramvai, atunci, și un român sufletist. N-am ajuns să dau atâția bani, că probabil făceam infarct, ceva, deveneam prima persoană care murea dupa ce primea chitanța de la parcangiu… :)))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)