Sari la conținut

Cum sa-i iubesc pe tigani?

Am vazut ieri la stiri filmuletul de mai jos. Doi tineri de etnie roma au jefuit o batrana accidentata de o masina, undeva pe o strada din Craiova.

Cum este oare posibil asa ceva?

Cum e posibi sa vezi un om intins pe asfalt, cu dureri mari probabil, si tu in loc sa-i dai primul ajutor, sa te apuci sa o jefuiesti?  Cum?

Ce pedeapsa ar merita cei doi? Exista oare in codul penal o pedeapsa care "sa raspateasca" cu varf si indesat faptele celor doi?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. vasiliu 20 Apr 2012 @ 19:52

    Pe soseaua Rupea – Brasov, in apropere de Rotbav,acum vreo patru ani intr-un accident
    au murit trei persoane,respectiv toti cei din masina.Soferul impreuna cu sotia si o consateana au plecat din com. Jibert ,satul Dacia.La plecare soferul,pompier de meserie,avea in buzunarul de la piept 20.000.000 lei vechi.
    La locul accidentului au sosit ambulanta, politia si cei de la descarcerare.
    Banii nu sau mai gasit de catre familia soferului. Asa ca ce sa ne mai miram???!!!

    Raspunde
  2. Marius 20 Apr 2012 @ 21:12

    Un singur cuvant: sapun!

    Raspunde
  3. cristi 20 Apr 2012 @ 21:28

    crema de ghete, mai bine!

    Raspunde
  4. kuisor 21 Apr 2012 @ 10:08

    Da’ nu știu dacă ai văzut/auzit declarația primarului craiovei (antonie solomon, un țigan borât).
    A zis ceva de genul “aaah, ORICUM era o bolnavă psihic, n-avea teancuri de bani la ea a.î. să fie jefuită, vă dați seama”.
    Deci, cât de jegos să fii să faci o asemenea afirmație? Sunt ani buni de când craiova e condusă (atât oficial cât și neoficial, atât la propriu cât și la figurat) de țigani .. și, din păcate, din câte observ, e un “trend” național.

    Raspunde
  5. bogdan 21 Apr 2012 @ 14:20

    asculta melodia fara cuvinte de la bug mafia, sa vezi ce bine le zice!

    Raspunde
  6. csaba 23 Apr 2012 @ 02:46

    Jefuitorii sunt urmasii lui Mihai Viteazu!!!???

    Raspunde
  7. raul 23 Apr 2012 @ 11:02

    @kuisor: jegosul ala de primar, este cel votat de craioveni nu? oricum acolo sunt numai tigani. craiova ar trebui eliminata de pe harta, la fel ca centrul bucurestiului :))

    Raspunde
  8. ella 23 Apr 2012 @ 14:13

    Adevarul e ca ne-au invadat tiganii. Oriunde te duci, dai de ei, in orice zona a Bucurestiului, a tarii, a Europei, etc. Pana mai de curand, fugea lumea de cartiere ca Ferentari, Rahova, Pantelimon… De fapt, ei sunt peste tot. Pe Magheru, Unirea, Victoriei, adica centru. Pietele, magazinele, mall-urile, strazile…, pline de tigani. Unde vom ajunge? sa fi avut dreptate Madalin Voicu atunci cand a spus ca in cativa ani Romania se va scrie cu doi de R? La viteza si ritmul in care se inmultesc… e posibil. Ei nu se gandesc sa procreeze dupa ce isi cumpara casa, dupa ce isi croiesc o cariera, dupa ce se casatoresc… Ei toarna copii peste tot, cu cate 3-4 femei, de-a valma, fara mustrari de constiinta, fara sa le pese de barfe, de “gura lumii” sau de ce spun partenerele una despre alta. Culmea e ca li se permite orice. Ati vazut cum “protesteaza” cand sunt luati la intrebari in vreo problema: scot pirandele cu puradeii in brate la inaintare, cu tupeu si scandal, cu fuste ridicate si blesteme si pun pe fuga orice reprezentant al autoritatilor politienesti sau de orice alta natura. Asa ca, nu numai ca nu ai pentru ce sa-i iubesti, ba ajungi sa-i urasti din toata fiinta.

    Raspunde
  9. Dan 24 Apr 2012 @ 14:03

    Asa e, se inmultesc ca si cainii vagabonzi.
    Ce ma supara mai tare sunt astia care sar cu dreptul jegosilor tiganilor.
    Minoritatile (tigani, maidanezii) sunt mai protejate ca noi restu.

    Raspunde
  10. AndreaS 24 Apr 2012 @ 14:35

    Cine e minoritar si cine majoritar;) ?

    Raspunde
  11. Dan 25 Apr 2012 @ 08:34

    Buna intrebare. Tinand cont ca tiganii si caini sunt mai aparati ca noi incep sa-mi pun niste intrebari… [-O<

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)