Sari la conținut

Scrisoare deschisa catre Timisoreana

Draga Timisoreana,

Scriu acest post, public, pentru ca nu stiu exact unde ar trebui sa trimit un mail si pentru ca sunt convins ca sunt mai multi in situatia mea.

Daca pana acum n-ati aflat, va spun inca o data. Timisoreana este berea mea preferata si nu as vrea sa abia de suferit din cauza unor distribuitori.

Dupa cum vedeti mai jos, am achizitionat un bax de bere la promotie, 7 + 1 gratis. Il achizitionam oricum, pentru ca asa cum am zis, este berea mea preferata.

DSC_3793

Intamplarea face ca am achizitionat baxul de mai sus de la MegaImage Eminescu, nr. 100, dupa cum se vede pe bonul de mai jos.

DSC_3797DSC_3797-3

M-am dus cu el la casa si spre surprinderea mea, am fost nevoit sa platesc toate cele 8 beri, nu asa cum scrie pe ambalajul vostru, 7 si una sa o primesc gratuit.

Am intrebat omul de la casa de ce este asa si mi-a comunicat ca “ei nu vand beri la bax, ei vand numai beri la bucata”. L-am intrebat de doua ori pe om daca este sigur de ceea ce imi zice si mi-a zis ca “da”. A desfacut baxul a scanat o bere si le-a inmultit cu 8.

Le-am luat pentru ca oricum voiam sa le iau.

Totusi, as vrea sa stiu daca omul de la MegaImage este indreptatit sa faca asa ceva, in momentul in care pe ambalaj scrie destul de clar “7+1 gratis” sau daca am fost pacalit.

Nu este suparare in niciuna din situatii, dar sunt convins ca voi nu stiti ca se practica asa ceva. Poate gresesc si daca gresesc imi asum greseala.

Dar daca nu gresesc, as vrea sa luati masuri, sa ii invatati minte pe comercianti ca promotiile trebuie respectate.

Cu stima un bautor de Timisoreana!

P.S. Daca tot v-am scris, profit de ocazie si vreau sa va intreb cand si unde pot sa gasesc Timisoreana Bruna in Bucuresti.

Va multumesc,
Cristi Serb


Update:

Dupa cum va spuneam, promotiile se respecta, nu face fiecare ce vrea :)

Mai jos aveti raspunsul la problema de mai sus, raspuns venit foarte prompt din partea Echipei Timisoareana

Dragă Cristi,

Îți mulțumim mult că te afli printre iubitorii berii Timișoreana și îți mulțumim încă și mai mult că îți pasă și ți-ai făcut timp să ne spui ce se întâmplă cu promoția noastră. Te asigurăm că promoția e reală, așa cum apare pe pachet, și reprezintă modalitatea noastră de a răsplăti consumatorii fideli de Timișoreana. Ne pare rău de incident și am luat legătura cu partenerii noștri de la Mega Image pentru a clarifica situația.

Răspunsul lor la sesizare a fost următorul:

“În urma sesizării Dvs. au fost efectuate verificări și s-a constatat o eroare de ordin tehnic ce a fost remediată.

Regretăm neplăcerile întâmpinate și vă invităm în magazin pentru returnarea diferenței.”

Între timp pentru că te vedem curios să vezi cum e Timișoreana Brună ne-ar face o mare plăcere să accepți invitația noastră de a o încerca, alături de prietenii sau cititorii tăi, tu decizi. Facem cinste cu un bax de Timișoreana Brună, îl trimitem undeva până la final de săptămână, doar să ne spui unde. Timișoreana Brună a început deja să fie distribuită la nivel național, inclusiv în București, unde o poți găsi și în magazinele Mega Image, cum ar fi cel de la Piața Iancului.

Îți mulțumim încă o dată,
Echipa Timișoreana

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
17 comentarii
  1. Lbogdan 18 Jun 2013 @ 00:16

    atata timp cat pe bax scria asta. trebuia sa platesti 7. si daca pretul de pe raft difera de cel de la casa poti suna la OPC pentru ambele situatii.

