Sari la conținut

Sanvișurile lui Florin Dumitrescu vs sanvișurile unor necunoscuți

sandvisurile

Dacă priviți pozele de mai sus o să vedeți niște sanvișuri. Unele sunt ale celebrului Florin Dumitrescu, celelalte sunt ale unor necunoscuți. Vă spun necunoscuți pentru că eu până acum nu am auzit de ei și văd că nici pe facebook nu sunt prea celebri, au doar 4.501 like-uri.

Eu zic că merită mult mai multe, intrați la ei pe pagină și dați-le un like.

Ambele poze sunt luate de pe metopotam, din niste review-uri, unul făcut ieri și unul astăzi. Cred că nu are rost să mai fac comentarii, poza de sus spune mai mult decât 1000 de cuvine, vorba aia.

E jenant, este fără cuvinte.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. all 22 Oct 2014 @ 23:05
    Raspunde
  2. Mihaela 23 Oct 2014 @ 06:18

    Offtopic: “celebri”

    Raspunde
  3. criserb 23 Oct 2014 @ 08:32

    @Mihaela – mulțumesc.

    Raspunde
  4. cartus 23 Oct 2014 @ 10:11

    Problema nu se pune la cum arata, daca te duci la un restaurant de fițe platesti gustul, aromele deosebite si combinatia dintre ele, nu cantitatea. Problema mare era la gust, in ceea ce priveste scandalul cu sandvisul. Asa ca degeaba compari fotografii, trebuie gustat din fiecare, apoi comentat. Fotografic e irelevant, mai ales ca nu le fotografiezi asa cum sunt ele.
    E ca si cum ai pune pe cineva sa iti faca o farfurie de masterchef, apoi o iei si o rastorni si zici ca nu arata ca la mama acasa….. farfuria rasturnata de la mama era mai colorata. Un sandvis e un sandvis, nu il diseci sau separi feliile, ca atunci nu mai e sandvis. Si aia care jurizeaza se uita la farfurie in ansamblu, eventual taie si mananca, nu o rascolesc sa caute ingredientele.
    Ca sa tragem o concluzie, a deranjat in primul rand gustul, care era banal. Rascolitul e țaranie de scandal.

    Raspunde
  5. criserb 23 Oct 2014 @ 10:24

    @cartus – pai man, la un Chef, se pune problema și de cum arată, ăsta este primul contact pe care îl are omul cu produsul. Prima dată vezi aspectul, apoi ajungi la gust…

    Raspunde
  6. Victor Dulu 23 Oct 2014 @ 11:27

    Ce penibil. Doamne ce produs, si mai vrea si peste 13 lei pe el….

    Raspunde
  7. cartus 23 Oct 2014 @ 12:43

    Eu cand mananc un sandvis, nu il disec. Cand te duci la cineva si iti da unul, desfaci feliile, te uiti in el? Altfel, nu ai ce sa faci la aspect, sunt 2 felii de paine cu ceva intre ele. La McD cand iei un hamburger il mananci sau il desfaci inainte? Da, musti din el, vezi sectiunea, dar cam atat.

    Raspunde
  8. Crox 24 Oct 2014 @ 10:14

    Ardei rosu capia sau gogosa in sanvis… prea ca la tara.

    Raspunde
  9. Gicuta 24 Oct 2014 @ 12:21

    Care e faza acum? Nu te-a platit pentru reclama facuta la restaurant? :))
    Penibil…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)