Sari la conținut

Mariage a Paris – un exemplu elocvent de teapa

asa trebuia sa arateArticol scris de Andreea T.

Povestea trebuia sa fie simpla. Sau ma rog, pe atat de simplu este pentru o mireasa sa isi gaseasca rochia mult visata.

Eu reusisem sa trec de “obstacolul” asta si mi se parea ireal cat de repede am rezolvat chestiunea. Si ca in orice poveste unde ceva “e prea frumos ca sa fie adevarat”, au inceput si problemele.

Sa incepem cu inceputul: am fost la un targ de nunti, mi-am vazut rochia visurilor, am probat-o, am discutat cu fetele – foarte serviabile de altfel – de la Mariage a Paris, mi-au luat masurile si am dat comanda.

Cateva saptamani mai tarziu m-am dus la proba. Prima surpriza pe care mi-o pregatisera cei de acolo a fost o rochie cu 2 numere mai mica. S-au scuzat, au promis ca se rezolva in cel mai scurt timp posibil si dupa ce am pus totul pe seama unei greseli nevinovate, am plecat de acolo cu speranta.

Primesc din nou un telefon care ma anunta ca problema s-a remediat si ca rochia este in perfecta stare si pot sa merg la proba. Eram atat de increzatoare ca totul s-a rezolvat incat chiar imi propusesem sa aman acest moment, mai ales pe seama lipsei de spatiu din casa.

Din fericire, am o mama foarte insistenta, asa ca pana la urma m-am lasat induplecata sa ma duc la proba.

Si acum am avut parte de surpriza numarul 2: rochia era intr-o stare jalnica. Nefinisata, cu un alt tip de dantela decat cel ales de mine, practic nu era rochia pentru care platisem deja un avans de 400 euro si pentru care as mai fi (avut) de dat inca 600.

Va puteti imagina cam in ce termeni poti sa ajungi sa discuti cu niste oameni care nu inteleg ca, nerespectandu-si obligatiile, iti strica atat dispozitia, dar si, foarte posibil, ziua nuntii.

Pe scurt, numai ce nu mi-au zis ca sunt nebuna pe fata, pentru ca acuzatii am primit din belsug: ca asa am vrut-o eu de fapt (doar stim ca orice mireasa isi doreste o rochie nefinisata), ca aia e de fapt dantela pe care am ales-o eu si cate si mai cate.

In cele din urma, dupa ce patroana, cu care noi tot insistam sa stam de vorba, s-a dat pierduta in ceata, pe motiv ca e la nu stiu ce targuri internationale – probabil ca unele inchipuite, ca la cum lucreaza mi-e greu sa cred ca are credibilitate pe undeva – si ca nu poate fi contactata, am primit noi promisiuni de rezolvare.

Zis si nefacut. Cu 3 saptamani inaintea nuntii, le fac din nou o vizita prietenilor de la Mariage a Paris. Puteti sa va imaginati ca la acesti oameni ti se demonstreaza ca se poate si mai rau? De la oribil la “doamne fereste”, de la dizgratios la odios.

Cu putina energie pe care o mai aveam dupa lungi certuri si discutii in care le explicam ca nu e normal ca o rochie sa fie mai lunga pe laterale si ca nu se poate sa nu ai cusaturile altfel decat impecabile, m-am asezat pe canapeaua lor si m-am pus pe plans.

Rochia visurilor mele nu mai exista decat intr-o vaga amintire.

Astea sunt serviciile oferite de teparii de la Mariage a Paris.

Ca o completare la cele de mai sus, vreau sa va spun ca nu sunt de departe un caz singular. Ieri, in disperare de cauza am vizitat nenumarate saloane cu rochii de mireasa. Fiecare dintre reprezentantele de acolo mi-a spus ca le vin zeci de mirese disperate dupa ce iau teapa in stilul Mariage a Paris. Ba mai mult, am inteles ca fufa-sefa-de-maghernita-cu-pretentii-de-boutique-exclusivist nu are niciun model original de rochie, asa cum pretinde, ci ca sunt toate copii dupa modele celebre. Hmmm, deci se pare ca pana la urma functioneaza si afacerile in care oamenii pretind ca iti trimit in lucru rochia in nu stiu ce ateliere din Londra, sub supravegherea atenta a celebrului designer Richard Sherman (care din ce am gasit pe net, creeaza costume pentru filme, nefiind renumit pentru faptul ca ar face fericite miresele, croindu-le rochite).

Aceeasi fufeta le-a transmis vanzatoarelor ca “trebuiau sa apese butonul de  panica, sa vina BGS-ul” cand eu tipam la ele. Pentru ca, nu-i asa, o mireasa care plange de disperare e extrem de periculoasa.

Nu m-ar mira sa aflu ca rochiile expuse de ei sunt cumparate de la alte case de moda si folosite pentru a te atrage intr-un miraj, ca mai apoi sa aiba cei de acolo “grija” sa nu care cumva sa iti iasa ceva de calitate.

Asadar, NU riscati sa va stricati ziua nuntii alegand Mariage a Paris. Chiar nu merita.

Din nefericire, pe forumuri si bloguri sunt prea putine informatii despre ei, asta fiind si motivul pentru care am profitat de invitatia lui Cristi de a scrie despre ei.

Mai jos aveti poze facute cu telefonul, nu-s foarte clare, dar macar va puteti face o idee despre ce rochie mi-au facut mine. Tineti minte, rochia trebuia sa arate asa cum vedeti poza de la inceputul articolului.

asa arataIMG-20130821-WA0007IMG-20130821-WA0009IMG-20130821-WA0011

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
90 comentarii
  1. Maddy 22 Aug 2013 @ 16:16

    Ce experienta urata :(
    Ar trebui facuta o reclamatie la firma pe care o folosesc ca sa prezinte rochia originala (cea de la targ) pentru ca ei apoi fac copii de proasta calitate in ceva atelier.
    Ce ai facut pana la urma, ai recuperat avansul?

    Raspunde
  2. dojo 22 Aug 2013 @ 16:19

    Andreea, esti tu pricinoasa, nu vezi ce frumos arata? Ce daca-i stramba si nefinisata? E moderna, dom’le :D

    Lasand gluma la o parte, ma bucur ca ai scris despre asta si ca ti-ai gasit aici o ‘gazda’ pentru aceasta poveste. E total ne-profesional ce au facut si nu vreau sa ma gandesc ca dai 1000 de euro pe porcaria asta, ca ma apuca toti dracii.

    Sa speram ca se rezolva, daca nu, iti doresc o nunta frumoasa. Rochia este importanta, dar nu lasa acest episod sa-ti umbreasca ziua in cauza, ca ar fi chiar pacat. Bafta in orice intreprinzi

    Raspunde
  3. Mirela 22 Aug 2013 @ 16:30

    Bună, am citit cu groază povestea, îmi pare rău că ai trecut prin așa ceva. Printre altele, mă ocup de consultanță în alegerea rochiei de mireasă. Încerc să recomand imparțial magazine și atrag atenția asupra celor despre care aflu, direct sau indirect, că ridică probleme. M-ar interesa să iau legătura cu mireasa din articol, mai știu și alte povești cu același magazin și aș vrea să punem umărul la popularizarea cazului printre miresele de anul viitor, să nu mai treacă nimeni prin asta.

    Raspunde
  4. Sabina Cornovac 22 Aug 2013 @ 17:21

    Bravo ca ai scris acest articol

    Raspunde
  5. corina 22 Aug 2013 @ 19:10

    Andreea, ai trecut printr-un adevarat cosmar si empatizez cu tine la maximum.
    In final, ti-ai recuperat banii? Le-ai facut reclamatie la ANPC? Ti-ai gasit o alta rochie?

    Raspunde
  6. Costea 22 Aug 2013 @ 20:16

    Nu mai mergeţi la Târguri! Produsele expuse sunt pentru a lua ochiul vizitatorului…
    Daca vreţi ceva bun duceţi-vă la firme mai mici la care patron este chiar croitoreasa! Exista una între Kogalnieanu şi Facultatea de Drept. Alegeţi o imagine de pe net despre cum v-ar plăcea să arate rochia, duceţi-vă şi puneţi toate detaliile la punct! Reveniţi şi daţi banii la final dacă produsul vă place! Nimic nu se plăteşte înainte.

