Sari la conținut

Cum dai o teapa pe Okazii.ro

[Guest post]

Scoti ceva la vanzare, de expemplu un mouse (pret magazin 360 ron, pretul tau 100 ron second). Ii bagi un pret mai mic decat tot ce exista similar, caracteristi de genu: “arata foarte bine si functioneaza perfect, am pachet complet, etc”, ca sa iti gasesti cumparator repede.
Cumparatorul e musai sa fie din alt oras ca sa il trimiti prin curier. Ii propui cumparatorului sa-l trimiti prin posta romana pentru ca il costa pe el cel mai putin. Dupa ce il convingi pe forumul privat pe cumparator ca esti un tip serios si produsul este exceptional (poze cu produsul nu trebuie sa fie clare, ca sa nu se vada cum e zgariat, si ce iti lipseste), il lasi sa faca companda pe site. Dupa asta, il suni si il asiguri ca totul este ok si ca l-ai pus la posta.

mesaj-teapa

Cand il trimiti prin posta ai 2 variante: ii pui altceva in cutie sau ii pui doar o parte din ce trebuie sa ii trimiti, de exemplu, doar mouseul fara cablul de alimentare, incarcator, acumulator, cd, etc.

Dupa ce prostul vede ce treapa si-a luat, raspunzi si zici ca nu tu ai vandut produsul, ca este un prieten care are acces la contul tau de ocazii, ca tot el ti-a imprumutat telefonul atunci cand te-a sunat pentru a-ti confirma ca totul este ok, dupa care ii inchizi.

Singura problema pe care poti sa o ai este ca ala care ti-a cumparat mouseul sa fie si el din acelasi oras ca si tine, chiar daca acum locuieste (munceste) in alt oras, si care poate sa iti faca o vizita tie sau parintilor, sau celor care locuiesc la adresa pe care a trimis banii, si sa iti rupa capul.

teapa

PS: ACEST ARTICOL ESTE SCRIS PENTRU CEI CARE CUMPARA FARA SA VERIFICE PRODUSUL INAINTE! In cazul de fata, teapa a fost mica, de 1 mil, dar poti sa ti-o furi cumparand un iphone, un laptop, sau ceva mai scump.

 


Dupa cum am zis, postul de mai sus nu este scris de mine, nu eu sunt cel care si-a luat teapa, este vorba de un prieten care era perfect constient ca poate sa-si ia o teapa, dar na, suma nu era chiar asa de mare incat sa-l ingrijoreze prea tare.

Acum insa, daca tot suntem la acest subiect am sa va povestesc eu, cum sa cumparati in siguranta de pe okazii, atunci cand chiar vreti asta. Ma rog, intr-o siguranta mai mare, ca nimic nu este 100% sigur.

In primul rand va uitati la calificative. Va uitati cate calificative are omul respectiv. Si uitati-va la calificativele pe care le-a primit, in calitate de vanzator, nu cele pe care le-a primit in calitate de cumparator. Vedeti daca vanzatorul este recomandat de altii, vedeti ce scrie in calificativele alea, cate sunt pozitive, cate sunt negative, cate sunt neutre.

Nu cumparati (prin posta) de la cei cu calificative putine. Le dam si lor o sansa, e normal ca cei care sunt la inceput sa aiba calificative putine, dar in acest caz cumparati numai daca va intalniti cu omul si puteti vedea cu ochii vostri ceea ce cumparati. In nici un caz prin posta!

Daca un vanzator vinde mult mai ieftin o chestie in comparatie cu alti vanzatori, puneti-va o intrebare, este mai mult ca sigur ceva necurat la mijloc.

In timp o sa aveti experienta si o sa puteti cumpara fara mare grija, dar cand sunteti incepatori, nu va aruncati la primul anunt pe care il vedeti. Pretul nu trebuie sa fie singurul criteriu dupa care alegeti ceva.

Vorbind despre produsul cumparat de prietenul meu, eu cred ca este si vina lui, nimic din ce-am scris eu mai sus el nu a respectat, vedeti aici profilul vanzatorului. Prietenul s-a gandit ca teapa nu o sa fie foarte mare, in caz ca este teapa…  si a fost. Patesti :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
74 comentarii
  1. Alex B 19 Apr 2013 @ 15:07

    Hahahaa.. NICIODATA nu cumperi de pe ocazii fara sa vezi produsul fizic in mana. Prietenul tau si-a luat teapa pe barba lui..:))

    Raspunde
  2. vali 19 Apr 2013 @ 15:09

    are you fucking kidding me?

    Raspunde
  3. vladinho 19 Apr 2013 @ 15:17

    Intrebarea mea e urmatoarea: Daca mergi la politie cu adresa aia poate sa-l salte ?

    Raspunde
  4. Pato Basil 19 Apr 2013 @ 15:18

    Nu stiu ce sa zic, dar ma feresc sa cumpar de la “terte parti” :-p
    La nevoie am apelat si eu la okazii si am avut noroc de colaborare buna.

    Raspunde
  5. andreea 19 Apr 2013 @ 15:24

    de aceea e important sa te uiti la calificative. si poate face plangere la okazii ca aia sterg contul instant.

    Raspunde
  6. Dan 19 Apr 2013 @ 15:24

    Si daca asta nu e prost si l-a pus pe altu pe adresa de primire a banilor?

    Raspunde
  7. criserb 19 Apr 2013 @ 15:49

    @vladinho – nu stiu, o sa vedem ce se intampla, daca prietenul se duce la politie…

    @Dan – pai “altul” inseamna ca-l cunoaste, nu?

    @andreea – da, ii sterge contul si aia e. Isi face omul un cont nou, si apoi isi continua “afacerea”…

    @Pato Basil – si eu am cumparat, si inca cumpar, dar sunt putin mai atent.

    Raspunde
  8. valentin 19 Apr 2013 @ 17:54

    daca nu-si punea adresa din buletin nu putea ridica banii…eu cred ca se poate face plangere la politie, iar pe okazii aproape sigur ii inchide contul…are si el 3 calificative dar astea cu 2 lei sunt facute doar sa fie la numar.

    Raspunde
  9. Marius 19 Apr 2013 @ 17:57

    Vad ca s-au “cadorisit” reciproc cu cate un vot negativ. Daca e asa cum zici tu, poti contesta cumva votul negativ primit pe nedrept?

