Sari la conținut

Cum te joci pe Xbox în România

La prima vedere părea simplu, am zis că iau unul și toate o să meargă șnur. Însă nu-i chiar așa.

Xbox nu merge oficial în România. Noi, mai la coada Europei nu avem acces. Așa că pentru a putea să te joci, să-ți cumperi jocuri și game pass-uri, tre’ să te descurci… clasic.

So, se face cont la Microsoft pe site și în loc să setezi țara România, trebuie să alegi o altă țară, una în care xbox-ul e oficial lansat. Și totuși nu e chiar așa.

Prima dată mi-am setat locația ca fiind US, dar nu a mers plata cu cardul. Practic nu puteam să plătesc cu card de România pe un cont de US. Se verifica acolo dacă adresa setată în cont este aceeași cu adresa băncii emitente a cardului și logic că nu este.

M-am mutat apoi pe UK și așa a mers. Deci voi să nu faceți ca mine. Vă faceți cont din prima pe UK și apoi pentru a vă cumpăra Game Pass-ul puteți să plătiți liniștiți cu Revolut. Merge foarte ușor. Nu mai e nevoie să mai luați coduri de pe net, puteți plăti direct cu cardul vostru bancar. Nu cred că merge orice card (sau poate merge, n-am încercat), dar sigur merge cu Revolut, iar un card Revolut este ușor de obținut.

Spor să aveți și să nu vă chinuiți ca mine, că m-am chinuit ceva până i-am dat de cap.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Stefan 19 Jan 2022 @ 16:23

    Mai bine îți cumperi Play Station , el are acces în Romania

    Raspunde
  2. criserb 19 Jan 2022 @ 16:31

    @Stefan – acum spui? În cele din urmă m-am descurcat, pare să fie ce trebuie.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)