    Raspunde
  7. Andreea T. 23 Aug 2013 @ 00:24

    Buna seara,
    Acum jumatate de ora am ajuns acasa si am ramas uimita ce impact a avut povestea mea.
    O sa incerc sa va raspund pe rand cat mai sunt in stare:))
    @Maddy: mi-am recuperat avansul, desi in contract scria ca trebuie sa ma si despagubeasca daca nu-si indeplinesc indatoriile. Rochia, ei mi-au spus ca se face in Londra si ca este marca Richard Sherman. Cum pe mine nu prea m-a interesat ce firma este, nu am dat search pe google sa vad cine este acest “designer”, dar cand am vazut a doua oara ca mi-au gresit rochia am inceput sa caut. Acest mare “designer” este de fapt un mare jucator de footbal american. Crede-ma ca daca iesea cum trebuia, nici nu m-ar fi interesat firma sau daca este facuta in curtea din spatele magazinului.
    @Dojo: Exact :)) eu sunt aia nebuna pentru ca rochia arata impecabil.
    Mersi mult, nu o sa mai am rochia mult visata, dar sa speram ca va fi bine.
    @Mirela: Cu cea mai mare placere…tocmai de asta si am vrut sa fac publica intamplarea. Este cel mai urat lucru ce i se poate intampla unei femei, ce deh noi ne visam de mici in rochie de mireasa.
    @Corina: Vreau sa-ti spun ca nici macar nu am avut timp sa ma duc sa fac reclamatie la ANPC, pentru ca a trebuit sa iau toate magazinele la rand sa-mi caut rochie. Intr-un final, cum nu am gasit nimic de-a gata, am dat comanda la ANDREE SALON. Doamnele de acolo au fost foarte dragute si mi-au spus ca fac tot posibilul sa o am gata pe 10 septembrie (eu avand nunta pe 14). Sa speram ca nu mi-o iau si de data asta, ca o sa ma duc in furou la nunta. Iar cu reclamatia, astept sa ma mai eliberez un pic si o fac si pe aia, nu ma las!!!
    @Costea: Logic ca sunt expuse sa-ti ia ochii, practic si eu ca mireasa acelasi lucru vreau sa-l fac cand apar in sala. Aceasta “casa de moda” nu e una renumita, ci una micuta cum spui tu, cu patroana croitoreasa si ai vazut ce bine a iesit. Sfatul tau in cazul meu nu prea merge. Iar in ceea ce priveste banii sa stii ca nimeni nu-ti face o rochie fara un avans.

    Raspunde
  8. corina 23 Aug 2013 @ 00:31

    @Costea – ar fi bine sa fie cum spui tu, dar eu inca n-am auzit de rochie de mireasa fara avans platit. daca voi stiti mai multe, dati-mi niste ponturi, ca anul viitor ma asteapta si pe mine febra pregatirilor :-) …

    Raspunde
  9. Vero 23 Aug 2013 @ 10:24

    Buna Andreea,

    Pentru ca esti foarte aglomerata, iti recomand sa trimiti reclamatia la ANPC pe mail (nu e nevoie sa te deplasezi personal in aceasta faza). Adresele sunt: [email protected] sau [email protected]
    Mult succes in gasirea rochiei de mireasa!

    Raspunde
  10. corina 23 Aug 2013 @ 10:36

    Andreea,
    In completarea sugestiei lui Vero, vreau sa subliniez ca reclamatia este primita doar daca este insotita de toate actele; deci, daca optezi pentru reclamatia online, sa o trimiti impreuna cu toate actele scanate si sa o completezi cu datele specificate pe site-ul ANPC.
    Iti doresc sa ai nunta de vis pe care ti-o doresti !

    Raspunde
  11. Andreea T. 23 Aug 2013 @ 11:27

    Stiu asta fetelor, dar vreau s-o duc personal ca sa ajunga unde trebuie, daca intelegeti ce spun ;)

    Raspunde
  12. remmy 23 Aug 2013 @ 16:05

    sa sti ca imi pare rai ce ti sa intimplat dar fiind in romania te poti astepta la orice si mai ales ca tipul este jucator de fotbal american eu cred ca atunci cind a terminat meciul sa dus sa se apuce de croit rochia si i cam tremura mina acuma trebuie sa il intelegi si pe el hehehhe ….Cum este si vorba romanului ” LAI-VAZUT-TIA-PLACUT-AI-DAT-BANUL-SIAI-PLECAT” este mai sigur si fara batai de cap…. BAFTA IN CONTINUARE PA PA PA :-H:-H
    :-bd

    Raspunde
  13. Mirela 23 Aug 2013 @ 17:41

    Andreea, îmi poți trimite un mesaj pe [email protected]? Să intrăm în contact pentru detalii, să public și eu povestea urâtă cu Mariage a Paris. Mulțumesc. :)

    Raspunde
  14. mik 26 Sep 2013 @ 22:03

    Salut,
    Imi pare rau pentru problemele tale. Imi amintesc de acum 3 ani, cand cautam si eu rochitza, le-am cunoscut pe doamnele de la mariage a paris la un targ. Am fost la o proba si mi-a picat cu tronc o rochie de la Cosmobella (parca) – o submarca produsa de Demetrios. Am probat-o pe o nuanta de sampanie parca, si eu voiam ceva mai spre alb. Am revenit la o a doua proba pentru aceeasi rochie, care nu mai era. Mi-au zis ca o au pe alb, dar cand au scos-o era cu totul altceva, alta broderie si foarte foarte multe detalii lipsa. Pe langa faptul ca voiau un avans cam mare, povestea mi-a mirosit dubios. Am cautat pe forumuri si am gasit vorbindu-se de ele ca au rochii originale la proba si vreo croitoreasa la subsol care face copiile. Am decis sa merg la reprezentantii oficiali ai marcii, am platit un pic mai mult, dar acum ma bucur ca am facut asta. Bravo si tie ca te-ai reorientat :)

    Sper ca nu v-am plictisit, mult succes la organizari!

    Raspunde
  15. flori 30 Jan 2014 @ 11:22

    Buna Andreea!!!!
    Eu deja am dat un avans la rochia de mireasa, am fost si la prima proba si totul a fost bine, dar vreau sa vb cu u sa imi dai niste detalii ca am ramas uimita de povestea ta. Nu am crezut ca se poate asa ceva!!! Trimite-mi un mail pentru a afla niste detalii pe adresa [email protected]. ms pupicei

    Raspunde
  16. andreea 30 Jan 2014 @ 12:19

    Ti-am trimis mail dar mi-a venit inapoi….Trimite-mi tu pe [email protected]

    Raspunde
  17. flori 30 Jan 2014 @ 15:44

    Buna Andreea!!!
    Eu am vb cu cei de la Mariage a Paris de o rochie de mireasa pe comanda…. Sincer pana acum a fost foarte bine. Tie cum de ti-a gresit rochia in ceea ce priveste dantela? Eu de acu trebuie sa vad rochia cu dantela.

    Raspunde
  18. flori 30 Jan 2014 @ 15:51

    Eu oricum va tin la curent cu ce se intampla in cazul meu…

    Raspunde
  19. Mihaela M 30 Jan 2014 @ 16:57

    @Andreea T. – Buna Andreea .Poti intra pe facebook https://www.facebook.com/selena.sel.372 pentru a discuta mai multe despre acest subiect?
    Multumesc

    Raspunde
  20. Andreea T. 3 Feb 2014 @ 10:38

    @flori – Dantela era cu totul diferit fata de rochia initiala. Trebuie sa stii ca rochiile pe care le fac sunt replici, ce ai probat tu a fost original….sa nu crezi nici o secunda ca e facuta la Paris sau unde mai zic ele

    Raspunde
  21. flori 4 Feb 2014 @ 09:50

    Eu nu ma gandesc daca e originala sau nu…. pentru ca eu vreau rochia care o visez si nu ma intereseaza unde e facuta… sa imi fie materiale de calitate si totul e ok. Daca vroiam originala scoteam bani mai multi din buzunar si imi cumparam, asa cum a facut Mik. Oricum saptamana asta va anunt cum evolueaza lucrurile… :*

    Raspunde
  22. andreea raduca 4 Feb 2014 @ 12:03

    Buna fetelor , am fost la proba săptămana trecută la cei de la Mariage a Paris si am găsit rochia la care visam de când eram copil. Citind rewiuurile voastre am revenit din nou in magazin,unde am discutat cu una dintre fete despre problema apărută pe site. va pot spune ca Andreea T nu știu cât adevăr scrie insa pentru modelul ales de mine fetele mi au arătat încă 3 rochii care arătau identic cu rochia probata de mine.Asadar va recomand magazinul cu încredere pe mine m au convins ca modelele arată identic cu cele de la proba.pacat ca încercati sa induceti in eroare viitoare mirese cu mizerii de astea.dupa ce am fost azi in magazin si am discutat cu ele ,va pot spune ca am ales modelul iar la semnarea contractului voi avea atașat atât poza cu modelul ales cât si dantela.toate cele bune ,

    Raspunde
  23. mik 4 Feb 2014 @ 15:51

    @flori – chiar credeti ca scopul meu in viata a fost sa am o rochie originala cu orice pret? M-a deranjat ca mi-au aratat 2 rochii diferite si le-au prezentat ca acelasi lucru. Pana la urma, ce cumparam? Plus ca atunci se prezentau ca importatori si nu replicatori – cum poti sa ai incredere in orice relatie de afaceri inceputa cu minciuni? Scopul meu era sa va pun in tema, nu sa cobesc.. Poate in ultimii ani si-au schimbat afacerea, eu va tin pumnii sa fie ok!

    Raspunde
  24. Kris 5 Feb 2014 @ 11:05

    Buna,
    Acum 2 ani mi-a ales si eu o rochie de mireasa de la Mariage a Paris. Am colaborat foarte bine cu d-nele de acolo, am fost la foarte multe probe, am facut ceva modificari, mai ales la cupele sanilor ( la fiecare proba), de .. nu sunt chiar asa inzestrata, iar d-na croitoreasa a insistat ” sa am silicoane :)”, fara sa stau cu griji in ziua cu pricina, chiar a iesit perfect. Nu prea cred in originalitatea modelelor iar preturile sunt cam piperate, insa eu chiar am fost multumita. Dupa ultima proba, mi-au curatat rochia, mi-au calcat-o si mi-au tinut-o i pana cu 2 zile inainte de nunta. Imi pare rau sa aud asa ceva, presiunea e foarte mare cand esti in febra pregatirilor si iti doresti ca tot sa iasa perfect. Tuturor celor care urmeaza sa se casatoreasca le doresc momente de neuitat, alaturi ee rochia mult visata si cat mai putin stres.