    Raspunde
  10. Valer 19 Apr 2013 @ 19:18

    Acum Okazii a pus optiunea Garantie la Livrare si poti verifica produsul 3 zile..si daca nu corespunde descrierii sau nu iti place produsul il poti returna inapoi persoanei care ti la vandut…

    Raspunde
  11. Alex 19 Apr 2013 @ 21:54

    uite de aia eu nu plec din posta pana nu verific cat de cat continutul pachetului primit; ce-i drept, nu de prea multe ori am luat ceva sa ma gandesc la tepe, dar macar sa fiu sigur ca ce e inauntru a ajuns in buna stare (ca oricum joaca posta romana fotbal cu coletele)
    daca deja ai apucat sa duci coletul acasa e mai greu de dovedit ca nu ai facut tu manevre, iese in cel mai bun caz cu cantec la proces; de aia zic ca verificat direct la posta, cu martori si cu mana pe telefon in caz de probleme, sunat direct la politie (oricum nu se stie daca vor catadicsi sa-si miste fundurile pana acolo)
    din fericire insa singurele tepe au fost de genul nu si-a ridicat pachetul (eu trimitand), asa ca sunt inca ‘curat la suflet’ la capitolul tepe (ce-i drept, verific de fiecare data vanzatorul, nu iau de oriunde)

    Raspunde
  12. moise 19 Apr 2013 @ 23:26

    @Alex sunt curios cine te lasa sa deschizi un pachet la posta si sa vezi ce e in el. Platesti, iti dau pachetul, ce e in el e intelegerea ta cu expeditorul, banii inapoi nu ii mai poti cere celor de la posta.

    Raspunde
  13. ramona 20 Apr 2013 @ 00:03

    se poate face plangere la politie si se incadreaza la inselatorie.de ceva timp, conturile noi deschise pe okazii, sunt verificate!

    Raspunde
  14. Cristian 20 Apr 2013 @ 12:07

    Fa un update la post si precizeaza “uitati-va la calificativele de VANZATOR”. Asa cel pe care l-ai prezentat avea 3 pozitive, dar toate erau de cumparator. In 8 ani am vandut si vand toate prostiile pe okazii, in sensul ce nu imi mai trebuie mie, dar poate le trebuie altora, am ajuns la calificativ +50 si niciodata nu ma complic prin curier. Oricine are macar un prieten in Bucuresti, daca nu are drum prin Bucuresti. Este singurul site pentru care am platit vreodata ceva pe net.

    Raspunde
  15. cristi 20 Apr 2013 @ 13:31

    Off.. il sparge M.

    :P

    Din fericire, din greseli invatam :)

    Raspunde
  16. Valentin Draganescu 21 Apr 2013 @ 12:52

    Pana acum am facut vreo 3-4 achiztii de pe okazii si niciuna nu a fost teapa. Trebuie doar sa respecti regulile de mai sus.

    Raspunde
  17. Okazii.ro 22 Apr 2013 @ 20:18

    Buna ziua,

    Okazii.ro vine in spirijinul cumparatorilor prin intermediul Departamentului Asistenta Clienti. Daca un cumparator primeste alt produs decat cel comandat sau este prejudiciat material, acesta poate transmite o cerere scrisa catre [email protected] sau ne poate contacta telefonic la 0374.652.944. Este necesar ca utilizatorul sa ne specifice detalii cuprinzatoare pentru a-l putea ajuta, respectiv numele de utilizator cu care este inregistrat pe site, precum si numele utilizatorului de la care a achizitionat produsul.

    Echipa de Asistenta Clienti va face toate demersurile necesare pentru a rezolva pe cale amiabila sesizarea. Okazii.ro se implica in solutionarea unor astfel de cazuri prin contactarea vanzatorului si prin discutii ce duc la stabilirea unei intelegeri intre participantii la tranzactie. In acelasi timp, personalul specializat in astfel de cazuri aduna toate dovezile aferente tranzactiei, respectiv documente de trimitere si de primire ale produsului, email-uri si discutii intre utilizatori, precum si poze ce pot ajuta in rezolvarea situatiei aparute. De asemenea, pentru a pastra un mediu de tranzactionare curat, tinem legatura cu Politia Romana cu care colaboram in vederea eliminarii utilizatorilor de acest fel de pe site.

    Recomandam tuturor utilizatorilor sa aleaga produsele marcate cu Garantia de Livrare sau, in cazul in care acestea nu fac parte din program, sa solicite vanzatorului activarea acestei optiuni. Serviciul este gratuit si se activeaza instant pentru vanzatorii din cadrul site-ului. Okazii.ro protejeaza cumparatorii prin intermediul serviciului Garantia de Livrare. Principalul avantaj al acestui serviciu este protectia sporita a cumparatorului prin garantarea primirii produsului descris pe site. In caz contrar, utilizatorul poate solicita returnarea articolului în termen de 3 zile lucratoare de la primirea acestuia. In aceasta perioada contravaloarea produselor achizitionate prin intermediul Garantiei de Livrare este blocata intr-un cont intermediar, detinut de catre Okazii.ro. Daca in acest interval cumparatorul nu reclama conformitatea produsului cu descrierea de pe site, banii sunt deblocati si transmisi mai departe vanzatorului.

    Un utilizator mai poate alege si primirea articolului cumparat prin Predare personala sau la punctul de livrare Okazii.ro din cadrul Magazinului Domo aflat in incinta Baneasa Shopping City, Bucuresti. Astfel se asigura faptul ca produsul pe care utilizatorul il achizitioneaza este cel dorit si tranzactia se incheie numai daca articolul corespunde calitatii si caracteristicilor pe care vanzatorul le-a furnizat in anunt.

    Asteptam informatiile legate de achizitia pe care ati prezentat-o pentru a va putea ajuta si pentru a elimina acest utilizator din cadrul site-ului.

    O zi buna,
    Okazii.ro

    Raspunde
  18. Tibi 24 Apr 2013 @ 00:16

    Daca e prieten bun… eu zic sa mergem pana la TG Jiu:)))

    Raspunde
  19. criserb 24 Apr 2013 @ 01:15

    @Tibi – e prieten bun :P

    @Okazii.ro – am inteles ca v-a contactat, ca ati sters calificativul negativ primit de prietenul meu… deci stiti de poveste.

    Raspunde
  20. gandalf 29 Apr 2013 @ 13:12

    Tot ce trebuie sa faca prietenul tau gratis, este sa sune la ANAF si sa dea CUI ul celui care a tras teapaa, pentru ca ere pfa inregistrat : cui 30508710

    Inspectorii de la MF de abia asteapta sa digere pe cate unul care nu plateste taxe.

