Sari la conținut

Taximetristul parcheaza unde vrea muschiul lui

Cand spun ceva de taximentristi lumea spune ca sunt eu rau. Bun, vedeti mai jos unde parcheaza un taximetrist in parcarea unui supermarket. Locuri libere erau nenumarate dar el a preferat sa ma blocheze. Deh, sa nu-si miste fundul prea mult pe jos.

IMG_20120928_200320IMG_20120928_200443IMG_20120928_200820

Am chemat paza, au anuntat prin statie sa vina, am stat juma’ de ora si degeaba. Pana la urma a venit cetateanul ce parcase langa mine si am iesit pe acolo.

Oare are rost sa ii fac vreo reclamatie?

In cazul meu sa zicem ca nu a fost cine stie ce, am stat ca prostul jumatate de ora si asta a fost toata paguba. Dar ce se intampla in aceeasi situatie cu un on care vrea sa plece spre spital cu nevasta daca tre’ sa nasca? Ce se intampla atunci cand trebuie sa ajungi de urgenta undeva? Ce se intampla cand pierzi un tren/avion din cauza unui astfel de om?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Cristian Ciofu 2 Oct 2012 @ 10:26

    Urat! Dar stii care este problema?

    Ca nu se iau masuri, nu se dau amenzi si, uite asa, fiecare face ce vrea pana lui de vultur!

    Raspunde
  2. Alex 2 Oct 2012 @ 10:32

    Pai ai numarul de identificare, reclama-l macar la compania de taxi, poate macar putin in arde. Din pacate nu puteai chema politia, ca e parcare privata.
    Ziceam ca e aiurea legea aia cu daca te blocheaza si-l lovesti (din greseala) cand iesi din parcare tot el e vinovat. Dar in cazul asta intram cu toata increderea in el, poate alta data isi mai pune neuronul singuratic la munca.

    Raspunde
  3. Sorin 2 Oct 2012 @ 10:39

    Degeaba o sa-l reclami si la militie si la compania de taxi, nimeni nu-i zice nimic. cel mai bine era sa-l impingi pe mijlocul drumului sau sa-ti lasi sentimentele din momentul respectiv pe masina lui. Din pacate traim intr-o jungla urbana deosebit de periculoasa, iar animalele care nu se adapteaza regulilor de baza in privinta comuniunii ar trebui respinse cu brutalitate … la fel ca in jungla!

    Raspunde
  4. Mihai 2 Oct 2012 @ 10:41

    Da, super marlan omul. In cazuri din astea merita sa ai un bul-bar demontabil. Ideea lui Alex cu reclamatia la companie este buna de asemenea.

    Raspunde
  5. Piticu21 2 Oct 2012 @ 10:42

    te intorceai si te mai plimbai si tu prin mall.

    dar de ce o parchezi acolo? langa intrare?

    si vezi ce inseamna sa n-ai o masina misto? eu puteam sa plec de acolo cu tot cu taxi fara sa patesc nimic la masina :P adica zgarieturile alea nu se pun.

    Raspunde
  6. epep 2 Oct 2012 @ 12:00

    Din cate vad avea avariile in functiune, deci tu esti cel rau, omul avea o urgenta :))

    Raspunde
  7. y430076 2 Oct 2012 @ 12:36

    Am patit asta. Am sunat la compania de taxi. Aia cu simbol o pasare care se gaseste si in Delta Dunarii. Tot ce a facut a fost sa dea prin statie daca are cineva numarul lui sa-l sune sa vine sa-si miste masina. Atat.

    Raspunde
  8. Cip 2 Oct 2012 @ 13:14

    Taximetristii sunt o specie aparte. Cu mici exceptii, sunt niste jeguri de oameni, cel putin cei din Bucuresti.

    Apropo, vad ca in spate aveai liber, de ce nu ai iesit pe acolo?

    Raspunde
  9. valentin 2 Oct 2012 @ 20:09

    Problema e simpla: cu doi prieteni mai solizi luat de partea din spate si mutat masina frumos si fara deranj pe mijlocul drumului. Punct

    Raspunde
  10. alex 3 Oct 2012 @ 11:32

    sa fost in locul tau ii stricam stecla din fata precis sau cel putin raminea cu rotile toate sparte!! si asta inca e putin de nu imi chemam prietenii si raminea fara masina!!!!

    Raspunde
  11. maddy 3 Oct 2012 @ 13:42

    nesimtire curata sa faci asa ceva, taximetrist sau nu. mall`urile au toate parcari dar par a nu avea reguli. am vazut prea multi parcati pe locuri de handicapati sau direct langa usa de acces unde nici nu era loc de parcare, ca sa nu se oboseasca sa umble prea mult, masini parcate pe mai multe locuri, etc. bag mana in fac ca nu au patit nimic. daca lasi bunul simt sa reglementeze ceva n`ai nimic de castigat.
    stiu ca nu aia e ideea, dar in spate nu puteai da ca sa iesi?

    Raspunde
  12. criserb 3 Oct 2012 @ 14:08

    @maddy – nu puteam. In spate mai era un rand de masini… norocul meu e ca a venit in cca juma’ de ora soferul ce era parcat in dreapta mea (cum te uiti din fata masinii) si am putut sa ies pe acolo…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)