Sari la conținut

Cum functioneaza Cosmote Web Care?

Ieri mi-am facut cont pe Cosmote WebCare si am vrut si eu ca tot omul sa-mi platesc factura. La ce mi-as face cont daca nu pentru acest motiv?

Am intrat la Plateste Online, imi apare acolo suma de plata si un buton “Plateste“. Dau pe el si apoi… pauza. Am pagina de mai jos. Nu-mi apare nicio informatie, am o pagina goala. Nu tu cerere de cont de card, nu tu nimic… pauza.

Asa e normal sa functioneze acest serviciu? Mi-am platit factura sau nu?

cosmote-web-care

Mai departe… ma duc in “Istoric plati si facturi” si imi spune ca:

Serviciul ebill nu a putut fi activat in acest moment. Va rugam accesati mai tarziu meniul-ul de Ebill pentru activare.

Treaba asta mi-a zis-o si ieri si azi. Cand o sa fie oare momentul ala bun in care serviciul o sa functioneze?

cosmote-web-care2

As prefera sa platesc telefonul de la ei de pe site pentru ca as scapa de un comision bancar. In momentul in care fac o plata online, prin online banking, platesc nush ce comision, daca fac plata cu cardul online nu mai platesc nimic.

Pentru asta as vrea sa folosesc acest serviciu…

La voi merge? Ce ar trebui sa fac sa mearga si la mine?

Sau e si asta inca un site lansat inainte sa fie gata?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. Iulian 3 May 2012 @ 17:53

    Pare inca un site lansat inainte sa fie gata si fully functional. De fapt daca ma gandesc, cel putin o data pe an sa caut cate ceva (telefoane, abonamente), si niciodata nu am gasit ce am cautat. Site-ul e praf.

    Site-ul de la vodafone e slow, foooooarte slow, DAR, poti sa faci orice, afli absolut orice te intereseaza, totul functioneaza.

    Raspunde
  2. Pitikut 3 May 2012 @ 17:58

    Am incercat si eu.Am ajuns la treaba cu plata, mi-am bagat cardu etc tot, si cand sa il procesezem cica nu e bun.Am icnercat din nou, erori peste erori.

    Raspunde
  3. criserb 3 May 2012 @ 18:01

    @Pitikut – e bine ca ti-au cerut cardul, la mine nu a mers pana acolo…

    Raspunde
  4. Pitikut 3 May 2012 @ 18:06

    Dupa ce m-am inregistrat imi zicea ceva de genu sa click aici ca sa ma duc sa ma loghez,nu putea sa dai click pe “click aici”.Or fi uitat sa il faca link.Sper sa rezolve cat mai curand toate problemele astea si sa putem plati din fata monitorului

    Raspunde
  5. Ghiocel07 3 May 2012 @ 18:55

    Se poate plati prin direct debit din ct BCR fara comision. Factura de duce direct la banca si banca plateste la data scadenta. Esti informat si pe telefon. Daca platesti bine……

    Raspunde
  6. Snick 3 May 2012 @ 22:58

    si eu cred ca a fost lansat inainte sa fie gata. nu am incercat inca sa platesc factura, dar reincarcari pot face. :) am activat serviciul ebill si dupa cateva incercari a functionat.

    Raspunde
  7. Dan Cioca 3 May 2012 @ 23:09

    Buna seara,

    Am platit online din contul Webcare in 10.04.2012 si a fost OK.. Dupa 2 zile am vazut plata efectuata in Webcare si la Infocost. Pe blogul meu la adresa http://dancioca.wordpress.com/2012/04/06/factura-cosmote-se-poate-plati-online-cu-cardul-direct-pe-site/ am scris si eu despre aceasta adevarata minune !