    Poate sa il scoata cu evaziune pentru prin cele 2 calificative pentru servicii de inscriptionat prin PFA fara factura sau bon de casa !
    PAM PAM !!

    Raspunde
  21. ZZ 11 Jun 2013 @ 23:40

    am un prieten care a luat 4 tepe dupa net prin posta ,si nu i-a putut face nimic,si eu am luat odata ,si nu ma bagat nimeni in seama,asa ca sfat nu mai cumparati decat din acelasi oras cu voi,sau duceti-va si vedeti cu ochii vostri.

    Raspunde
  22. sig 18 Jun 2013 @ 15:48

    interesante discuti .intrebari : poti specifica inainte ca vrei sa verifici coletul inainte de a plati ?

    Raspunde
  23. sandu 21 Jun 2013 @ 21:54

    Am cont pe okazii.ro sandualdea,sunt din Bucuresti si am postat anunturi doar cu predare personala.Astfel evit surpizele neplacute.Cumparatorul vede produsul daca este conform descrierii ,face proba si plateste.Intr-adevar ca am si de pierdut prin acest mod fiindca sunt useri seriosi care doresc sa cumpere dar nu locuiesc in Bucuresti sau in apropiere.Evit sa trimit prin posta si nici nu utilizez curieratul.Acum sa va povestesc si ceva neplacut si cum administratorii site-ului sunt prea INGATUITORI cu cei neseriosi.Ma interesa un router wireless de la un alt user.Dupa ce am discutat pe mesagerie cu acesta,am lictiat la interval de o saptamina pentru produs.In acest rastimp userul a mai discutat si cu un alt potential cumparator ,eu neavind de unde sa stiu asta.Produsul fiind inca disponibil pe site am licitat si apoi vinzatorul a refuzat sa imi inmineze produsul pe motiv ca trebuie sa plateasca comision site-ului pentru tranzactie si ca acest produs a fost “rezervat” altui user ce nu lictase.Am sesizat administratorii site-ului cu privire la faptul ca vinzatorul nu doreste sa imi predea produsul desi am lictatat si motivatia vinzatorului si am si trimis print screen cu conversatia avuta pe site cu vinzatorul.Vinzatorul A SOLICTIAT recuparea comisinului pentru tranzactie motivind ca am licitat fara intentia de a cumpara.In baza print screen-ului cu conversatia avuta si demonstrind ca am fost de buna credinta cind am lictat ,vinzatorului i-a fost suspendat contul pe o perioada de 7 zile desi am cerut expres sa ii fie suspendat contul DEFINITIV,fiindca a incercat sa ma scoata pe mine vinovat pentru esecul tranzactiei.

    Raspunde
  24. Andi 25 Jun 2013 @ 18:10

    Povestea mea cu Okazii.ro: Am comandat un produs second (aparat foto) care m-a costat cam 50% din valoarea de magazin. De la primirea coletului am obs ca aparatul nu functiona chiar perfect, ca imi apare un mesaj de eroare in anumite situatii si am sunat cumparatorul care s-a jurat ca la el a mers totul ca pe roate pana in momentul in care mi l-a trimis. Am revenit cu un alt telefon dupa aprox 10 zile, timp in care am intrebat in dreapta si in stanga, am cautat tutoriale pe net si m-am convins ca ceva totusi nu este ok. Aceeasi poveste, vanzatorul a refuzat sa recunoasca faptul ca produsul vandut nu este perfect functional. Am sunat la Okazii care mi-au spus ca ei solutioneaza problema numai daca si vanzatorul este de acord cu returnarea produsului (vezi sa nu…) si daca doresc altceva sa merg la politie. Evident ca vanzatorul nici nu a vrut sa auda de asa ceva si a sustinut in continuare ca eu sunt de vina si nu am stiut sa folosesc aparatul. Am intrebat un prieten de la politie si mai in gluma, mai in serios mi-a spus sa renunt pt ca ei nu se ocupa de asa ceva, in plus eu nu am cum sa dovedesc ca produsul a avut o defectiune de la inceput si nu l-am stricat eu. Cum sa-i dovedesc asa ceva? Aparatul era totusi 80% functional deci probabil ar trebui sa zic mersi ca nu era stricat cu totul. La curierat sau posta nu te lasa sa deschizi coletul decat dupa ce ai platit, si oricum nimeni nu e nebun sa vina cu tine sa dea declaratii ca martor in asemenea poveste. Pe scurt, m-am ars, m-am lamurit, nu mai cumpar in veci de pe net fara sa am garantie sau sa vad produsul. Am refuzat sa platesc reparatia din service si am vandut aparatul unui coleg, evident pe nici jumatate de pret.
    Ce sa mai…e un mare risc, poti lua lucruri bune dar si mari tepe. Mi-am sters eu contul de draci si nervi…

    Raspunde
  25. marian 28 Jun 2013 @ 14:48

    tocmai am luat o teapa comandand de pe okazii un tel galaxy s2..si am primit un nokia e 71..sunteti un site de tot rahatul..

    Raspunde
  26. daniel 1 Jul 2013 @ 21:23

    salut, multumim pentru dezvaluirea intamplarii neplacute. am luat act de metodele de comitere a infractiunilor prin intermediul okazii.ro.
    sfatul prietenesc pe care ti-l adresez este sa elimini de pe site datele personajului principal pentru ca exista o lege care protejeaza aceste date personale (adresa si numar de telefon).
    altminteri, exista riscul sa iti faca vreo sesizare amintitul personaj, precum ca i-ai divulgat fara acordul lui adresa si telefonul. te trezesti apoi ca trebuie sa-i platesti si despagubiri :)

    Raspunde
  27. Sorin 21 Jul 2013 @ 03:19

    Buna la toti , eu am fost inselat pe saitul okazii.ro de 300lei , okazii.ro NU A FACUT NIMIC sa ma ajute! putea sa-mi dea numele utilizatorului ip-ul macul samd. … reprezentantul de la okazii care posteaza aici sa ma verifice sa nu mai PROSTEASCA LUMEA ca ajuta pe cei inselati ! mare atentie ! multe se fac si din cauza tolerantei saitului fata de excroci si mai cu seama se stie ca saitul NU ARE NICI O RASPUNDERE! ar trebui o lege sa ai puna sa plateasaca daune macar 20% din valoarea tranzactiei pierdute sau sa ai oblige ca tranzactiile sa fie facute numai prin paypal sau bic /iban code! . Poate se autosesizeaza vreun organ al statului sa ai verifice si pe ei !