    Raspunde
  25. flori 10 Feb 2014 @ 11:38

    Buna din nou!!
    Mi-am facut timp sa scriu si sa va povestesc rezultatul final cu rochita mea.
    Vreau sa va spun ca rochia e exact cum am vrut, si ca materiale si ca dantela. Nu mai scrieti prostii de o firma care se respecta.
    In concluzie va sfatuesc sa va duceti la Mariage a Paris si sa va cumparati rochia de mireasa, ba chiar sa va dati si comanda. Eu mi-am dat comanda si a iesit SUPERBA.
    Si cat despre incidentul de care vorbeste Andreea T, in momentul cand eram la proba a mai venit o miresica care vroia o rochie de mireasa, iar domnisoarele din magazin i-au aratat acelasi model sub 3 forme, adica cu dantela diferita, dar bineinteles si la preturi diferite.
    Asa ca va recomand magazinul cu incredere!!!

    Raspunde
  26. criserb 10 Feb 2014 @ 11:50

    @flori – Faptul ca tu ai cumparat ceva SUPERB nu inseamna ca altcinava nu a avut probleme cu respectiva firma…

    Raspunde
  27. Cristina 10 Feb 2014 @ 15:34

    Buna! eu mi-am ridicat ieri rochita de la Mariage a Paris! Este superba! cea mai frumoasa rochie de mireasa care a existat vreodata! :))Imi pare foarte rau pentru Andreea! in poze se vede clar diferenta dintre rochii la centura! hai ca poate finisajul urma sa fie facut la final, dar e … alta rochie! am hotarat data nuntii cu 3 luni inainte asa ca am avut foarte putin timp sa ma organizez. Am luat la pas multe magazine cu rochii de mireasa am probat o gramada insa nu o gaseam pe ACEEA. Plus ca preturile sunt si cu sare si cu piper si cu toate condimentele… enorme raportand la salariile medii ale romanilor! Mi-am pus ultima speranta in targul de la Marriot unde le-am intalnit pe doamnele de la Mariage a Paris. Este adevarat ca persoanele sunt putin.. dificile, mai ales Doamna Viorica (patroana)! Am avut si eu incidente neplacute inca de la primul contact cand mi s-a spus un pret al unei rochii, dupa care alt pret, cand am spus bugetul (limitat) aproape ca nu vroia sa ma mai lase sa probez rochita! M-au enervat, dar au rochii superbe, pe care nu le-am mai vazut in alte magazine! Asa ca m-am programat la o proba la salon. Doamna Viorica mi-a explicat de la inceput ca imi pot comanda rochia cu diferite tipuri de dantela in functie de buget si de preferinte, ca se pot face modificari la modelele pe care le probez, ca imi poate adauga sau exclude orice doresc la rochita in functie de preferintele mele. Am probat 3 rochii iar a patra a fost ACEEA pe care o vroiam. Am comandat-o, am solicitat sa fie mai putin ampla, am platit avansul, care nu a fost deloc mare(mult mai mic decat al Andreei) si am plecat acasa prima proba fiind programata dupa 2 sapt. Deja a doua zi nu imi aminteam cum arata rochia, nu i-am facut nici o poza, nu am gasit modelul pe net, dupa cateva zile devenisem frustrata asa ca m-am dus la proba, fara pogramare! Doamnele m-au primit, rochita mea venise! Soc si groaza! era alta rochie!Pentru mine nu este important de unde le aduce, important este sa corespunda estetic si calitativ! rochia care venise pentru mine era cu totul alta rochie decat cea pe care o comandasem. Explicatia a fost ca pentru a fi mai putin ampla s-a schimbat modelul! Am zis NU! eu vreau rochita mea! am mai comandat un bolero si m-am programat la proba sapt urmatoare. La urmatoarea proba rochia era cea pe care o doream, a fost 2 cm mai mare (am slabit putin intre timp) dar bolero-ul era din alt film! am cerut modificari , m-au lasat sa pun eu dantela pe bolero cum imi place, au fixat-o pe loc si a iesit superb! Eu cred ca este adevarat faptul ca doamna Viorica nu intelege bine limba romana, si este adevarat ca incearca sa isi vanda marfa la o valoare cat mai ridicata(ca orice vanzator), si este adevarat ca este o persoana artagoasa si dificila dar in acelasi timp o consider o persoana speciala ca reuseste sa faca fata capriciilor multor mirese ca mine, care intr-un buget limitat si intr-un timp redus vor si pe dracu in patru si pe mama lui! Nu numai sa faca fata ci sa le si multumeasca(o parte din ele)! ideal ar fi sa vezi rochia intr-o imagine si in ziua nuntii sa o primesti si sa fie perfecta, sa iti vina perfect dar din pacate nu este atat de simplu si intotdeauna se aplica legea compensatiei, iar pentru a avea rochia perfecta trebuie sa sacrifici timp, nervi, bani, emotii, etc . O recomand pe Doamna Viorica, in spatele imaginii aprige, tot o femeie ramane , i-am vazut emotia cand am probat ieri rochia si am fost atat de multumita de cum imi vine si am mai vazut ca isi da silinta sa multumeasca pe toata lumea (la fiecare clienta coboara la un calculator ascuns intre rochiile de la subsol si cauta sa recomande modele diferite conform criteriilor cerute de mireasa). Am intrat in magazine in care nu am probat nici o rochie, iar vanzatoarele dadeau din umeri si spuneau ” e extrasezon si pe astea le mai avem.. ce se vede…”. Ce mireasa vrea sa isi cumpere “resturi” . Dragi viitoare mirese, daca doriti o rochie speciala va recomand ca de oriunde o cumparati sa fiti de neclintit in fata vanzatorului, sa va mentineti punctul de vedere, sa lasti rusinea acasa si sa va luati tupeul cu voi! aaa si aveti grija ca accesoriile (crinolina, bolero+ul , voalul, buretii pentru cupe, modificarile, etc) se platesc separat/se negociaza separat!

    Raspunde
  28. Mikaela 11 Feb 2014 @ 21:48

    Draga Cristina,
    Si eu am fost la targul de nunti la hotel Marriot si mi-am dat comanda de rochie de la Mariage a Paris si peste aprox 2 sapt am facut prima proba pe croiala rochiei. Abia peste 2 luni mi s-a spus ca “vine rochia din Londra” si apoi aduc ele modificari daca va mai fi cazul. Cum se face ca in 2 saptamani tie ti-au adus deja rochia gata facuta???? Ciudat felul tau de a vorbi despre dna Viorica, intai spui ca este o persoana care te-a enervat, artagoasa si dificila apoi spui ca este o persoana speciala. Mesajul tau suna ca o reclama din spatele cortinei….

    Raspunde
  29. flori 13 Feb 2014 @ 10:59

    @criserb – Nu contest asta. Dar la mn a fost ok si pentru ca o persoana a avut probleme nu treb sa induca in eroare celelalte mirese si sa le faca sa stea cu emotii degeaba (cum a fost cazul meu). Si inca ceva, mi se pare absurd faptul ca rochia ti-ar da-o nefinisata. Si dupa cum se vede sunt atatea persoane care au fost la magazin si sunt multumite (sunt multe mirese care isi fac ganduri, ca nu o sa iasa ca nu o sa fie ca nu mai stiu ce si nu isi mai cumpara de acolo rochia dorita). NU INFLUENTATI VIITOARELE MIRESE.

    Raspunde
  30. criserb 13 Feb 2014 @ 11:13

    @flori – clar, daca rochia Andreie a fost naspa tre’ sa spuna ca a fost frumoasa sau cum? Te gandest ca poate in urma acestui articol si-au schimbat si ei atitudinea si acum fac rochii mai ok?

    Raspunde
  31. Andreea T. 13 Feb 2014 @ 11:43

    Eu mi-am spus povestea si v-am sfatuit sa evitati aceasta firma din simplu motiv ca de mine si-au batut joc si m-au lasat fara rochie de mireasa cu 2 saptamani inainte de nunta, nu pentru a va face rau. Stiu ca acum incepe vanzarea de rochii si trebuie sa-si faca reclama, dar eu am poze doveditoare ca nu a fost nici pe departe asa cum trebuia sa fie. Interesati-va inainte de a da avansul unei case de moda, nu faceti ca mine sa cautati firma dupa ce ati dat avansul.

    Raspunde
  32. flori 13 Feb 2014 @ 16:58

    @criserb – nu stiu… cert e ca eu sunt fff multumita si sfatuiesc toate miresele sa mearga acolo!!!
    @Andreea T. – si in ceea ce privesc pozele nu mi se pare nimic doveditor, pt ca eu consider ca rochia trebuia finisata (sa fim seriosi nu ti-o dadea asa)
    V-am pupat!!!

