Sari la conținut

Real Time GPS Tracker – o aplicatie de share-uire a pozitiei in timp real

unnamedInainte sa plec in Parang ma gandeam sa-mi instalez o aplicatie prin care sa ii las pe ai mei parinti sa ma urmareasca. Sa stie pe unde sunt, sa stie cand ajung ca sa poata sa ma astepte cu mancarea calda :)

Glumesc desigur, as fi putut sa le dau si un telefon pentru asta, dar m-am gandit sa-i las sa ma vada live pe unde sunt. In felul asta nu-si mai faceau griji, nu ma mai sunau sa vada daca sunt ok, vedeau totul pe monitorul calculatorului.

Dupa multe cautari pe net am dat peste Real Time GPS Tracker. Cautam o aplicatie care sa-mi share-uiasca pozitia pe google maps, fara ca cei care urmau sa ma urmareasca sa fie nevoiti sa-si instaleze vreun program. Ceva simplu si fara o securitate excesiva, pentru ca urma sa folosesc aplicatia doar atunci cand am nevoie. Nu era ca si cum m-as lasa urmarit in fiecare zi.

Astfel mi-am instalat aplicatia pe mobil, am pornit-o si din meniul ei am trimis parintilor un link, pe mail, unde puteau sa ma vada pe harta. Ei nu trebuiau sa faca nimic, doar click pe un link si ma puteau urmari fie ca accesau linkul de pe desktop, fie ca-l acesau de pe mobil.

Puteau vedea live, din ce mi-au zis, unde eram, viteza cu care ma deplasam, cand ma opream, altitudinea si tot felul de alte informatii.

Este o aplicatie super misto si pentru momentele in care pleci cu prietenii pe undeva si nu stii cum sa te intalnesti. Dai drumul aplicatiei si va pune pe fiecare pe harta, astfel este mai usor sa va gasiti in locuri pe care nu le cunoasteti.

Vedeti aici cum functioneaza aplicatia, este un demo destul de clar.

Sper sa va fie si voua utila, asa cum mi-a fost mie. De acum sunt convins ca am sa o folosesc mai des, mi-a fost foarte utila iar ai mai au fost incantati de idee.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Ghiocel07 13 Nov 2012 @ 14:41

    Cum eu am fost cea cu “urmarirea generala”, am cateva observatii. Masina merge in general pe langa drum, cand nu este semnal se opreste si revine imediat la semnal, se vad unele benzinarii, biserici, strazi laterale, rauri si poduri, in localitatile mari multe amanunte. Mi-a fost utila si parca timpul a trecut mai repede pana sosirea copiilor la destinatie.

    Raspunde
  2. sip 13 Nov 2012 @ 17:20
    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)