    Raspunde
  28. Okazii.ro 22 Jul 2013 @ 17:52

    Buna! Daca in urma tranzactiilor incheiate pe Okazii.ro apar neintelegeri intre utilizatori, ne implicam activ in solutionarea lor. Legislatia in vigoare ne permite sa dam date de logare sau informatii de identificare ale utilizatorilor doar ca si raspuns la solicitarile oficiale ale organelor abilitate. Pentru a verifica situatia ta, te rog sa-mi trimiti pe [email protected] numele tau de utilizator si informatii despre tranzactia cu probleme. O zi frumoasa! Dana

    Raspunde
  29. sefinspectorbula 30 Jul 2013 @ 15:35

    Cumpara doar produsele marcate cu Garantia de Livrare. Daca iti vine acasa si nu corespunde cu descrierea de pe site, okazii iti returneaza banii, inclusiv costurile de transport.

    Daca nu, doar face to face.

    Raspunde
  30. Florian Ionescu 31 Jul 2013 @ 14:59

    De curiozitate , de ce nu puneti o poza si cu produsul primit , daca spuneti ca era zgariat , lovit , deteriorat trebuie sa dovediti acest lucru. Din intamplare cunosc respectivul” personaj” , cel putin pe cel care locuieste la adresa de pe colet si nu cred sa se ocupe cu asa ceva… cel putun asta cred eu. Am sa ii aduc la cunostinta cele prezentate mai sus..in caz ca nu a aflat.Pana una alta ar fi bine sa faceti ce spune utilizatorul Daniel si sa stergeti datele de contact. De defaimat pe cineva e foarte usor cu vorbe , dar ne mai trebuie si dovada. De ce nu ati pus si poza cu produsul??????

    Raspunde
  31. ionut 6 Aug 2013 @ 21:39

    majoritatea isi fac adresa asta falsa pe care pun tot de la o sala de calculatoare si de acolo nu ies intercetati, da cum spunea baiatu ca a primit nokia in loc de samsung fix si eu am dat comanda la un iphone 5 la 300 ron si cand am ajuns acasa si ce era in cutia? o piatraaa mare teapa am luat si a fost prima si ultima data cand dau comanda la internet

    Raspunde
  32. bogdanash1979 7 Aug 2013 @ 16:11

    salut la toti. e usor sa iei teapa, pe okazii. dar cum spuneau si anteriorii, verificati calificativele (cumparator daca vindeti si vanzator daca cumparati). ideea este sa cumparati cu garantia de livrare (cei din buc au avantajul acesta, la punctul Domo). Eu am vandut si vand produse scumpe pe okazii, dar nu m-am gandit vreodata sa dau teapa cuiva. si eu chiar vand mult sub pretul pietei, iar produsele sunt sigilate. in consecinta, cred ca depinde si de om. va salut. o zi buna. Bogdan

    Raspunde
  33. sefinspectorbula 7 Aug 2013 @ 18:01

    @ ionut

    Ai vrut sa cumperi iphone 5 cu 300 RON? Esti comic. La ce oferte mai pui botul? MacBook Air cu 900 RON?

    Ti-ai meritat teapa bine de tot, esti complet pe dinafara daca crezi ca poate exista un iPhone 5 original si functional la 300 RON.

    Recomandarea mea este sa parasesti internetul.

    Raspunde
  34. ionut 8 Aug 2013 @ 21:45

    poi nu perfect functional ala spunea ca avea o mica defecta la touchu de aia am si dat comanda ca nu mi sa parut mare defecta.. Oricum okazie e un site care nu ma convins niciodata mai ales cu aparate foto gagii majoritatea numai tepii dau

    Raspunde
  35. criserb 8 Aug 2013 @ 22:35

    @ionut – okazii.ro este un site foarte ok, trebuie doar sa stii sa cumperi de pe el ;)

    Raspunde
  36. Mihai 29 Aug 2013 @ 11:36

    Sau foarte simplu…colet cu verificare prin posta atlasib, ajunge in 24-48 ore. Deschizi coletul inainte sa il platesti, daca nu este in regula il refuzi fara sa te coste nimic. Verificarea coletului se face la sediul curierului sub supraveghere video sa nu existe suspiciuni pentru cel care trimite coletul. Eu am achizitionat de foarte multe ori prin metoda asta si de fiecare data a iesit cum trebuie. Mare grija , daca vanzatorul spune ca are “contract” cu fan curier , e ceva dubios la mijloc… fan curier nu are verificare colet si odata ce nu vrea sa verifici coletul, clar este ceva ce nu corespunde !

    Raspunde
  37. Meeeh 4 Sep 2013 @ 11:35

    Saaaau… puteti comanda prin Cargus!
    Eu te lasa sa il vezi, sa il deschizi(daca e telefon sau ceva de genul), sa constati ca merge cum ti-ai dorit , si dupa aia il platesti!
    Daca nu merge, intri pe net pe telefonul mobil si dai negativ tz

    Raspunde
  38. Meeeh 4 Sep 2013 @ 11:39

    Saaaau… puteti comanda prin Cargus!
    Eu te lasa sa il vezi, sa il deschizi(daca e telefon sau ceva de genul), sa constati ca merge cum ti-ai dorit , si dupa aia il platesti!
    Daca nu merge, intri pe net pe telefonul mobil si dai negativ tzeparului! Dupa negativ, Cargus isi iau coletul inapoi (fara taxe suplimentare(cred ca fara si cea de transport, din ce mi-a explicat un angajat de la ei(care mi-a adus un telefon comandat pe okazii))) si, in concluzie, tu nu iti pierzi banii, iar tzeparul isi ia tzeapa!
    Sper ca am ajutat :)

    Ps:FanCourier nu garanteaza ca produsul va ajunge intreg :))))))

    Raspunde
  39. Meeeh 4 Sep 2013 @ 11:40

    Si de ce imaginea de profil standard e un nacho mucegait? :))))

    Raspunde
  40. gigi 12 Sep 2013 @ 02:35

    haha ce comici sunteti:))
    fan courier are o mica politica mai nou:))) iti da coletul..ii dai banii…verifici ce este inauntru..dar sub nici o forma curierul nu ti l va lua inapoi daca tu ai o problema cu cei inauntru:)
    aia e bullshit ca zic baietii “da sefu..asa i…ai primit o bicicleta in loc de cangur”…get real

    Raspunde
  41. sefinspectorbula 16 Sep 2013 @ 09:56

    @gigi
    Task-ul curierului este sa iti livreze pachetul si atat. Nu are treaba cu experienta si multumirea ta.

