Sari la conținut

Cu SMS in loc de bilet la metrou

cartele-Metrorex1Sa va dau o veste buna.

De cateva zile se poatre merge cu metroul fara sa mai cumparati bilet. Se poate intra cu telefonul mobil trimitand un SMS la numarul 1700.

Daca ai nevoie de o calatorie trimite SMS cu textul C1, daca ai nevoie de 2 calatorii, textul SMS-ului o sa fie C2, iar daca ai nevoie de 10, trimiti SMS cu textul C10.

Tarifele sunt: C1 – 0,50 euro/SMS, C2 – 0,90 euro/SMS, C10 – 3,25 euro/SMS.

Din punctul meu de vedere este o veste foarte buna pentru cei care circula destul de putin cu metroul, asa ca mine. Nu mai pierzi timpul la cozi, nu mai stai sa te cauti de marunti in buzunar, iti iei bilet direct de pe mobil, simplu si rapid.

Dupa ce ati dat SMS-ul, in momentul in care va apropiati de aparatele alea care iti verifica cardul, dati un telefon la nr 1700 si puneti telefonul langa aparat. Telefonul o sa scoata niste sunete criptate si cititorul ala o sa va permita sa intrati.

Pentru moment accesul la metrou pe baza de SMS se poate face in statiile: Piata Victoriei, Universitate, Politehnica, Timpuri Noi, Petrache Poenaru, Grozavesti si Gara de Nord

[via]

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Andy 3 Apr 2013 @ 13:18

    Ce se va intampla cand nu o sa ai semnal calumea la telefon ? Nu prea o sa se mai auda sunetele…

    Raspunde
  2. criserb 3 Apr 2013 @ 13:58

    @Andy – in general este semnal la metrou. Fiecare companie s-a batut sa acopere cat mai mult metroul, sa dea chiar net moca. Nu cred ca se pune problema lipsei semnalului.

    Si totusi, sunt unii cu probleme, aia cu verde ;)

    Raspunde
  3. arthur 5 Apr 2013 @ 15:16

    toate cifrele sunt fara TVA.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)