Sari la conținut

Cum să tai și să servești un ananas

Trebuie să recunoaștem că ananasul nu este cel mai ușor fruct de tăiat, cel puțin nu pentru noi, pentru cei care nu prea am fost obișnuiți cu așa ceva în copilărie.

cum-sa-tai-un-ananas

Până în acest moment eu tăiam ananasul rondele cu un dispozitiv ca ăsta. Era ok, dar parcă după ce am urmărit filmulețul de mai jos este mai ok cum recomandă omul.

Pe lângă că arată mai bine, se poate păstra și mai mult timp în frigider. Rondele sunt ok, dar trebuie să-l mănânci pe tot și parcă nu ai chef de fiecare dată.

Urmăriți filmulețul și încercați și voi, cred că merită.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Ion 23 Oct 2014 @ 10:16

    Mod de taiere estetic, dar total greșit pentru ca nu se îndepărtează miezul tare al ananasului.

    Raspunde
  2. Alexander 28 Oct 2014 @ 09:58

    1, sunt de acord cu Ion in ce priveste miezul
    2. Poate pentru servit sa te chinui in diverse feluri descrise pe internet desi eu am o metoda foarte usoara de a taia ananasul si il pot si servi bine mersi asa. Tai evident capacele cum se zice, apoi il tai pur si simplu rondele de macar 1,5 cm grosime si apoi iau pur si simplu un cutit si tai coaja ca si cum as taia-o la un mar. Daca decupez suficient de bine raman cu o rondela de ananas perfecta careia pot sa-i tai miezul dur fie cu un instrument din ala special adica un cilindru care indeparteaza exact miezul sau pot si cu un cutit . Apoi evident raman cu un covrig de ananas pe care il pot taia in raze de cerc si gata si cu chinul si cu timpul pierdut. Iti spun eu ca in felul asta tai un ananas intreg in 5-10 minute.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)