    Daca tu esti nemultumit de ce este in pachet suni la Okazii.ro.

    Unii se nasc victime….

    Raspunde
  42. Florian Ionescu 22 Sep 2013 @ 22:39

    In locul baiatului astuia te-as da putin in judecata , ti-as lua niste banuti si dupa as veni si ti-as rupe si gatul. Profiti ca ai un amarat de blog si il demigrezi. Vai de capul tau…De ce nu s-a dus prietenul tau la politie daca a fost inselat??? Probabil aveti altceva de impartit si cum nu sunteti barbati sa o faceti fata in fata o faceti pe net. AMARATILOR!!!!!

    Raspunde
  43. megu 27 Nov 2013 @ 18:42

    @Florian Ionescu
    dl florian suni surprinzator de mult a tepar… omu a postat o situatie posibila foarte uzitata de o buna parte din scamatorii romani.. vezi ebay si magariile ce le fac conationali acolo.. curieri care nu trimit in tarile din lumea a 5a..(romania) tocmai din cauza asta.

    so dl florian daca ai fi in locu aluia ce a dat teapa.. sa zici mc ca nu vine peste tine la 2 dimineata sa te caute la oO

    Raspunde
  44. Unor Dobitoci de Fraieri 2 Dec 2013 @ 04:56

    sunteti fraieri daca credeti ca politia se baga la sume mici
    eu sunt vanzator pe okazii si am fost inselat cu un amplituner, in sensus ca scria functionabil, dar la pretul de 130lei asta este, se poate depana, nu mai fac atata tragedie
    nu-ti poate nimeni garanta suta la suta ca e functionabil, adica e riscant sa cumperi de pe net si totusi nu voi renunta nici sa cumpar nici sa vand produse, este tentatia prea mare ca sa ma opresc aici, e un microb placut .
    politia se poate baga daca vrea cand primesti bolovani sau cand esti pacalit cu sume uriase de bani, no sa se bage ca tu ai primit ceva defect sau ai fost pacalit cu 50lei. :-) :-)

    Raspunde
  45. George 5 Dec 2013 @ 13:52

    Ieee, in sfarsit.

    Mercador ofera acum verificarea coletului. Sunt atat de bucuros. Sunt de parere ca este foarte rentabil sa vinzi ce nu mai folosesti si sa cumperi ieftin ce ai nevoie, dar am luat si eu teapa si stiu cum este. Dar acum? Daca sunt lasat sa verific coletul (5 minute)… Iar daca vanzatorul nu este de acord, atunci sa isi pastreze produsul.

    http://mercador.ro/livrare-cu-verificare/

    Raspunde
  46. Sorin 25 Dec 2013 @ 11:05

    Okazii.ro este mana in mana cu anumiti tepari pe care chiar ai ajuta !, dupa ce am reclamat intoarcerea unui colet al unui user care avea 3 conturi facute recent okazii a zis ca o sa vada si asa a vazut …. de la lasat in pace sa mai dea tepi si pe la altii . Am prezentat dovezi si la sait am emailurile primite de la okazii + ca dupa mai multe raportari de produse false mi-a zis la telefon sa nu mai raportez ci sa sun la ei … pai eu ce sunt pe post de centrala telefonica? Sunt sigur ca in cadrul saitului sunt persoane care expres ocroteste si ajuta anumiti talhari cred ca merg mana in mana.

    Raspunde
  47. Ciprian David 9 Jan 2014 @ 01:03

    Exista pe tocmai.ro un user care are o placa de baza de 2200 ron noua la 500 de lei (avand functionare perfecta) !userul are pseudonim de “companie” numita m. g. s. care este inexistenta pe internet,practic de negasit doar pe site-ul acesta!Specifica faptul ca produsele sunt importate,dar fac o adugare fascinanta la sfarsitul descrierii produsului in care atesta ca produsele sunt achizionate de pe un site de vanzari, online romanesc si arhicunoscut cu pretul nou, mentionat mai sus!Si ca sa adauge cireasa de pe tort vor plata paypal,”sediul” companiei fiind in Bucuresti!Voi ce credeti,cum se pot accepta astfel de “anunturi” pe site? Chiar a fost verificata credibilitatea identitatii userului,si chiar se ocupa cineva de sectiunea asta?

    Raspunde
  48. Andreea 10 Jan 2014 @ 14:27

    E foarte pertinent articolul tau si ai mare dreptate in ce spui. E foarte important sa te uiti la calificativele vanzatorului si asta sa fie un prim criteriu de selectie. Apoi, daca e in acelasi oras cu tine fie te poti intalni cu el, fie poti comanda produsul cu garantia de livrare. In acest caz o sa ai siguranta ca iti primesti banii inapoi daca nu este ceea ce trebuie. Si aici okazii, din experientele mele chiar se ,lupta’ sa iasa totul ok intre un vanzator si un cumparator. Daca e dintr-un alt oras, in cazul asta curierul ar fi si mai sigur ca varianta. Si daca sa zicem va fi ghinionul tau sa iti iei teapa, e ok sa fii responsabil si sa ii instiintezi pe cei de la okazii ca user-ul face frauda. Da-i calificative mici, lasa-i commenturi negative. E pacat din cauza unor tepari sa nu se mai faca comert online. Chiar sunt si atat de multi oameni seriosi pe langa.