    Raspunde
  33. Cristina 16 Feb 2014 @ 23:24

    @Mikaela – Nu stiu cum au reusit, dar au facut-o! mi-au adus rochia repede! adevarut e ca nu stiu de unde mi-au adus-o si nici nu ma intereseaza atat timp cat e rochia pe care mi-o doresc! in ceea ce o priveste pe doamna Viorica inca imi sustin parerea: este o persoana enervanta, artagoasa si dificila pe care o apreciez! poate tocmai pentru faptul ca mi-a adus rochia la care am visat si care imi vine perfect, in timp util! Nu consider ca ii fac reclama insa nu cred ca e corect pentru viitoarele mirese care ar putea gasi aici rochia perfecta sa ocoleasca magazinul

    Raspunde
  34. Andreea T. 20 Feb 2014 @ 09:46

    @flori – Draga mea…asta era rochia pe care eu trebuia s-o ridic….nu eram la proba, venisem s-o platesc integral si s-o iau. Mie nu-mi place sa fac rau aiurea cuiva….daca miresele vor sa evite emotii inutile, ar fii bine sa ocoleasca aceasta firma….ca sunt multe alte firme mai serioase si poate mai ieftine si de calitate

    Raspunde
  35. camelia 27 Feb 2014 @ 00:30

    @Andreea T. – Am o rugaminte, pe mine m-ar ajuta foarte mult sa ne pui si noua o poza cu comanda ta sa vad daca coincide cu a mea. Si daca are stampila de la mariage a paris. Mi-am facut comanda la ele acum o saptamana si eu nu mai revin in tara decat in saptamana nuntii, deci am un stres maxim, chiar m-ar ajuta sa vad bonul de comanda.

    Raspunde
  36. camelia 27 Feb 2014 @ 00:34

    Tot de Richard Sharman este rochita mea si nu exista nici un creator din anglia cu numele asta, defapt din toata lumea . Decat un folbalist!! azi am fost sunata sa intru pe internet sa imi vad modelul acolo, insa nu exista!! e prea tarziu, insa maine am sa le sun!

    Raspunde
  37. Mihaela 27 Feb 2014 @ 09:26

    Nu este nimic adevarat din ce s-a scris aici,eu mi-am comandat rochia visata de la Mariage a Paris si mi s-a spus ca va ajunge in 3 luni,este superba,chiar fetele de acolo mi-au aratat acelasi model pe care il vreau era comanda unei alte fete si era identica cu a mea,aceeasi dantela,aceleasi materiale de calitate,sefa de acolo este o persoana de f buna calitate asa ca nu mai denigrati aceasta firma si nu mai influentati negativ alte mirese,eu va recomand cu incredere aceasta firma,au modele superbe,sunt super incantata de Mariage a Paris!!!

    Raspunde
  38. camelia 27 Feb 2014 @ 11:03

    Poti sa ne arati si noua poze cu ea, sau pe mail privat?! Ca sa imi fac si eu o idee, despre cum lucreaza. Eu sper ca o sa fie bine, nu ma intereseaza daca e copie sau nu, atata timp cat rochia este minunata. Mie mi s-au parut de treaba doamnele.

    Raspunde
  39. Diana 27 Feb 2014 @ 21:58

    @Andreea T. – Buna seara…eu personal sunt foarte multumita de tot ce tine de mariage a paris.Din punctul meu de vedere sunt doar neadevaruri la lor. Sunt bucuroasa pt colaborarea mea cu ei,iar modelul meu de rochita este superb!! Ii recomand cu cea mai mare incredere !

    Raspunde
  40. Diana 27 Feb 2014 @ 22:10

    Buna seara…sunt cea mai fericita pt colaborarea mea cu ei! Miresicilor va recomand cu incredere mariage a paris! Nu va lasati duse in eroare pt cele scrise despre ei! Va pup

    Raspunde
  41. andreea t 28 Feb 2014 @ 12:16

    @Diana – se vede ca au început târgurile:)))))) daca as fi singura nemulțumita, as mai zice…..dc e adevărat ce spui tu, sa stii ca ma bucur sa aud ca ti-au nimerit-o, dar ma repet: de ce sa ai emoții inutile?
    @Camelia – bonul de comanda era scris de mana cu stampila cu tot

    Raspunde
  42. Gabriela 7 Mar 2014 @ 21:30

    Buna fetelor,
    Ma numesc Gabriela si lucrez la casa de moda Marriage a Paris.Apropo de aceasta domnisoara cu acele poze postate pe acest sait.Ea a facut comanda la targul de nunta de la Romexpo.Dupa ce a semnat contractul a facut si o poza mireasa fiind imbracata in rochia respectiva.Cand a venit la proba a zis ca nu este rochia ei,ca nu este calitatea si materialul care a probat la targ.Nici cu modelul care il avem pe stoc nu am reusit sa linistim mireasa.Dupa mai multe discutii am incercat sa o linistim i-a fost propusa o alta rochita cu o alta dantela si alte materiale ,a facut si poze in magazine.Dupa ce am primit rochia pentru ea ,parerea mea e ca a fost bine totul. Iaras a facut poze ca sa vada si familia.La final a zis ca daca nu se va face reducere la jumatate din pret si voalul gratuit,nu va ridica rochia si va scrie si pe forum si mai multe amenintari.Normal ca nu au fost acceptate aceste cerinte, si de aici au plecat toate aceste discutii pe forum. Noi suntem o firma internationala si colaboram cu branduri internationale din Londra,Paris si Barcelona.Oferim clientelor noastre calitatea si profesionalismul cu care se creeaza aceste rochite de mirese.Va multumesc!

    Raspunde
  43. andreea t 8 Mar 2014 @ 10:21

    @Gabriela – Draga mea, o minciuna mai mare ca ceea ce spui tu nu am mai auzit de mult.In primul rand voi nu mai aveati rochita pe care o probasem eu la târg, motivand ca ati vindut-o, desi la targ cand am zis ca vreau sa o cumpăr mi-ati spus ca rochia de proba nu se vinde.Poza am facut la rochie pe manechin, nu pe mine.Cum credeati ca pot spune ca rochia este a mea cand era cu 2 numere mai mica si cu altfel de dantela pe ea? Si cum credeati ca voi accepta alt model cand eu plătisem pt modelul acela si ca orice mireasa imi făcusem vise timp de 3-4 luni cu rochita respectiva? Daca voi credeti ca puteati sa ma prostiti sa iau o rochie care avea 3 lungimi si imi era stramta si nu era finisata, te inseli amarnic. Cat despre minciuna cu banii, nu ai gasit persoana, imi permiteam sa dau oricat pe rochie, numai sa fie de calitate si sa arate bine. Cum de altfel am si dat 1000 de euro pe rochita pe care mi-am facut-o in 2 săptămâni la Andree Salon. Asa ca încearcă in alta parte cu minciunile, ca oricum numai de asta sunteti buni

    Raspunde
  44. andreea t 8 Mar 2014 @ 10:24

    Si daca sunteti o firma asa serioasa, ia puneti un link aici cu site-ul marelui creator de rochii de mireasa Richard Sherman:))))))

    Raspunde
  45. camelia 8 Mar 2014 @ 15:48

    Sa stii ca intradevar exista, dna Viorica mi-a dat linkul cu siteul lui si chiar exista si asta dupa ce am anulat comanda la ei. Nu stiu ce sa zic cu patania ta, dar nu mai faceti chestii de-aste publice, nu e frumos. Ma gandesc totusi ca la cate cliente au, nu ai cum sa ii multumesti pe toti si acum depinde si cu cine lucreaza.

    Raspunde
  46. marinela 8 Mar 2014 @ 18:03

    @Gabriela – Pina acum am tacut si nu am comentat nimic.Dar vad ca minciunile voastre curg una dupa alta.Eu sunt mama Andreei si am fost prezenta la toate etapele cu rochia incepind de la tirg si pina la momentul in care am ajuns cu nervii la limita superioara si am renuntat la comanda.Mai multa intelegere cit ati avut din partea noastra cred ca nu ati avut de la nici o alta clienta,dovada fiind ca ati repetat comanda de trei ori.La tirg am vrut sa cumparam rochia pe loc,dar nu ati vrut,spunind ca este model si nu se vinde.Ulterior la salon am vrut sa vedem rochia model dupa a doua rochie nereusita si tu Gabriela ai spus ca s-a vindut unei viitoare mirese de la Iasi si ne-ai aratat o fotografie cu tine imbracata in acea rochie ca sa ne convingi ca dantela este cea din original.ESEC.Te-ai convins si tu.Ai fost foarte amabila in tot acest timp si mereu ne-ai dat dreptate spunind chiar ca ne intelegi pentru ca nu eram primele cliente nemultumite.Restul evenimentelor nu are rost sa le mai amintesc pentru ca tu stii ca ceea ce a scris Andreea este purul adevar.Ai uitat sa spui ca tu nu aveai de unde sa stii ce s-a intimplat la tirg din simplul motiv ca nu erai angajata firmei la acea vreme(te-ai angajat cu doua luni inainte de a veni noi sa ridicam prima data rochita,care era cu doua numere mai mica si cu alta dantela).Si daca vrei sa spui adevarul(vorba vine adevar)de ce nu spui ca timp de doua luni si jumatate cit am tot venit la voi pentru fiecare mizerie de rochie pe care le-ati facut la un atelier de cartier si nu la Londra cum spunea Viorica,niciodata nu am putut sa stam de vorba cu aceasta patroana spunind ca este in strainatate cind de fapt era la Suceava sau chiar la atelier si se ascundea de noi probail de rusine,daca are asa ceva.Nici o clipa nu a fost vorba de vreo reducere sau voal gratis.Ba dimpotiva chiar tie ti-am spus ca daca este nevoie platim mai mult doar sa fie rochia si voalul cu dantela \comandata de noi.Tu si colega ta m-ati inrebat de fiecare data cum de am atita rabdare si nu explodez,.Am incercat sa fiu si eu si fiica mea intelegatoare,tolerante pina in momentul in care am vazut ca la acest asa zis salon troneaza nesimtirea,lipsa de respect fata de client din partea lui Viorica,Doamnelor,domnisoarelor,viitoare mirese,daca vreti sa nu va doara capul evitati acest salon si pe aceasta Viorica care este prezenta la tirg si atit.Mai tirziu nu mai dat de ea ci de angajate!

