Sari la conținut

Cum mi-am facut cont pe zonga.ro

Veneam ieri de la Petrosani cu un prieten si el avea telefonul conectat la sistemul audio al masinii. Tot drumul am cautat melodii pe zonga si le-am ascutat, rand pe rand. Mi-a placut maxim faptul ca poti sa asculti cam tot ce ai tu chef in masina, fara sa ai o multime de CD-uri aruncate pe acolo.

A fost momentul in care am zis "vreau si eu zonga".

Azi mi-am facut cont premium.

60747_10151222918954886_2118983885_n

Acum pot sa ascult ce vreau eu, unde vreau eu.

Nu sunt eu un mare amator de muzica, dar imi plac gadgeturile si imi place ca atunci cand merg pe drumuri sa ascult cate ceva. Si cum sunt asa cum am spus, un pretentios cand vine vorba de partea asta, zonga a venit la fix. Ascult in masina ceea ce vreau eu. Putinele piese ce-mi plac le-am gasit pe zonga. Au fost si care nu le-am gasit dar prea putine.

Asa mi-am facut un playlist al meu, pe care pot sa-l ascult fie la birou, fie in masina. Cum bag o piesa in playlist o gasesc oricand am eu nevoie de ea.

O aplicatie misto de care am sa va mai povestesc cu siguranta. Pentru moment sunt la inceput cu ea, deci trebuie sa ne imprietenim mai bine ca sa va pot spune mai multe, dar sunt convins ca o sa-mi placa.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Sergiu Nicola 13 Nov 2012 @ 00:24

    Am observat şi eu acest site/aplicaţie prin intermediul trilulilu. M-a bătut gândul să mă abonez pentru o lună, de curiozitate.

    Raspunde
  2. Leonardo Teleanu 13 Nov 2012 @ 02:57

    @Sergiu Nicola Zonga face parte din “trustul” Trilulilu :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)