    Raspunde
  49. Ciprian David 10 Jan 2014 @ 16:02

    @Andreea – Sincer am evitat din primul moment acel anunt,fiinca se afla pe un site in care garantia de livrare nu este si nici calificative utilizatorului nu se acorda!Si acum referitor la calificativele vanzatorului; pe okazii ,recent,am intalnit un user avand in vanzare un procesor!Calificativele utilizatorului fiind de 100% din 701 ,avand steluta mov!Am sunat si am vorbit cu el,mi-a spus ca are multe la vanzare din acelasi model si ca a vandut foarte multe,ele fiind noi,desi nu are cutia la ele si nici accesoriile, fiind doar invelite intr-un plastic!Uitandu-ma pe calificative se pare ca doar un singur cumparator la acest produs i-a acordat calificativ la respectivul procesor,vanzatorul confirmandu-mi la telefon ca a vandut foarte multe,deci restul care au cumparat nu au mai pus calificativ!Bun,totul a fost bine pana in momentul in care am cerut garantie de livrare,el in anunt avand politica ca, produsul sa nu poata fi returnat,si din start mi-a refuzat garantia de livrare,avand pretextul ca sunt noi,si daca eu ii deschid plasticul in care este protejat procesorul,si bineinteles daca ii returnez,produsul nu va mai putea fi vandut la acelasi pret!Dar, referitor la plastic,el se poate deschide foarte usor si inchide fara a se deteriora,am si pus un link la sfarsit cu un video ca sa vedeti despre ce plastic este vorba!Acum,ideea este, ca eu sa am incredere in calificativele acestuia,si sa cumpar acel produs fara proba si fara garantie avand incredere doar in cuvantul si calificativul acestuia? Mai precizez ca a acceptat sa ne intalnim ca sa facem tranzactia si personal dar,tot in aceleasi conditii,fara a proba produsul inainte si fara returnarea banilor in caz de defectiune,fiindca el sustine ca produsul este nou si nu ar avea defectiuni,desi stim prea bine ca sunt si produse noi care sunt defecte din fabrica,dar oricum aceasta varianta nu este posibil fiindca ne despart 320 de km!In aceasta situatie cum ar trebui procedat?Aici am si dovada cat de usor se poate desface acel plastic fara deteriorare http://www.youtube.com/watch?v=RRYaUQVDVqA !Multumesc mult Andreea pentru raspuns!

    Raspunde
  50. Okazii.ro 13 Jan 2014 @ 16:35

    @Ciprian David
    Buna ziua!

    Procentul de calificative pozitive cat si numarul acestora demonstreaza ca vanzatorul este de incredere. Daca insa iti doresti sa ai posibilitatea de a returna produsul, in cazul in care acesta nu corespunde cu descrierea de pe site, iti recomandam sa te orientezi catre produsele altui vanzator care ofera si aceasta facilitate.

    O zi placuta!

    Raspunde
  51. Andreea 14 Jan 2014 @ 10:12

    Daca ar respecta cat mai multi regulile de mai sus, cred ca nu ar mai exista atatea tzepe si atatia tzepari. Si nici astfel de reclamatii catre okazii. Adica da, au si ei poate probleme lor si mai au lucruri de pus la punct, dar faptul ca unii se pacalesc chiar nu tine numai de okazii.

    Raspunde
  52. criserb 14 Jan 2014 @ 10:18

    @Andreea – Normal ca nu tine, mai trebuie sa fim si noi atenti…

    Raspunde
  53. Ciprian David 15 Jan 2014 @ 18:47

    Cu toate acestea, am si o intrebare legata de “Garantia de livrare”!Cumpar un produs cu aceasta optiune,in cazul meu fiind o procesor ca exemplu,il primesc deschid coletul si constat ca este produsul respectiv!Ajungand acasa si montand produsul, constat ca este defect!In discutia cu vanzatorul,acesta atesta ca produsul a fost perfect functional la plecare si nu ajungem la o intelegere !Completez acel formular de reclamatie,si iau legatura cu echipa Okazii!Acum daca vanzatorul sustine mereu ca produsul a fost functional refuzand returnarea acestuia,avand calificativele din postarea anterioara iar eu fiind nou inscris pe site,cum poate fi rezolvata amiabil aceasta problema?Care sunt optiunile de a recupera banii din aceasta neintelegere si practic aceasta tzeapa data de vanzator?Multumesc

    Raspunde
  54. Ciprian David 15 Jan 2014 @ 18:50

    Imi cer scuze pentru dublul post si rog frumos pe domnul criserb sa stearga primul post!Multumesc

    Raspunde
  55. criserb 15 Jan 2014 @ 21:56

    @Ciprian David – mare domn Criserb asta :)

    Raspunde
  56. Claudiusof 10 Mar 2014 @ 19:47

    foarte buna intrebarea lui Ciprian David. Aceeasi intrebare am avut-o si eu iar operatorul okazii mi-a dat un raspuns evaziv, de genul, noi vom investiga etc…

    Eu ca si cumparator vreau garantia ca in cazul in care produsul are un defect il pot returna fara ca vanzatorul sa poata sa spuna ca produsul era OK atunci cand l-a trimis.

    Raspunde
  57. Okazii.ro 11 Mar 2014 @ 10:39

    In astfel de situatii atunci cand cumparatorul returneaza vanzatorului produsul, acesta are posibilitatea de a confirma calitatea articolului. Daca vanzatorul reclama calitatea atunci banii raman la Okazii.ro pana la o solutionare pe cale amiabila a problemei sau pana la o decizie a forurilor competente. Toate detaliile despre aceasta procedura pot fi gasite si in sectiunea noastra de Ajutor: http://ajutor.okazii.ro/vanzare/garantia-okazii

    http://www.okazii.ro/arhiva-pagini/gasesti-orice

    Raspunde
  58. Cristi 11 Mar 2014 @ 10:41

    ,,Din momentul în care primeşti produsul, ai la dispoziţie 3 zile pentru a te convinge că acesta este conform cu cel comandat şi corespunde descrierii de pe site. În caz contrar, îl poţi returna, şi noi ne asigurăm că îţi primeşti banii înapoi.” Asta spun ei pe site. Deci comanda cu garantia de livrare iti da posibilitatea sa returnezi produsul in 3 zile.

    Raspunde
  59. Ciprian 11 Mar 2014 @ 11:09

    Da,dar in anumite conditii!Si conditiile sunt la fel ca si certificatul de garantie de la Leonardo,daca iti cumperi o pereche de ghete de iarna,din “piele” ,in certificat scrie sa nu le expui la umiditate!:))

    Raspunde
  60. Ciprian 11 Mar 2014 @ 12:56

    Glumeam!In cazul in care te razgandesti sa returnezi produsul in acele 3 zile fiindca, are o defectiune care nu este vizibila doar la deschiderea coletului iar vanzatorul atesta cu tarie ca produsul a fost in stare perfecta de functionare, avand cateva poze facute inainte,probabil al unui produs identic sau alte zeci de metode care exista,okazii nu-ti va returna banii,ii vor tine in contul lor si va organiza un “meci de argumente ,contradictii si dovezi in care va avea rolul de arbitru!La final,se da un verdict sau daca lucrurile nu sunt clare,vanzatorul cat si cumparatorul trebuie sa ajunga la un acord indiferent de situatie!In final o sa fi surprins ca tu te bati doar cu morile de vant si vei accepta orice acord numai sa iti “mai” recuperezi ceva din bani,totusi ca teapa sa nu fie chiar atat de amara!Si daca esti ambitios si incerci sa dezbati ceea ce scrie in certificat cu cei de okazii cat si cu vanzatorul in speranta ca se va mai putea face ceva, sa fi sigur ca vei pierde!

