Sari la conținut

V-am mai spus că nu-mi plac cei cu numere de Bulgaria

Sunt multe motive, v-am mai spus pe aici pe blog.

Ei bine astăzi motivul îl aveți în poza de mai jos. Sunt cele două mașini ale Rovanei Plumb, cea cu timbrul de mediu. Ea, tocmai ea, la fel ca toți șmecherii din țara asta își înmatriculează mașinile în Bulgaria și noi, ăia fraieri respectăm legile.

Și totuși asta este culmea culmilor. Tu cea care ai dat legea cu taxa de mediu, tu aia care voia să strângi bani la buget înmatriculezi mașina în țara de vis-a-vis?

Asta din ce partid face parte?

Întreaga poveste a mașinii o găsiți aici.

rovana-plumb-audi-a7-0f3751b4cd9e8a4ab5-940-0-1-95-1

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Mircea 21 Oct 2014 @ 09:07

    Nimanui nu-i convine sa aibe o masina cu numere de BG, dar asta e un efect al taxelor exorbitante pe care statul roman le aplica la inmatricularea masinilor. Daca taxele ar fi la fel in RO ca si in BG nu cred ca ar mai fi nimeni atat de prost incat sa-i cumpere unui bulgar o masina iar el sa circule cu procura prin tara. Problema e la statul roman nu la cei care circula cu masini inmatriculate in BG

    Raspunde
  2. criserb 21 Oct 2014 @ 10:40

    @Mircea – clar, și cei care își înmatriculează mașinile în România sunt niște proști, pe logica asta. Cei care plătesc taxe și impozite tot proști sunt. Păi man, dacă nu se plătesc taxele de unde ai vrea ca statul să-ți dea ceva?

    Sunt în căcat pentru că în principiu românul face orice numai ca să nu-și plătească taxele, dar când este vorba să ceară, este primul care cere.

    Raspunde
  3. coolnewz 21 Oct 2014 @ 14:21

    la aia al caror candidat are 40%! :D

    Raspunde
  4. Paul 21 Oct 2014 @ 15:55

    Am citit ieri ca ar fi facut dovada platii taxei de inmatriculare pentru masina. A declarat ca a inmatriculat masina pe Romania, a platit taxa, ulterior a “instrainat-o” si a fost inmatriculata in Bulgaria. Nu stiu daca e o gluma sau chiar a facut-o.

    Raspunde
  5. Pancu 22 Oct 2014 @ 01:07

    Problema nu cred ca e neaparat pentru taxa auto, ci mai mult pentru impozit care e ~6000 lei / an. ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)