    Raspunde
  47. Raluca 14 Mar 2014 @ 15:20

    Buna, numele meu este Raluca, si sunt o viitoare mireasa anul acesta,

    am fost si eu la o prezentare de rochite la acest salon, si mi s-a parut ceva dubios de cand am intrat….in primul rand este “dosit”, ascuns cumva…..apoi ceea ce mi s-a parut ciudat a fost ca nu m-a lasat sa fac poze la rochii (probabil din cauza modelelor furate) spunandu-mi ca erau din colectia noua, ulterior sa imi zica si ca beneficez de reducere….. sa ne hotaram… ori e cu reducere ori e colectie noua? apoi, dnele de acolo faceau preturile pe loc….din ochi asa…raportandu-se la bugetul pe care i-l spusesem cu cateva minute inainte…si va spun asta cu sguranta, pentru ca o prietena de-a mea a fost si i-au fost spuse alte preturi pt aceleasi rochii cu aproximativ 500 de lei mai putin…pentru ca ea avea bugetul mai mic….urat…foarte urat…iar acum cu ceea ce am vazut scris de voi m-am lamurit….NU MARIAJE A PARIS!!!

    Raspunde
  48. Raluca 14 Mar 2014 @ 15:21

    si multumesc mult pentru articol…m-ati scapat de un stres….mi-a fost de un real folos…pentru ca cu toate ca am mirosit ceva, a fost o rochie care mi-a placut foarte mult si poate as fi cumparat-o…

    Raspunde
  49. Adela Istrate 24 Mar 2014 @ 14:02

    Eu am fost la targul de la Romexpo in februarie. Acolo am probat foarte multe rochite, nimic special…am ajuns la Mariage a Paris si cand am probat aici am simtit ca asta e rochia perfecta pentru mine! Am dat comanda si eram foarte entuziasmata. Dar pentru ca nu stiam nimic de firma aceasta m-am documentat pe internet si am gasit aceste feedback-uri negative care m-au speriat rau. M-am dus la ele la targ sa imi explice si sa renunt la comnda, insa m-au convins sa nu dau crezare la ce am citit. Saptama urmatoare am fost la prima proba. Acolo aveau deja un model care era gata facut insa nu pe marimea mea: ma strangea in partea de sus si imi era larga jos. Spuneau ca ar trebui sa platesc in plus modificarile si ca o fac sa imi vina bine. Dupa cateva discutii mai in contradictoriu, dezamagita fiind. Am negociat asa cum am vb de prima data. Rochia sa fie facuta pe dimensiunile mele la comanda sa nu mai platesc nimic in plus decat ce era stabilit pe bonul de comanda si sa vina pana pe data de 20 martie ( adica in 3 aaptamani) pentru ca eu sa fiu linistita.
    Am asteptat cu mari emotii ziua de 20 cand am sunat si m-am dus sa vad rochia. Am avut o surpriza extrem de placuta!! Rochia era perfecta foarte bine facuta aceiasi pe care am comandat-o!! A trebuit scurtata putin dar au facut-o in cateva ore si in seara aceia am luat rochia acasa. Pot spune ca ma simt fericita si usurata!! Va recomand Mariage a Paris pt ca au modele superbe!!! Printre cele mai frumoase!
    Mult succes si aveti grija cum va negociati rochia!!

    Raspunde
  50. camelia 26 Mar 2014 @ 12:08

    La mine a inceput si s-a terminat asa: Ma duc la targ in 21 februarie, vineri fiind ultima mea zi in tara. Am dat de ele, mi-a placut rochita si am facut comanda. Ele mi-au zis ca pot plati si un avans de 200 lei, am fost asa serioasa in privinta rochiei ca am platit 1000 lei. Sambata de dimineata am plecat din tara la munca, concediul s-a terminat. Nu m-au lasat sa fac poze la rochie chiar daca platisem si la cateva zile deja am si uitat cum imi venea rochia! Caut pe net firma lor si dau de astfel de comentarii care m-au speriat. Lucrand intr-un satuc uitat de Dzeu, cu 2 libere pe luna, am intrat in panica si am zis daca nu iese bine, cand am eu timp sa imi iau alta. In cele 2 zile de concediu ramase am fost repede la cumparaturi si am luat alta rochita pe loc, acasa, in ideea ca o pot anula. Am sunat la o saptamana si 3 zile sa anulez rochia si mi s-a spus ca rochia mea e gata si duminica ajunge. Cum poate o rochie care au spus ca vine din anglia si ajunge in 3 luni sa fie deja gata. Tineti cont numai transportul din Anglia dureaza 3-4 zile, asta inseamna ca rochia mea a fost facuta intr-0 saptamana. Nu cred asa ceva, sunt niste mincinoase.Stiu ca nu este ok ce am facut, sa anulez comanda insa, am sunat la o saptamana jumate nu dupa 3 luni. Si stiu ca pe bon scrie ca nu poti primi banii inapoi si am cerut macar voalul care costa 700 lei si restul sa il pastreze pt deranj. Nu a existat nici o cale de intelegere cu ele. Au mintit cand mama mea a fost acolo ca eu am ceruto la urgenta, nu este adevarat. Ele mi-au trimis poze cu rochia mea, direct din salon, calitatea este acesi nu am ce sa reprosez doar ca eu deja mi-am cumparat alta si daca imi spunea de la inceput ca rochia ajunge intr-o saptamana poate reuseam sa am rabdare. Sunt o fire panicoasa si cand am vazut pe diferite situri comentariile eram foarte stresata , lucru care m-a facut sa imi iau alta, nu e vina mea ca peste tot gasesc nemultumiri despre ele. Luni mama mea are intalnire cu un avocat, si tot am sa le dovedesc ca aia nu a fost facuta special pt mine, nimeni nu face o rochie de mireasa intr-o saptamana. Faptul ca nu mi-au oferit nici o intelegere , pur si simplu au luat 1000 lei fara sa miste un deget. Nici voalul nu a vrut sa mi-l dea, pe bon e suma de 5700 lei rochie + voal, din care am platit 1000 lei. Poate sa fie avans si pt voal foarte simplu.nu este specificat pt ce s-a platit acel avans. |Oricum, un gust amar si numai in romania se poate intampla.

    Raspunde
  51. Ramona 1 Apr 2014 @ 09:32

    Acum 2 ani era sa imi iau si eu teapa de la ei cu o rochie care nu semana deloc cu ceea ce comandasem eu ..daca vreti fetelor sa va luati teapa mergeti la Mariage a Paris !!!

    Raspunde
  52. Diana 1 Apr 2014 @ 22:09

    Buna fetelor,
    Eu am facut comanda la Mariage a Paris si am o rochie superba…sunt extrem de fericita ca am colaborat cu ei. Nu va lasati pacalite de comentariile rele. Ii recomand cu cea mai mare incredere !!

    Raspunde
  53. Andreea Voicu 1 Apr 2014 @ 22:31

    Ramona,
    cum ai iesit din acea situatie? Ce ai facut?

    Raspunde
  54. Ramona 2 Apr 2014 @ 10:37

    @Andreea Voicu – Cu o luna pana in nunta m-am trezit cu o rochie ,nici nu cred k pot sa o numesc rochie , care nu era deloc rochia visata de mine.Mentionez faptul ca am comandat rochia prin februarie si eu am avut nunta in iunie.In toata aceasta perioada m-au dus cu vorba, fie ca nu a venit patroana de la Suceava cu rochia,fie ca este plecata la nu stiu ce targuri , fie ca nu a ajuns.Dupa multe insistente si vizite la sediul lor m-au chemat in sf in luna mai sa-mi iau rochia pt care dadusem un avans de 2000 ron.Cand am vazut-o am intrat in panica deoarece stiam k daca ma duceam in alta parte dupa rochie ,comanda dura 2 luni iar eu mai aveam 1 luna..au incercat sa ma convinga sa o iau asa spunandu-mi k asa am comandat-o eu.M-au dus la subsol unde tineau rochiile ca poate imi aleg altceva …toate rochiile erau replici …au pus croitoreasa (Olga parca o chema ) sa incerce sa imi desfaca paietele de pe rochie (desi modelul meu nu avea nici o paieta si dantela nu era aceeasi ) ..in final sotul meu s-a certat grav cu ei si dupa ce i-am amenintat ca ne ducem la anpc mi-a dat avansul si am plecat in cautarea altei rochite.Am ajuns la Spossa de’l Amore unde am avut norocul sa gasesc o rochie mult mai deosebita venita cu doar 1 zi inainte.Ajunsa acolo i-am povestit doamnei prin ce am trecut insa aceasta nu a fost deloc surprinsa spunandu-mi k au mai fost cazuri de mirese disperate venite de la Mariage a Paris si nu intelege de ce nu ii pune cineva la punct…deci MARIAGE A PARIS =TEAPA!!!

