Sari la conținut

Creste viteza legala pe drumurile europene?

110kmh

Citeam un articol pe Mediafax si am vazut ca se vorbeste despre marirea vitezei legale pe drumurile expres. Astfel se vorbeste despre o crestere de la 50km/h in localitate la 60km/h si de la 100km/h la 110km/h in afara localitatii.

Eu cred ca asta este tot ceea ce ne lipsea. Dupa ce ca suntem in topurile cu cele mai multe accidente pe cap de locuitor acum vrem sa marim si viteza legala. Probabil numarul de morti nu este suficient.

Oricum nimeni nu prea respecta viteza legala, nu stiu daca sunt 5% care sa mearga prin localitati cu 50km/h, poate ca sunt indulgent cand spun 5%. Si acum, acum vrem sa o marim legal. O prostie. In loc sa facem drumuri pe care sa putem circula cu viteze mai mari noi marim limita prin sate…

Voi ce parere aveti, este o chestie care ne aduce ceva in plus, ceva in bine, sau imi impartasiti parerea?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Mike 11 Feb 2014 @ 20:55

    Eu cred ca nu viteza face victime, ci prostia de cele mai multe ori. Da, si viteza este un factor, insa predispozitia la evenimente rutiere va fi data de diverse “incapacitati” ale soferului. Viteza neadaptata la conditiile de mers are un motiv clar in spate… :)

    Sa fim seriosi, modificarea vitezei legale nu e ca si cum ai lasa masinile sa mearga mai repede, cine are statie pe masina va avea probabil acelasi regim de viteza indiferent de ce spune legea… In plus am patit de multe ori sa merg noaptea, pustiu, si eu stau la 60km/h (50+10) sa nu ma ia radarul – la un drum de 400 km este perfect.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)