    Raspunde
  61. Ionel 14 Apr 2014 @ 22:23

    Buna seara.acum o saptamana am vandut un telefon( nokia lumia 800) cu 480 RON perfect functional si cu 3 huse incarcator casti..tot. Aseara ma suna respectivu cumparator ca atunci cand suna pe cineva i se inchide ecranu. Am zis..ma hai sal ajut, mam interesat la un service si mia zis k e vorba de senzorul de proximitate. Iam zis ca il cumpar si il trimit sa sil monteze. El nu… k nu e bun ca il costa 80 de lei sal schimbe ( cine stie la ce jmenari a fost) ca il lua nou…etc..
    Mia trimi coletu inapoiprin posta…intre timp el a fost si la politie. iam zis ca nu il mai ridic. 1 nu mai am bani. 2. de unde sa stiu eu ce mia pus el in cutie.
    Intrebarea mea este daca poate politia sa-mi faca ceva mie. Reamintesc cam vrut sai trimit senzoru fara sal coste nimic so rezolvam altfel.

    Raspunde
  62. rw 13 May 2014 @ 08:30

    Nu neaparat eu mi-am cumparat un xbox cu 500 de lei de la un tip ce avea vreo 5-6 calificative de pe Okazii si mi l-a trimis prin curier totul in regula,mi-a trimis copie de buletin si alte chestii se vedea pe el ca era de treaba tipul sincer cam imi dau seama de ce intentii au unii,de pe mercador vroiam sa cumpar un hard la 100 de lei era destul de ieftin si tipul tinea mortis ca el trimite prin posta m-am prins ca ceva este in neregula si nu am mai facut tranzactia,am cumparat si alte produse si de pe mercador prin curier dar nu au fost probleme am avut noroc sa zic asa,si pe okazii nu prea sunt tepari daca sti cum sa cauti ii mai pui niste intrebari cheie si te prinzi de intentile lui daca are putine calificative :)

    Raspunde
  63. Andreea 13 May 2014 @ 15:18

    RW, you’re right. Tepe sunt pe toate drumurile si nu au legatura neaparat cu numele unui site. Si eu am intalnit cativa vanzatori mai mult decat ok pe okazii.

    Raspunde
  64. verona 15 May 2014 @ 17:36

    -se iau tzepe si pe Mercador,am trimis un pachet cu o geanta la craiova ,in prealabil am vb.pe tel. si nett cu persoana dar ce sa vezi dupa ce a ajuns pachetul nu ia mai functionat tel.pe nett nu raspunde si asa a trecut o luna si nu a ridicat pachetul aceasta se numeste Vancea Ioana Georgiana din Craiova ..aveti grija…

    Raspunde
  65. vlad 21 Oct 2014 @ 22:18

    Dar daca faci plangere la politie impotriva vanzatorului? poti sa iti recuperzi astfel banii?

    Raspunde
  66. Nelu 9 Feb 2015 @ 21:36

    Buna, eu sunt vanzator pe okazii.ro, cu peste 40 calificative pozitive si am iesit numai in pierdere, din cauza tipilor care nu ridica coletele, din cauza ca a trebuit sa le platesc transportul si returul tot eu , dupa ce ca nu se vinde nimic sa ies in avantaj mai sunt si pacalit de mascaricii care nu ridica coletele, iar daca la jegurile astea le ceri plata in avans atuinci se caca pe ei, fiindca ei nu vor sa cumpere nimic, doar sa ne amageasca, iar okazii.ro fura la greu de la vanzatori taxe si comisioane, marii tepari sunt asa zisii cumparatori sau oameni ai lor, pusi special sa apese butonul ,,cumpara acum” , cu scopul de a crede ca exista un potential cumparator. Sunteti siguri ca okazii.ro nu pune oameni sa liciteze aiurea? Ei detinatorii siteului pot face conturi cate vor fara sa plateasca nimic, asa s-ar explica inmultirea cumparatorilor falsi. Okazii.ro acest site infiintat de excroci, fiidca detinatorii siteului sunt excroci, ca si cei cu matrimonialele care trimit mesaje si prostul pune botul. MArii tepari sunt detinatori siteului okazii.ro, care in ultima vreme fac din vanzatori sclavi. Am avut inca 2 conturi la ei in urma cu cativa ani, conturi pe care ave-am bani si mi le.au inchis eu pierzand banii si accesul pe site, pe diverse motive ca de stau de vorba cu vanzatorii sau de ce negociez pretul cand vreau sa cumpar. Totul este facut ca oamenii pe okazii.ro sa fie doar sclavii de pe net okazii.ro care platesc taxe si comisioane de cele mai multe ori aiurea. Asadar, trebuie sa ai nervii de otel ca sa nu o iei razna, nu mai spun ca okazii.ro este mana-n mana cu magazinele virtuale inscrise pe site, unde se vand lucruri chinezesti neoriginale ca originale cu suprapret. Eu , un simplu vanzator pe acest site, simt ca nu mai pot sa continui desi sunt inscris de 2 ,3 ani pe site. Lumea pune botul unde vede marfa multa si unde vede multe calificative, dar ca sa ajungi si la 100 calificative trebuie intai sa cumperi de pe okazii.ro, asta-i una din cele mai mari tepe. Si spun asta pt. niciodata nu ai garantia ca okazii.ro nu iti inchide contul din motivele pe care le vor invoca ei. Unicul lor interes este sa-si incaseze tot mai multi bani , nimic altceva, nu conteaza cumparatori si vanzatorii nici atata. Okazii.ro este taxa pe prostie si toti intermediarii din Romania au facut averi in acest fel. Nu se deosebeste cu nimic de un site de matrimoniale care pune niste poze false cu fete sa te ademeneasca. Okazii.ro isi bate joc in primul rand de vanzatori dupa cum v-am spus.
    Cel mai grav este nu numai ca nu recuperezi banii, dar primesti si calificative in minus daca trimiti un colet, cel putin eu sunt patit, am 4 colete neridicate in ultimul an, iar unii liciteaza aiurea in sensul ca nu inteleg anuntul sau se prefac ca nu inteleg. Cea mai mare excrocherie din Romania este okazii.ro, nu iti permite sa stai intai cu cumparatorul de vorba, sa vezi cine e omul, desi una spune la telefon si alta daca ridica coletul, ramai la mila unui cumparator care poate are adresa falsa, si asta o problema. Practic toti tipii care au o-3,4,5,10 calificative nu-mi inspira incredere.
    Abia cei de la 20 calificative in sus prezinta incredere, insa sunt si samsari de vanzatori mai vechi cu multe calificative care incearca sa dea negative altora sa nu le faca concurenta. Eu sunt patit, de cand m-am inscris, am fost chiar amenintat cu bataia fiindca le fac altora concurenta. Asta-i adevarul adevarat cu okazii.ro. Eu am luat teapa de pe okazii.ro de la 5 tipi care mi-au trimis aparate electronice partial defecte , desi in anunt scria ca-s ok. In schimb boxele care le-am cumparat au functionat bine desi nu erau de calitate mare. Va spun sincer ca desi sunt si cumparator si vanzator, imi place siteul ca design si daca toata lumea ar fi corecta, in sensul ca bai nene, daca comanzi un obiect, ridica coletul in pizda matii, nu da tepe la oameni . Porcaria este ca okazii.ro nu protejeaza nicicum vanzatorii . ei daca vad ca nu ai vanzare pun niste oameni sa liciteze aiurea, banuiala mea,luati-o ca atare, desi sunt multi tineri care freaca menta, stau toata ziua pe net, fac pe cumparatorii. Eu ar trebuii sa fac plangere la politie pt 4 cazuri de neridicare colet. Cine apara vanzatorii??? Cei care ne percep taxe si comisioane??? Cei care fac pe cumparatorii??? V-ati intrebat vreodata ticalosilor care faceti pe cumparatorii, trantorilor care sati numai cu telefonul mobil in ureche, cati bani, efort si energie cheltuie si consuma un vanzator sa isi pastreze contul pe okazii , sa se lupte cu toti prostii care liciteaza aiurea??? Pai bai dobitocule care faci pe marele cumparator , iti vine avizul de la posta sau curierul si tu nu deschizi usa ca esti mare boier, nu???
    Ar trebuii astia care nu ridicati colete sa vi se faca puscarii speciale sa nu mai dati tepe, ca toti vanzatorii care-i stiu au patito. Cretinilor, cand vezi ca omul are numai 40 sau 20 calificative, vi tu boul sa-i dai teapa??? Adica tu ridici coletul numai daca ti se scoala pula???