    Raspunde
  55. Ramona 2 Apr 2014 @ 10:47

    Am uitat sa va precizez faptul ca desi modelul original pt care eu dadesem avans tb sa coste 6600 , ei incercau sa ma convinga sa o iau asa si sa le mai dau doar 500 ron deci sa coste 2500…deci …trageti voi concluziile!!!

    Raspunde
  56. Aigean 9 Jul 2014 @ 23:34

    Buna fetelor! Mi.am cumparat si eu rochia de mireasa de la mariage a paris si maine urmeaza sa o ridic! Vreau sa spun ca de la un pret de 9700 de lei mi.au redus.o la 6700 in perioada targului am fost super incantata de reducere dar mai ales de model! Era rochia visurilor mele! era clar rochia in care ma vedeam imbracata! Azi am fost la ultima proba si sunt nespus de miltumita este identica dantela tot! Imi pare rau pt celelalte miresici care au avut probleme… rochita este exact ca in poza pe care am vazut.o in albumul lor! ❤️

    Raspunde
  57. Ada 13 Aug 2014 @ 10:28

    Buna! Urata poveste… Din pacate nu este sigura pe care o citesc despre Mariage. Cred ca nu iese fum fara foc dar … si eu am comandat rochia la ei si o astept cu nerabdare.
    Aici am gasit rochia perfecta dupa lungi cautari. A costat 3500 lei si avansul a fost de 1000 lei. Dna Viorica a fost prezenta doar cand am venit pt a-mi lua masurile pe acel model de captuseala.
    Intre timp mi-am facut tot aici si rochia pt cununia civila dupa un model de rochie gasit pe net.
    A iesit foarte bine, dna Viorica m-a ajutat sa aleg materiale/culori.
    Cu cateva zile inainte de cununie am agatat putin rochia, am fost la ei au rezolvat problema si mi-au si calcat rochia fara costuri.
    Saptamana viitoare astept rochita! Sper sa fie totul ok.

    Revin cu detalii :)

    Raspunde
  58. Georgiana 1 Oct 2014 @ 10:56

    Buna
    Am ramas fara rochie de mireasa din cauza lor,sunt cei mai mari tepari

    Raspunde
  59. Madalina 15 Oct 2014 @ 18:43

    Buna fetelor,

    Trebuie sa recunosc ca am intrat in panica in momentul in care am citit impresiile si pataniile voastre cu Mariage a Paris. Eu nu am intrebat de unde vin rochiile, cine le face, cand cum si in ce fel, n-am facut contract cu ei, doar un bon de comanda pentru un avans de 200 de lei. Eu am avut nunta pe 11 octombrie, iar rochia am comandat-o in mai la targul din Piata Constitutiei, insa cu rugamintea sa o faca in septembrie si nu mai devreme ca sa nu fiu nevoita sa o modific. Ideea este ca am fost la o prima proba, iar dupa 2 saptamani (cu 2 sapt inainte de nunta) rochita mea era gata. Am avut o surpriza foarte placuta, in sensul ca rochita era identica cu cea comandata doar ca era pe masurile mele si de aceea mi s-a parut si mai frumoasa decat cea probata. A fost totul impecabil si rochie si voal si dantela, absolut tot, a fost rochita mult visata, peste asteptarile mele as putea spune. Finisajele au fost impecabile.
    Imi pare rau pentru fetele care au avut probleme cu ei, insa am simtit nevoia sa descriu si experienta mea cu ei, care intamplator sau nu a fost una extrem de placuta.
    O zi buna si sper ca nimeni sa nu aiba neplaceri cu rochita de mireasa indifferent de firma

    Raspunde
  60. irina 26 Feb 2015 @ 19:53

    Dragele mele daca nu va permiteti rochii Mariage a Paris va rog sa nu mai comentati!!!

    Raspunde
  61. irina 26 Feb 2015 @ 19:55

    Si nu mai influentati miresele inteleg ca este concurenta prea mare dar nu mai influentati negativ!

    Raspunde
  62. Loredana 3 Apr 2015 @ 17:44

    Buna ziua . Nu stiu ce neplaceri ai intampinat. Fiind domnisoara de onoare mi-am insotit prietena la targ. Suntem din constanta. Rochia este conform cerintelor,materialul de calitate. Superba. Aveam dubii dupa tot ce am citit aici ,eram speriate. Am grabit realizarea rochiei. Doua probe si totul este perfect.

    Raspunde
  63. Adrian 5 Apr 2015 @ 13:11

    Viitoarea sotie a comandat rochia de la Mariage a Paris in luna noiembrie, fiind chemati la prima proba in luna ianuarie. De atunci am mai fost la o proba urma sa ridicam rochita dupa 15 martie. Intr-adevar am asteptat mai mult decat era intelegerea, rochia fiind ridicata ieri de la magazin, insa aceasta a corespuns asteptarilor. Vazand ca aceasta este exact asa cum si-a dorit sotia consider ca asteptarea a meritat. Recomand celor ce doresc rochii de mireasa sa se duca la Mariage a Paris.
    PS Doamna Viorica este o femeie deosebita si foarte atenta cu clientii.

    Raspunde
  64. Irina 5 Apr 2015 @ 21:26

    In legătura cu patroana ai avut neplăceri ?

    Raspunde
  65. Irina 5 Apr 2015 @ 21:27

    @Loredana – a fost totul ok ?

    Raspunde
  66. Daniela Elena 7 Apr 2015 @ 19:22

    Recomand cu incredere salonul Mariage a Paris !! D-na Viorica este o femeie desosebita , care ofera clientelor o atentie ne mai intalnita in alta parte . Recomand viitoarelor mirese sa mearga la Mariage a Paris .

    Raspunde
  67. Alexandra 18 Apr 2015 @ 13:12

    http://richardsherman.co.uk/press/ Intrati si cititi…intradevar exista un fotbalist cu acest nume dar exista si designerul Richard Sherman. Voi credeti ca in lumea asta nu sunt ,poate sute, de oameni cu acelasi nume? Va inteleg si problemele cu Mariage a Paris, dar cum si eu stiu ca sunt o fire care nu accepta altceva, cu care te contazici des si te enervezi repede, asa poate ati nimerit si voi fetelor. Doamna Viorica intradevar este mai artagoasa si nu prea intelege bine limba romana, dar si voi trebuie sa aveti rabdare sa explicati ce doriti. Rochia la proba nu e niciodata finisata..finisata o iei la sfarsit, si eu am comandat rochita de la ei, am fost la proba, toate au decurs bine..rochita este superba, am ales dintre doua rochite, spatele de la una si dantela si fata de la alta. Este exact cum am dorit. La mine dureaza mai mult pentru ca doamnele intre timp mai au si alte comenzi iar eu cand am comandat o am zis clar data la care am nunta..deci e timp, unele persoane vor mai repede..femeile le fac gata in functie de data la care aveti nunta. Nuntile care sunt intr-un timp mai scurt au prioritate. Iar majoritatea rochitelor le au deja acolo, deaia nu dureaza mult comanda..de sunteti asa intrebatoare cum au putut fi gata intr un timp scurt, unele se potrivesc la marimi, cele care le au deja pe stoc..modele sunt unicate, cele pe care le alegeti, asta se refera la faptul ca nu gasiti la alte firme acelasi model, nu ca alta viitoare mireasa nu poate sa-si aleaga acelasi model ca si voi,de aceea sunt acoperite si nu aveti voie sa faceti poze,ca sa nu mergeti la alt croitor sa vi le faca la un pret mai bun. Asta e si ideea, cum altfel vreti sa faca bani? De vina suntem noi cumparatorii ca dam atatia bani, nu cei care vand si vor sa faca banii.Va inteleg si pataniile dar nu mai influentati negativ alte viitoare mirese,spuneti-va doar parerea fara sa denigrati.