    Raspunde
  8. criserb 4 May 2012 @ 00:40

    @Dan Cioca – ma bucur ca ai putut, inseamna ca mai trebuie sa incerc si eu si intr-o zi am sa reusesc. Ma gandeam ca inca nu e functionala treaba. Multam de veste ;)

    Raspunde
  9. blue77max 4 May 2012 @ 15:06

    Eu am incercat anul trecut si tot nu mergea.Eu platesc prin BCR imi ia direct de pe card fara comision. O chestie interesanta la serviciul asta de la cosmote este ca iti poti vedea factura online si detaliata daca vrei, eu am renuntat la factura tiparita…sunt ecologist! :-P

    Raspunde
  10. ionut 6 May 2012 @ 10:37

    Aveti grija ca in momentul in care doriti sa platiti online, apare un pop up unde trebuie bagate datele de la card. Am observat ca mai nou, aproape toate browserele blocheaza aceste pop upuri, si deaia nu apare nimic. Zicea cineva de internet banking BCR. Mai nou, toate bancile ofera facilitate gratuita de a plati facturile de utilitati din internet banking, insa tot exista niste costuri ptr. administrarea contului, pe cand la card, poti avea costuri zero: de ex. banca transilvania are un card debit fara niciun cost, daca platesti cu ala in webcare, nu ai niciun cost, in schimb la bcr internet banking e imposibil sa nu fie niciun cost de intretinere cont.

    Raspunde
  11. i0n1ca 10 May 2012 @ 10:03

    Salut.
    Eu am cont la ei de aproape 3 ani de zile. Sunt multumit de tot ceea ce exista pe el. Am trimis multe mailuri la ei pentru a implementa posibiltatea de a plati factura online cu cardul, asa cum cei de la e-on, rds-rcs si altii au deja. De curand am vazut ca s-a implementat acest serviciu si pot sa zic ca sunt bucuros. Astazi o sa fac prima plata prin noul sistem cand am sa ajung acasa. Cum spunea @ionut, browserul blocheaza fereastra pop-up care te duce la GeCADPayment, unde trebuie sa iti scrii datele de facturare si de card.
    Referitor la eBill, e un serviciu care iti da posibilitatea sa iti vezi factura sau facturile mai vechi de pana la 1 an de zile, sa vezi facturile detaliate, sa iti faca un grafic cu evolutia facturilor, sa le salvezi (txt, xls,xml,pdf) si cam atat si nu are nici o legatura cu plata online a facturii. Trebuie sa iti setezi o parola la prima accesare a aplicatiei eBill + parola selfcare (care de obicei sunt ultimele 6 cifre din CNP).
    Daca aveti intrebari, va ajut cu placere.
    i0n1ca.

    Raspunde
  12. Dan Cioca 14 May 2012 @ 13:52

    Am platit factura online pe site si in 10.05.2012, am primit cele 2 mesaje de la PayU (pt confirmarea comenzii si pt confirmarea platii).
    In 12.05.2012 in in contul Webcare apare la suma de plata 0 si mai jos mesajul: Multumim, factura este achitata!
    Si la Info Factura (1818) apare ca am platit. Deci totul e OK !

    Raspunde
  13. MaTr3o 16 May 2012 @ 23:13

    Cosmote Webcare e doar imaginea unei idei bune.

    Raspunde
  14. Ramy2u 20 May 2012 @ 00:57

    Dragilor, pt a putea functiona webcare-ul la parametri normal, se recomanda sa stergeti/dezactivati pop-up-urile;eventual conectati-va si prin alt browser.

    Raspunde
  15. liviu 30 May 2014 @ 10:06

    ramy2u am incercat toate variante, web care nu merge, am cont la ei de 2 ani, acum nu ma mai pot loga de pe niciun calculator, desi imi da voie sa fac toate operatiunile de recuperarea parolei pe care de fapt nici nu am pierdut-o, dupa ce imi spune ca am efectuat cu succes toate cele cand vreu sa accesez imi zice ba parola incorecta, ba asociere, bla bla….niste grecotei zgarciti si incompetenti.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)