Sari la conținut

Poze falsificate de Malaysia Airlines?

Cred că ați tot urmărit știrile despre avionul Malaysia Airlines dat dispărut acum aproximativ 7 zile, e vorba despre un Boeing 777 cu 239 de persoane la bord, zbura de la Kuala Lumpur la Beijing și a dispărut pe traseu. Ați auzit toate teoriile posibile până acum, de la invizibilitate la deturnare, de la accident la tăinuirea unor misiuni secrete, n-are sens să le mai dezbatem, ceea ce mi s-a părut mie dubios este poza cu cei doi iranieni care s-ar fi îmbarcat cu pașapoarte false. Este vorba despre poza de mai jos, prezentată de poliția malaysiană într-o conferința de presă. Ce vedeți dubios la poza de mai jos, subliniez că în poze sunt prezentate două persoane de identități diferite!

rypassport11314e

Nimic? Nu vi se pare că picioarele ambelor persoane sunt identice, în aceeași pozitie? Mai precis, nu vi se pare că picioarele persoanei din dreapta sunt multiplicate și la persoana din stânga? De ce ar face asta daca persoanele din poze sunt diferite…au fost editate pozele? De ce?

In rest, e dubios că în 2014, la nivelul ăsta de evoluție tehnologică, poate dispărea brusc din peisaj unul dintre cele mai “trackable & traceable” dispozitive din lume.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Alex G 15 Mar 2014 @ 16:49

    Nu s-au lasat la avionul din Apuseni, deaia nu il gasesc. E dubas intr-adevar sa nu poata gasi avionul

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)