    Raspunde
  68. Ioana 28 Apr 2015 @ 21:30

    Buna! Am citit tot ce se scrie pe aici,pareri impartite. Am dat comanda de rochie de mireasa la ei in februarie,iar mie imi trebuie in octombrie. Pana acum am dat avans de 500 de lei.Peste 2 saptamani ma duc sa dau masurile finale si restu e bani pt a ajunge la avansul de 30 la suta care este impus in cotract. Am emotii mari,am poze cu modelul de rochie care il doresc si ma gandesc sa ma duc sa il fac in alta parte…Putin ajutor din partea voastra nu mi-ar strica. Va multumesc

    Raspunde
  69. Elena 29 Jun 2015 @ 20:00

    Buna..ca toate celelalte mirese , prima data am facut comanda de rochie , apoi m-am uitat pe net dupa comentarii.Si cand am vazut ce se scrie pe aici , am stat cu emotii pana am ridicat rochita. Am fost placut surprinsa cand am vazut ca seama fix cu ceea ce am comandat, marimea era ok .. mi-a mai strans putin in parti( pentru ca mai slabisem putin) , si a scurtat-o jos . atat .. si asta in 2 ore pt ca eu sunt din Constanta.Pot sa spun ca am fost norocoasa ca a decurs totul ok.Am nunta peste cateva zile ..Am mari emotii , deci fetelor ramane ca voi sa decideti daca veti face comanda de la ei sau nu,nimeni nu va baga mana in buzunar mai ales ca au rochii scumpicele .Succes:)

    Raspunde
  70. adina 10 Jul 2015 @ 10:47

    si eu am avut aceeasi problema cu rochia de mireasa.In mai am fost la Bucuresti la Tg Miresei,am cumparat o rochie+voal de la Darfil,nu era marimea mea asa ca mi-au luat toate masuratorile si urma sa o primesc acasa.Acum cateva zile am primit o cu totul alta rochie dar si marimea gresita.Au incercat sa imi bage aceasta rochie pe gat sustinand ca este mai scumpa,dar oricum nu era marimea mea.Apoi au zis ca imi trimit rochia care o vreau in 2 zile.2 zile????? hai sa fim seriosi,daca prima rochie a fost facuta in 2 luni si afost gresita imaginativa ce iesea in 2 zile !!!!!!!! Nu stiu cum aveau de gand sa imi faca o alta rochie din moment ce nu aveau masuratorile corecte.Precizez ca ei au sediul in Craiova iar eu sunt din jud Vaslui,si nu m-au chemat la nici o masuratoare.Acum cu 1 luna inainte de nunta stau pe telefoane si ma cert cu ei sa imi restituie toate suma de bani,doar ca ei vor sa ma oblige sa cumpar voalul care este ivory si nu alb asa cum l-am comandat,ca si rochia de altfel.In concluzie mi-au trimis o rochie ivory,eu am vrut alba,un alt model si marime gresita.Am facut plangere la ANPC si astept sa vad ce se intampla.
    Inca un lucru foarte urat : AU ZIS CA ROCHIA NU IMI VINE PENTRU CA NU STIU EU SA MA IMBRAC !!!!!!!!!!!!( rochia fiind mult prea lunga,la spate nu ma pot incheia si cupele sunt exagerat de mari)
    EVITATI DARFIL !!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  71. ramona 20 Nov 2015 @ 22:22

    Buna fetelor,as vrea sa va spun si eu cate ceva despre faimosul magazin Mariage a paris.In primul rand sunt o fosta vanzatoare al acestui magazin de rochite de mireasa.Acest articol scris de Andreea T este adevarat.Gabriela m.a sunat in ziua cu incidentul si mi.a spus ce s.a intamplat.Nu stiu de ce nu recunoaste,dar in fine,nu asta conteaza.Ce vreau sa va spun sunt urmatoarele:rochiile sunt facute in Ucraina la o croitorie pe care o detine doamna Viorica.Rochiile nu sunt nici de la Londra,Paris s au mai stiu eu de unde.Fetelor nu va mai grabiti in privinta comenzilor.Eu va inteleg k sunteti uimite de rochii,emotionate,fericite doar eu stiu cum am vazut fetele la targurile de nunti..nu va grabiti cu banii.La targuri toata lumea nu mai gandeste si se arunca repede sa dea avans pt rochie,nestiind ce ii asteapta.La targ ti se sp doar pretul rochiei insa trebuie sa mai scoti bani si pt cupe,crinolona,si faimoasele modificari.Fetelor,odata ce este o rochie la comanda care sa vina pe corpul vostru de ce trebuie sa mai platiti si modificarile?Toate aceste lucruri nu vi se spun de la bun inceput ,practic este o capcana ca sa te atraga la targuri si in magazin se schimba totul.Nu va lasa sa face.ti poze din cauza copierii modelelor.Vad ca inca se practica vechea formula…”in ce buget te incadrezi?”..preturile sunt facute pe loc depinde cat esti dispus sa platesti pt rochia respectiva.De fiecare data cand primeam rochii ma rugam sa fie bine si sa nu am problema cu clienta pt k ma saturasem de greseli:ba nu e modelul cerut,ori dantela.Se dau rochii de pe stoc,le modifica in magazin croitoreasa….acum depinde cat de norocoase sunte.ti sa primiti una noua sa una purtata de sute de ori si modificata.Am vazut multe mirese fericite insa si nefericite.Se spala rochiile de pe stoc,si sa va mai spun k o rochie alba se poate colora cu ceai negru in ivoire….va spun k stiu.Nu va mai grabiti sa dati avansuri mari pana nu vede.ti rochia…uitati.va bn la ea cand o primiti,sa aiba toata dantela pe ea,sa fie NOUA,sa nu fie agatata sau descusta.Fiecare munceste cum poate,si banii se castiga greu,fiti atente si nu va GRABITI mai sp odata.Doamna este in magazin cand va face probele pe captuseala apoi nu mai este,toata responsabilitatea cazand pe vanzatoare daca ceva nu e bn,de parca ele ar face rochiile.Toate fetele nemultumite care au scris pe acest forum au dreptate….eu stiu mai bn ce se intampla acolo.in acest magazin trebuie sa ai noroc daca vrei sa primesti o rochie asa cum ti.ai dorit altfel o sa ai surprize,desi o platesti nu o iei gratis.Avansul nu se returneaza asa k aveti grija cat da.ti.Imi pare foarte rau de fetele ale caror rochii nu au fost bn,noi neavand nicio vina de cum au venit.Intodeauna ne lasa pe noi sa ne descurcam cu clienta si tot noi eram de vina daca nu si.o ridica.Gabriela este o vanzatoare caruia nu ii pasa de client,de cum e rochia,si daca e murdara ea zice k e curata…asa k ce sa mai zic….fara pic de respect fata de o viitoare mireasa.Rog fete care au avut probleme cu acest magazin sa posteze si sa ma intrebe orice.o sa le raspund cum voi putea.Aveti grija ce alege.ti si fiti atente la detalii de cum intrati in magazin…atente la comanda,avans si la ROCHIE cand o primiti.Cam astea au fost de sp,va doresc numai bn.Viitoare mirese aveti grija ce alegeri face.ti,sa luati ce va doriti nu ce vor altii!

    Raspunde
  72. Madalina A 4 Apr 2016 @ 18:55

    buna fetelor
    in 2016 lucrurile se schimba fata de ceea ce postați voi.
    in cazul meu nu am ce sa le reprosez
    am citit reviewurile înainte de a merge la ei , mi am găsit modelul preferat 500 ron avans , o reducere de 1000 ron si nici un leu pt modificări
    modelul l am luat pe cel din magazin care arata impecabil (a se citi :arata cum vreau eu )
    cat despre tara de proveniența nu cred ca contează. important e ca acel model sa arate perfect pe tine.
    sfatul meu este ca dacă vreti un model de la ei sa l luati pe ală deja făcut pt a nu risca la ceea ce se scrie;cat despre dantela in locație vi se va face o teorie grozavă despre cum e dantela si ii faci si poze ca sa nu fie discuții
    până la urma fiecare e liber sa aleagă, va place luați, nu, mai sunt N locații care vând .
    Succes

    Raspunde
  73. Georgiana 10 Apr 2016 @ 17:19

    @Mirela – Buna,ma poti ajuta te rog cu o mica informatie?am nunta in aceasta vara si tot caut cu disperare “rochia muult visata”.Din pacate ceea ce mi-a placut este din colectia”Rosa Clara”,foarte scumpe dealtfel,insa printr-o minune am dat peste un site “Robes-Paris”unde spun cu UIMIRE ca toate rochitele de pe acest site sunt undeva la 400 de euro cea mai scumpa.Ceea ce m-a uimit si mai tare este faptul ca pe site sunt si rochitele colectiei”Rosa Clara”,cand am citit mai cu atentie despre site am aflat ca este un butic din China…Oare ce sa fac?plata se face online,nicidecum la primirea coletului.Sper ca ma puteti ajuta!adresa mea de gmail este”[email protected]”Multumesc!

    Raspunde
  74. Dragomir 29 Jun 2016 @ 11:23

    @Mirela – buna idee !! Eu am patit acelasi lucru .. :(( cel mai groaznic lucru care i se poate intampla unei mirese !!

