Sari la conținut

Cu rolele spre munca

Pentru ca acum stau destul de aproape de munca incat imi permit sa merg pe jos sau cu rolele am zis ca e momentul sa incerc partea cu rolele. Am facut-o si nu pot sa zic ca am sa repet experienta prea repede.

Pai ca sa mergi cu rolele ai nevoie de un asfalt ok, nu ai nevoie de pietris, de nisip si de linii de tramvai pe care trebuie sa le traversezi prin cele mai proaste locuri. Ai nevoie de un trotuar. Nu unul special, dar macar unul pe care sa ai loc tu, si inca un om.

Si nu ai nevoie de caini, care nu stii cum reactioneaza la vederea unuia pe role.

Sa zicem ca am vrut sa fiu sportiv, am vrut dar mi-a trecut :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Nebunia 26 May 2011 @ 14:16

    Ma surprinde faptul ca inca se mai mira lumea de conditiile din Romania. Sad..

    Raspunde
  2. Ciprian 26 May 2011 @ 14:22

    incearca sa mergi si tu mai mult pe strada, eu cand eram “sportiv” si mergeam pe role nu stiam ce era aia trotuar, si nu aveam probleme, esti micut si nu incurci circulatia, esti mai mic decat o bicicleta

    Raspunde
  3. Cosmin 26 May 2011 @ 14:25

    Incerc de nu stiu cat timp sa-mi fac curaj sa merg cu bicicleta la lucru. Dar nu reusesc. In mare, cam tot ce ai descris si tu, ridica o bariera aproape de netrecut. Plus praful pe care Timisoara insista sa il atraga. (Unde dracu’ e orasul parcurilor, cum i se spunea odata? Mica Viena my ass…) Ma tem ca un drum pana la lucru m-ar face sa arat ca iesit din cariera de piatra.
    Ca sa nu mai zic de tir-uri, camioane, soferi agresiv si prea putin respectuosi cu fenomenul eco si ciclism.
    De noxele inhalate.
    De posibilele dusuri cu apa din baltile (pe care nicio masina
    nu face efortul sa le ocoleasca sau macar sa incetineasca in dreptul lor) de dupa ploaie.
    Si de orice alta surpriza pe care mi-o ofera un drum de doar doi, trei kilometri.
    Asa ca, fara sa-l supar pe Bucurenci, ma urc in fiecare zi la volanul auto-ului meu de clasa mica si consum max 0.5 litri de benzina pe zi dar raman curat si intreg. Si zau daca nu stau sa ma intreb unde-i pierderea mai mare: in CO2-ul pe care-l arunca in atmosfera masina mea (plus alte mg sau mai putin de nu stiu ce reziduri) sau in sutele de litri de apa pe care trebuie sa ii folosesc zilnic sa scot de pe mine si din hainele mele toata mizeria de peste zi.

    PS: la lucru nu am sala de dus si nu ma vad prea bine (din respect pentru mine si restul lumii din jur) stand 8-9 ore asa.

    Raspunde
  4. criserb 26 May 2011 @ 14:45

    @Ciprian – sincer imi e cam frica sa merg pe strada. La cum se circula pe aici…

    Raspunde
  5. maddy 26 May 2011 @ 15:19

    vara-caldura-role-mers la lucru…nu ai ajuns transpirat? traseul tau nu pare foarte atractiv pentru a fi parcurs cu rolele.

    Raspunde
  6. criserb 26 May 2011 @ 15:56

    nu am ajuns ca e scurt, 7 minute. Pai nu pare atractiv, dar cum ar trebui sa arate ca sa fie atractiv? :) Sa fie printr-un parc?

    Raspunde
  7. maddy 26 May 2011 @ 16:59

    in mod ideal da :)

    Raspunde
  8. mircea 26 May 2011 @ 20:02

    sa incerci cu skiurile :D , te trag eu cu breaku’ :P

    Raspunde
  9. SIP 27 May 2011 @ 07:01

    Nu esti normal !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)