    Raspunde
  67. Gicu 9 Feb 2015 @ 21:59

    cretinilor astia care ar merita sa le pui caramizi in colet, la astia cu 0-2 calificative, da si asa iesi in pierdere frate, ca ti se plimba coletul cu posta romana, vrei nu vrei cretinii te obliga sa trimiti doar prin curieri, am invatat lectia cu labagii astia care fac pe cumparatorii, ca ei sa poata face mofturi cu garantia de livrare sa vada ce e in colet, pi bai prostilor daca va doare si va e frica fiindca n-aveti bani si va cacati pe voide frica tepelor, atunci nu licitati, nu cumparati de pe okazii, ca daca ti-e frica de teapa, atunci nu da teapa, stai in banca ta. Singura protectie pt. vanzatori ar fi plata in avans direct pe card bancar nu cacatul cu garantia de livrare ca sa iti vina coletl inapoi ca prostul n-are suficienti bani sau nu primeste coletul. Plata in avans ar fi solutia. Cand vezi ca omul are peste 30 calificative pozitive ridica-i coletul dobitocule si asta mai ales daca stai cu omul la telefon, fiindca altfel esti ultimul jeg , oricum teparii primesc negativ sau li se suspenda contul de carte okazii.ro. Ar trebuii excrocii aia care detin siteul sa introduca taxa de iregistrare pe site de cel putin 300lei, sa nu se mai inscrie pe site toti prostii care nu au bani si dau tepe. Astea ar fi masurile ce trebuiesc luate. Dar cum okazii.ro ramane tomberonul nr 1 , facut in defavoarea totala a vanzatorilor, se gasesc miii si sute de tepari care nu ridica coletele. Ar mai fi o solutie ca vanzatorul sa-i dea in judecata pe mascarici. Daca vrei sa vinzi ceva pe okazii.ro iti trebuie multa rabdare si nervi, dar mai ales marfa multa de unde oamenii cu bani sa poata alege. Si cei cu bani sunt tot cei care au de la 40,50 calificative in sus. Aia care au 1,2,3 calificative , aia sunt suspecti deja mai ales daca abia au strans 3 calificative intr-un an. Cand vezi ca tampitul nu a cumparat nimic in 12 luni sau a cumparat numai o pereche de adidasi, fugi nene, evital pe ticalos, mai bine lasa-l asa chiar daca liciteaza aiurea, nu-i trimite nimic nici un colet, decat sa risti sa pierzi timp cu ambalarea coletului si bani si nervi. Un cumparator serios are de la 30,40 calificative pozitive in sus…

    Raspunde
  68. ghita 28 Feb 2015 @ 07:06

    @valentin – politia nare cei face pana 500 de ron am patit la fel am platit 260 ron pe o cutie si o carcasa de telefon. Cum am intrat pe usa politiei asa am iesit adica e o antelegere antre 2 persone fizice.

    Raspunde
  69. Marian 14 Mar 2015 @ 16:39

    @ghita – Ce-i vrajeala asta cu 500 lei ?… Ma lasi?

    Raspunde
  70. alin alexandru 23 Apr 2015 @ 19:01

    Tocmai am dat o teapa pe olx cu un electrocasnic nefunctional dar pe care l-am vandut ca perfect functional la pret buna…ma sunat fraierul care l-a luat si mi-a zis ca sa dus la politie si ca m-am dat drecu si ca imi blocheaza banii in fan curier cu o hartie de la politie si ca ma baga la puscrie…vrajeli…chiar sunt curios cum o sa se termine…teapa find de 200 de lei….va anunt ce si cum…daca nu mai scriu nimic pe aici inseamna ca m-au legat…:)))))))

    Raspunde
  71. tomsa 26 May 2016 @ 11:47

    nu cumparati de la vanzatorul TOPINCALTAMINTE de pe okazii, este un mare TEPAR

    Raspunde
  72. Aalexandr 20 Aug 2016 @ 11:31

    Dacă am luat teapa si nu stiu numele si alte date se poate face ceva.adica sa ii cer curierului datele celui care ma tepuit pot?

    Raspunde
  73. Alexandr 20 Aug 2016 @ 12:09

    Am luat teapa pe olx,dar nu mai am datele vânzătorului,le pot recupera de la curier?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)