    Raspunde
  75. alina tudor 10 Sep 2016 @ 21:01

    @ramona – ma bucur ca ai avut curajul sa spui adevarul despre aceasta ‘”faimoasa”casa de moda….si eu sunt o fosta angajata a acestei firme si sunt surprinsa ca mai functioneaza…confirm in totalitate cele spuse de tn…rochitele nu sunt create in niciun atelier celebru la Paris ci in Ucraina fiind replici a rochiilor de mireasa de la firmele cu care doamna ptetinde ca colaboreaza.multumite sunt doar clientele care sunt pacalit cu cele deja existente carora li se aduc mici modificari in rest cele care isi asteapta cu nerabdare rochita mult visata realizata pe comanda la “paris”are parte de un adevarat cosmar…nu ai cum sa te bucuri si sa fi fascinata de o rochie la care se foloseste dantela cumparata la metru din dragon…

    Raspunde
  76. Claudia 24 Sep 2016 @ 23:36

    @Mirela – eu am lucrat cu cei de acolo sunt niște șarlatani

    Raspunde
  77. Claudia 24 Sep 2016 @ 23:51

    @Gabriela – tu esti contabila ce treaba si cu rochiile ? Nu tie rusine ca dai cu ochii de mine in Rahova???si o sa te rușinez??puneti rochii bune la expoziții si la magazin pune moldoveanca de la subsol dantele din dragon rusine sa va fie

    Raspunde
  78. Mariana 7 Mar 2017 @ 15:22

    Dragile mele miresici ;* vreau sa impart cu voi bucuria mea . Va recomand cu cea mai mare incredere sa va luati rochita mult visata de la Mariage a Paris. Sa incepem cu inceputul. Am vazut ft multe comentarii rele la adresa celor de la Mariage a Paris si sunt ft indignata pt ca eu am vazut ca sunt foarte corecti si priceputi. Eu am facut comanda la rochita mea la targul de laRom expo din septembrie si nunta mea a fost in februarie . Aceasta dna Viorica este ft priceputa are ft multi ani in spate si stie ce trebuie si ce isi doreste o mireasa. Sincer va spun k datorita acestui forum mi.am facut si eu griji si am avut multe emotii dar acum m.am convins ca sunt doar comentarii rautacioase poate si de la concurenta sau sunt pretexte care unele mirese au gasit altceva in alta parte. Comentariile sunt foarte vechi.nu stiu cum procedau ei acum multi ani,poate erau la inceput dar acum au ft multa experienta si rochita a fost exact cum mi.am dorit. Am fost la 3 probe: prima proba de captuseala constand un material croit p masurile mele, iar croitoreasa,foarte priceputa de altfel mi.a desenat cu pixul cat de decupat vreau corsetul si restul modificarilor dorite.a doua proba a fost rochita pe gata atat ca mi.a scurtat.o pe masura tocului. Iar ultima proba am ridicat rochia si au fost ft prompti si fata de acolo ft amabila care m.a ajutat ft mult,am avut reducere de la targ fata d pretul de pe eticheta iar dantela a fost identica. Am avut si mostra de dantela acasa ca sa nu am emotii ca nu va fi dantela. Deci va recomand cu cea mai mare incredere ai sincer va spun ca au ft multe rochii superbe mai ales cele din colectia noua sunt de vis. Mie imi venea sa imi cumpar doua :) am fost nehotarata ca mi.au placut ft mult iar dantelele cred ca sunt de cea mai buna calitate din ce am vazut pana acum . Bineinteles ca au rochii si mai putin dragute si mai ieftine dar sunt pt toate gusturile. Mult succes in cautarea rochiei!

    Raspunde
  79. Mariana 7 Mar 2017 @ 17:47

    NU POT SA CRED!Am ramas uimita! Acum 2 ore aprox am scris un msj pozitiv despre firma Mariage a Paris care am fost extrem de multumita iar acum m.am convis. Din ce cauza am avut eu emotii si de asemenea si alte mirese! Din cauza ca Dv ,dnule utilizator de acest site care subteti probabil colabolatori cu firme concurente sau cu cineva care evident vrea raul acestei firme. Nu pot sa cred ca mi s.a stters msjul. Dar stati linistiti ca voi scrie p toate siturile inclusiv ce faceti dv. Mi.au mai spus alte mirese care au scris cva pozitv pe “acest site” si k li s.au sters msjel dar nu am crezut. Deci,dragile mele intrati cat mai repede pe acest forum daca sunteti interesate sa vedeti si msj pozitive ,deoarece in minutul urmator numai gasiti nimik!

    Raspunde
  80. criserb 8 Mar 2017 @ 09:49

    @Mariana – relax drăguță, nu dorm lângă calculator să-ți aprob comentariul instant, îl aprob și eu când îl văd. So, acum e aprobat.

    Raspunde
  81. Maria 16 Mar 2017 @ 09:54

    Buna.Mi-am comandat si eu o rochie la Mariage a Paris si sunt foarte stresata ca nu va iesii asa cum imi doresc…Nici nu mai stiu ce sa cred daca aici sunt firme concurente cei care comenteaza negativ sau pur si siplu mirese nemultumite…

    Raspunde
  82. Cristina 26 Mar 2017 @ 23:28

    Si eu mi am comandat rochita tot la ei.Nu m am gandit nici o secunda ca ar putea sa fie altceva decat ce am vazut la targ.Acum stau cu emotii:((

    Raspunde
  83. Bianca 27 Apr 2017 @ 14:19

    si eu am comandat acum o saptamana o rochita la mariage a paris ! dar acum m-am sucit si vreau sa modific , fata de acolo mi-a spus ca atunci cand o sa ma duc la prima proba sa ma zic sigur cum vreau :) stiti cumva daca ii arat un model il poate face ? decat partea de sus a rochiei ?

    Raspunde
  84. ramona 28 Apr 2017 @ 00:18

    Mesajele pozitive care sunt scrise pe site sunt in mare parte scrise de angajatele de acolo care se dau drept cliente.Si pe mine ma punea sa scriu pe site păreri pozitive referitoare la rochițe….m.as bucura sa fie vreo clienta mulțumită si sa scrie ea.Fetel or aveti griia cand dati comanda..Eu am informatii ce se intampla in acel magazin…mereu ne punea sa sunam fetele, la un moment dat ni se părea noua k le terorizam cu atâtea telefoane.daca aveti intrebari va raspund cu mare drag☺☺

    Raspunde
  85. ramona 28 Apr 2017 @ 00:37

    Mariana tu nu cumva esti vreo angajată a acestei firme scriind pe acest site????bn nu k ai recunoaste…cunosc destul de bn aceste cuvinte sp de dna Viorica de a.Si lauda vestitul magazin….in cele din urma tind sa cred ca inca nu s.a schimbat si a ramas aceeasi femeie vicleana, imbarligand clienta la prima aparitie,dispărând la final ca o fantomă.Mariana,draga angajată a acestui magazin,ai mult timp liber de verifici tu daca s.a postat sau nu mesajul…Se vede de la o posta k aceea doamna iti spune ce sa scrii.???

    Raspunde
  86. ramona 28 Apr 2017 @ 00:46

    Fetelor,nu exista firme concurente care sa scrie pe acest site.Acesta este un pretext al celor de la marige a paris de a va influenta pe voi sa crede ti asta.Stiu foarte bn,este o strategie a lor de a va convinge sa da.ti comanda la ei si apoi daca ceva este in neregulă sa va lase cu “ochii in soare”spunand k asa ati dat comanda.Asa k aveti mare grija cu aceasta firma care se pretinde a fi “respectată si apreciata”

    Raspunde
  87. ramona 28 Apr 2017 @ 00:50

    @Maria – mirese nemulțumite sunt cu siguranta?

    Raspunde
  88. ramona 28 Apr 2017 @ 01:00

    @alina tudor – Corect,dantela si materialele care le foloseste pt rochitele de ocazie si nu numai, sunt luate din dragon, (accesorii,cupe,pietricele etc)Ideea e,ca nu ar fi nimic rau in asta dar, cand tu vi cu un model si iti face altceva decat ceea ce ai cerut ( adica te prosteste in fata) mi se pare penibil sa mai ai tupeul sa vb si sa stai in fata clientului care el iti plăteste bani pe acel produs nu iti da hârtii.Acum fiecare cu norocul lui..?

    Raspunde
  89. Bianca 13 May 2017 @ 01:09

    @ramona – îmi poți spune mai multe ? M-am speriat puțin , mie frica sa nu îmi iasa ce vreau eu… deoarece amsi schimbat modelul la partea de sus cum am vrut eu …:( și adică urmează sa ma duc la prima proba. Eu vorbisem cu o fata de acolo ca vreau sa modific și dacă se poate și mi-a spus ca se poate când ma duc la prima proba sa ii spun in ce fel Și cum .. si am dat si 1000 lei avans … si de luna trecută de pe 21 Aprilie și pana acum nu m-au sunat sa vin la vreo proba …:(

    Raspunde
  90. Loredana 23 Sep 2018 @ 09:20

    Salut. Eu am avut nunta in 2018 si am ales sa imi fac rochia la Mariage a Paris. I-am gasit la un trag de nunti si am probat o rochie care mi-a placut, suficient pentru a merge in atelierul lor sa mai probez si altele. Am fost primita foarte bine si cred ca am probat inca 6 rochite. Am ales ca vreau spatele de la un model fata de la altul maneci detasabile, voal care se poate strange etc. Tot atunci am dat si 300 ron avans. Am fost sunata apoi cu aprox 2 luni inainte de termenul pe care il dadusem eu (si care este mult mai larg decat era in realitate sa ma asigur ca daca nu iese ce imi doresc am timp sa caut altceva). Am mers la masuratori si mi-au aratat si dandela sa vada daca sunt de acord cu ea. Nu era chiar unu la ubu dar era foarte aproape de ce vazusem (si pozasem) initial. apoi peste o luna la prima proba si ajustarea rochiei pe tocuri. A iesit exact ce mi-am dorit si la un pret super ok. Pentri ca am fost la ultima proba de ziua mea am primit de la paroana si o reducere de 100 de lei la voal (pe care oricum il platea nasa dar….bun si asta). Recunosc faptul ca cam stresat-o pe fata de la vanzari dar ea a fost foarte calma si totula iesit bine si am primit o multime de complimente pentru rochie. Eu una recomand colaborarea cu ei dar ca in orice alt domeniu un plan B nu strica mai ales cand este un lucru atat de important. Bafta fetelor si curaj…va fi minunat!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)