Sari la conținut

Habar nu am de care masina sa iau

Masina de spalat vase Beko DFN 6833, 13 seturi, Clasa A, LCD, AlbVreau sa fac cadou o masina d’asta. Nu spun cui, pentru ca persoana respectiva imi citeste blogul (cel putin asa cred) si n-as vrea sa afle pe aceasta cale.

Ideea e ca stiu ca-si doreste asa ceva si ma gandesc ca perioada asta a sarbatorilor este numa’ buna pentru a-i cumpara cadoul respectiv.

Dar, aici apare marea mea problema, nu stiu de care sa iau. Sunt o gramada de modele si eu nu stiu pe care sa-l aleg, pentru ca nu stiu ce are una in plus sau in minus. Nu stiu care sunt caracteristicile pe care ar trebui sa le urmaresc.

Chiar asa, e folositoare o masina d’asta pentru o familie care nu gateste prea mult. Sa zicem, de 1-2 ori pe saptamana?

Ma rog, nu are legatura raspunsul la intrebarea de mai sus cu problema mea. Asa cum am zis persoana si-o doreste si gata.

Eu ma gandesc ca nu e foarte utila, trebuie sa strangi o multime de vase ca sa ii dai drumul si na, dureaza sa strangi multe vase daca gatesi rar si nu prea folosesti farfuri :)

In plus are un consum de energie si unul de apa. Niste costuri in plus deci.

Sfatuti-ma ce sa aleg, nu vreau sa arunc cu banii, dar parca nici nu as vrea sa iau un produs prost.

Daca aveti si linkuri cu preturi mai ok cu atat mai bine, chiar nu ma supar :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Alina 18 Dec 2011 @ 10:19

    Si eu citesc blogul! Nu e asa ca e pentru mine? :) Ca de cand imi doresc una!

    Raspunde
  2. ama 18 Dec 2011 @ 11:38

    Cristi si eu gandeam ca si tine pana sa o am in casa… Nu stiu cum se face dar in fiecare zi am cate o masina de spalat :))) ce-i drept a mea e mica pentru ca nu aveam loc… la mine procesul de cautare a fost dupa dimensiuni… :))) dar sunt multumita de ea. E Candy CDI 454.

    Raspunde
  3. MooNy 18 Dec 2011 @ 12:18

    E mai mult decat utila. Cand ai mai multe de spalat trebuie sa le iei la mana, naclaiesti chiuveta si buretii de grasime de pe oale, o infunz de la resturi. Masina de spalat vase e super!

    Vezi ca acum cateva luni la arhi a fost aceeasi discutie si in comentarii gasesti si explicatii la proprietatile masinii :)

    Raspunde
  4. Phidas 18 Dec 2011 @ 13:55

    Faci o mare risipa de bani. O floare, o ciocolata si gata… e criza. Cate as fi facut eu cu banii aia. :)

    Raspunde
  5. Mihai 18 Dec 2011 @ 15:15

    Io n-am incredere in asa ceva. Daca zici ca dureaza pana strange vase pentru o tura de masina, inseamna ca pe unele resturile de mancare vor fi (relativ) uscate, deci mai greu de spalat. Se descurca oare masina cu alea?

    Io unu is de moda veche, spalatul manual mi se pare cel mai sigur :P

    Raspunde
  6. Ghiocel07 18 Dec 2011 @ 18:44

    Cred ca merge la o familie numeroasa care gateste zilnic si are multe vase de spalat. In pus trebuie sa fie si un loc special, eventual o mobila facuta pe comanda. Pentru doua farfurii pe zi si ceva mai multe sambata nu cred ca merita. Cand o sa am casa si nepoti o sa-mi doresc si eu una. Asta daca mai traiesc pana atunci…..

    Raspunde
  7. premiantul 18 Dec 2011 @ 22:18

    pai lasi farfuriile nespalate de la masa de dimineata si amiaza sa se adune cu cele de seara pentru a putea completa o masina de spalat ?

    Raspunde
  8. mariana 19 Dec 2011 @ 09:02

    Mie mi se pare un cadou dupa care si barbatii ar trbui sa tanjeasca….adica, farfurii, tigai, castroane, oale, pahare, cesti, strecuratoare, spumiere, palnii, scrumiere, tavi, forme de prajituri, platouri, tacamuri, sta cineva sa contorizeze zilnic, cat de multe se strang?!! Eu sunt pentru achizitionarea celei mai perforemante masini de spalat vase, chiar daca nu o folosim la intreaga ei capacitate! Decat sa se duca banii pe alte fleacuri mai bine un bun de indelungata folosinta! No ofense!

    Raspunde
  9. AndreaS 20 Dec 2011 @ 23:27

    @ Cristi …nu e necesara daca nu o ai;) dar isi face si ultimul cent cheltuit pe ea. Exista de 45 si 60. Daca nu strangi prea multe vase ajunge una de 45 . Se umple nu asta-i problema. Eu am una de 60 – un Bosch care merge cu 6 litri pe tura. Daca pun canile de cafea, farfuriile de pe o zi, linguri, furculite cutite cratite, pahare si mai stiu eu ce…la pariu ca nu le speli cu mana in 6 litri. Consuma curent? Ei da …mare consum…dar energia mea cand vin de la munca obosita nu conteaza?? Merge si isi face treba- Isaura ii zicem noi ;) Consumul este cred eu important…poate e mai scumpa in achizitie daca esti atent sa aiba consum mic.. sa aiba aqua stop ( parca asa ii zice)… in rest na ..turbo, eco, auto diferite temperaturi…la modelul nostru are deasupra un sertar pentru tacamuri( cea veche avea cosulet)- imi place mai mult asta cu sertaras sus…si o chestie buna zic eu sa poti ridica sau cobora sertarul de sus ( asta daca ai oale mai mari care nu incap bine jos)…Moft zic unii…asa am zis si eu candva… e echivalentul masinii de spalat haine- la bucatarie. Cine mai zice azi ca spala hainele cu mana? ;))Apropo–am vazut si mici de tot cred ca alea sunt chiar numai de o persoana;) le poti pune pe mobila ;)

    Raspunde
  10. criserb 21 Dec 2011 @ 00:43

    @AndreaS – tu vrei sa vada Dana comentariul tau? :) Vezi ca o sa vrea una de Craciun si eu nu aveam in plan. Ii dau emailul tau, sa-ti scrie :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)