Sari la conținut

Cum i-a păcălit dolce.ro pe cei care voiau să vadă meciul Simonei Halep

După cum știți meciul Simonei Halep, prima semifinală de la Indian Wells nu putea fi văzut decât pe Dolce Sport sau online pe dolce.ro, dacă erai abonat Romtelecom și doreai să vezi meciu din rețeaua Romtelecom sau Cosmote.

Totuși ieri Romtelecom a transmis un comunicat de presă prin care anunța că o să permită oamenilor să vadă meciul din orice rețea.

Bun, eu aveam cont pe site, am intrat azi noapte să văd cum pot să văd meciul, dacă merge sau nu. Am văzut pe acolo că sunt două opțiuni, un abonament de 1.5€ pentru o zi și unul de 5€ pentru o lună. Problema era că niciunul dintre cele două abonamente nu puteau fi selectate. Am mai căutat pe ici pe colo să văd dacă scrie pe undeva, pe site, dacă chiar pot să vădă canalele Dolce Sport din orice rețea, în cazul meu RDS, și nu am găsit nicio informație în acest sens, nimic. Nici că se poate nici că nu. Cu toate astea am fost tentat să dau cei 5 euro pentru că îmi zicea un amic pe facebook că merge. Totuși ceva m-a făcut să nu plătesc și am preferat să caut meciul în altă parte, undeva pe un site din afară.

L-am găsit pe site-ul www.tennistv.com și am zis să mă uit acolo. Nush de ce, dar parcă îmi dădea mai multă încredere, cu toate că pentru o zi de tenis trebuia să plătesc 8€ nu doar 1.5€ ca pe dolce.ro

simona-halep

Am plătit, m-am uitat la meci și m-am bucurat de o imagine impecabilă. În același timp am mai urmărit pe facebook tot felul de discuții cum că oamenii care au plătit nu mai pot vedea meciul. Amicul care a plătit îmi spunea că merge (când a început partida), dar după câteva minute transmisia i-a fost întreruptă.

Se pare că nu doar el a avut această problema, ci majoritatea celor care au dat banii pentru a o vedea pe Simona, după cum scrie și hotnews.ro.

O nesimțire marca Romtelecom. A dat un comunicat de presă prin care anunța publicul că vor transmite meciul pentru abonații oricărui distribuitor de net contra sumei de 5€ (suma minimă pe care puteai să o plătești pentru a-ți încărca contul) și când a fost vorba să livreze ceea ce au promis s-au răzgândit. 

Sunt curios câți oameni au fost păcăliți și câți bani au câștigat în urma acestei țepe. Mă gândeam că la nivelul lor nu se poate întâmpla așa ceva, dar uite că se poate.

Mă bucur că eu am avut inspirație și nu le-am dat niciun ban, dar cei care au dat și s-au așteptat să vadă meciul… au văzut nimic. Acum pot să le restituie suma, probabil că așa o să se întâmple, dar cum rămâne cu frustrarea celui care a vrut să vadă meciul și nu a putut asta? Asta cum o vor recompensa?

Update: Pentru că așa este normal și firesc, într-o lume civilizată, mai jos aveți răspunsul oficial al celor de la Romtelecom.

Salut! Situatia la care faci referire a fost cauzata de probleme tehnice punctuale, care au fost solutionate in scurt timp. Reiau si aici pozitia oficiala publicata sambata de catre hotnews.ro: “In urma verificarilor preliminare, s-a constatat ca, pentru majoritatea utilizatorilor, platforma DolceTV a functionat la parametri optimi. Romtelecom regreta inconvenientele create celor care au intampinat totusi dificultati in vizionarea continutului transmis pe DolceTV.ro in cursul noptii trecute. Investigam intern, alaturi de partenerii nostri, cauzele posibile ale disfunctionalitatii descrise. Utilizatorii afectati de aceasta situatie sunt invitati sa inregistreze o sesizare prin intermediul formularului de contact disponibil la adresa http://www.dolcetv.ro/#index/contact. Mesajele vor fi investigate punctual si solutionate in consecinta. Va multumim pentru intelegere”. Pentru orice alte informatii, iti stau la dispozitie – in ideea ca doresti sa iti informezi corect cititorii si comunitatea formata in jurul blogului tau. Iti multumesc anticipat pentru publicarea pozitiei oficiale a Romtelecom.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Suzy 15 Mar 2014 @ 12:07

    Romtelecom sa restituie banii? Traim in Romania, as vrea sa vad ca asta se va intampla.. :))

    Raspunde
  2. Mariana 16 Mar 2014 @ 12:15

    Romtelecom sufera mult la seriozitate!

    Raspunde
  3. criserb 16 Mar 2014 @ 15:31

    @Suzy – păi așa ar fi normal…

    Raspunde
  4. Irina Ilie (reprezentant Romtelecom) 17 Mar 2014 @ 12:58

    Salut! Situatia la care faci referire a fost cauzata de probleme tehnice punctuale, care au fost solutionate in scurt timp. Reiau si aici pozitia oficiala publicata sambata de catre hotnews.ro: “In urma verificarilor preliminare, s-a constatat ca, pentru majoritatea utilizatorilor, platforma DolceTV a functionat la parametri optimi. Romtelecom regreta inconvenientele create celor care au intampinat totusi dificultati in vizionarea continutului transmis pe DolceTV.ro in cursul noptii trecute. Investigam intern, alaturi de partenerii nostri, cauzele posibile ale disfunctionalitatii descrise. Utilizatorii afectati de aceasta situatie sunt invitati sa inregistreze o sesizare prin intermediul formularului de contact disponibil la adresa http://www.dolcetv.ro/#index/contact. Mesajele vor fi investigate punctual si solutionate in consecinta. Va multumim pentru intelegere”. Pentru orice alte informatii, iti stau la dispozitie – in ideea ca doresti sa iti informezi corect cititorii si comunitatea formata in jurul blogului tau. Iti multumesc anticipat pentru publicarea pozitiei oficiale a Romtelecom.

    Raspunde
  5. criserb 17 Mar 2014 @ 13:11

    @Irina Ilie (reprezentant Romtelecom) – Mulțumesc pentru precizare, am făcut update la post pentru că lumea să știe ambele puncte de vedere. Acum să înțeleg că totul este ok și pot să-mi fac și eu abonament pentru a urmări Formula 1?

    Raspunde
  6. Irina Ilie (reprezentant Romtelecom) 17 Mar 2014 @ 14:07

    Ești invitatul nostru :)

    Raspunde
  7. catalin 17 Mar 2014 @ 17:24

    eu am scris mesaj chiar sambata dimineata – n-am primit raspuns inca :(.
    …astept…

    Raspunde
  8. Budica Stelian 28 Mar 2015 @ 13:08

    Si cand ma gandesc cat de mult au insistat cei de la Teleom sa-i parasesc pe cei de la RDS si sa ma abonez la ei cu pachetul cablu-internet-telefon. Noroc ca nu am avut incredere in ei (eram deja patit de cum isi fac treaba cei de la Romtelecom) si i-am refuzat net, acum ma felicit dupa ce am vazut ca sunt aceiasi neseriosi pe care-i stiam.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)