Sari la conținut

Urme de bebelus. Scrisori catre Indira – Nona Serbanescu

Nona-orizontal

Va invit vineri, 5 aprilie, la vernisajul expozitiei "Urme de bebelus. Scrisori catre Indira" a artistei Nona Serbanescu la ART HUB. Expozitia reuneste doua proiecte artistice distincte dar corelate intre ele prin tema centrala – relatia dintre mama-artist si bebelusul sau. ”Urme de bebeluș” este un proiect ludic, ușor, dulce, care caută și îndosariază amprenta pe care ființa nou venita pe lume o lasă în viața cuplului pe care îl formează mama și tatăl ei.

„Scrisori pentru Indira„ implică o abordare mai profundă, frustă dar caldă. Cu o componentă de factură clasică – pictură și o componentă mai puțin convențională: înregistrări video, audio, text etc., proiectul propune o serie de „scrisori„ îndeosebi vizuale de la artistă către fiica sa după cum și un set de mesaje pe care aceasta le va primi la vârsta de 30 de ani. “Scrisori pentru Indira” este un exercițiu de comunicare (cu public) între mamă și fiică, aflate utopic, doar în plan artistic-abstract , la aceeași vârstă.

Textul de mai sus este din comunicatul de presa. Am ales sa-l pun asa, fara a-l modifica, pentru ca este scris mai bine decat as putea sa va prezint eu evenimentul.

Va sfatuiesc sa mergeti, nu o sa regretati ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)