    Raspunde
  2. criserb 18 Jun 2013 @ 00:19

    @Lbogdan – asa gandesc si eu, tocmai de aceea m-am gandit sa scriu acest post, poate cei de la Timisoreana nu stiu acest lucru, sau poate… nu am eu dreptate…

    Raspunde
  3. Adriana 18 Jun 2013 @ 00:23

    Nici la MegaImage-ul de la Sincai nu au promotia asta cu 7+1, cu toate ca la radio zu este reclama cu asa ceva (stiti reclamele lor “eu cand merg la mega si imi cumpar mici, ma gandesc sa-mi iau si mustar si bere … voi ce va ganditi sa va mai luati cand cumperi 8 timisoreana si platesti doar 7)

    Raspunde
  4. Thomas 18 Jun 2013 @ 00:34

    Faza clasica deja: in loc sa scaneze codul de bare de pe bax (cu reducere) ei scaneaza la bucata. La sfarsit de luna nu ar bea si ei niste multe beri moka? (nr de baxuri promo vandute = cate o bere moka)

    Raspunde
  5. Minnie 18 Jun 2013 @ 07:42

    Timisoreana bruna 2.69 in real pallady bucuresti. f buna, f buna… cat despre baxul tau, nu e corect dar magazinele mici asa fac, nu tin cont de bax ci de bucata indiferent de oferta, pret etc… singurul magazin unde chiar sunt reduceri daca iei cu baxul, e dupa cum stii, selgros. acolo chiar merita sa iei cu baxul, in rest doar bucata inmultit cu cate iei…nasol, stiu, dar nu este neobisnuit

    Raspunde
  6. Bucur 18 Jun 2013 @ 08:18

    imi pare sincer rau pt. tine tocmai ce ai fost pacalit cu o bere…trebuie sa scaneze baxul nu cutia,hotie pe fata.

    Raspunde
  7. Enescu George 18 Jun 2013 @ 08:45

    Pai aceeasi doza o poti lua de la terasa si cu 10 lei. Chiar daca provine din baxul respectiv. Cred ca au voie sa-si faca adaos comercial cum vor ei (asta implica si vanzarea la bucata, nu la bax). Se poate incerca si cu un telefon la OPC, dar nu cred ca in acest caz se rezolva ceva.
    PS Abia astept sa incerc Timisoareana bruna. Nu ma dau in vant dupa Timisoareana (doar cand eram la liceu si beam la PET) dar imi place berea bruna.
    PSS Voiam nu “vroiam” (eventual vream) :)

    Raspunde
  8. lee 18 Jun 2013 @ 11:00

    Nu e treba producatorului, e doar treaba vanzatorului.
    Faptul ca el a vadut-o in ambalajul respectiv, si totusi ti-a scanat pe bucata, inseamna ca facea reclama mincinoasa. Pentru amandoua cazurile doar la OPC te poti adresa.
    Vanzatorul nu trebuia decat sa o scoata din ambalajul respectiv si toata lumea era multumita

    succes

    Raspunde
  9. radu 18 Jun 2013 @ 13:37

    Gasesti Timisoreana Bruna in real-ul din Vitan (cred ca in orice real).

    Raspunde
  10. criserb 19 Jun 2013 @ 12:17

    @radu – da, se pare ca in ultima vreme a ajuns si in Bucuresti. Eu cautasem cum a a aparut, la cateva zile/saptamani dupa lansare :)

    Raspunde
  11. anca 19 Jun 2013 @ 13:27

    stiu eu unde sa fie livrat baxul in weekend…:P

    Raspunde
  12. Pato Basil 19 Jun 2013 @ 13:33

    Victorie! :D
    Hai mai sa mai zica cineva ca vorba buna, nu aduce multe bucurii.

    Raspunde
  13. criserb 19 Jun 2013 @ 14:12

    @anca – parca tie nu-ti place berea :P

    @Pato Basil – in majoritatea cazurilor vorba buna aduce bucurii ;)

    Raspunde
  14. marius28 20 Jun 2013 @ 12:21

    Buna treaba Cristi

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)