Sari la conținut

Prima data cand sotia imi cere un gadget

Consola Microsot Xbox 360, 4GB   Kinect Senzor   Kinect Sports 1, AlbNu stiu daca il putem numi totusi gadget, dar hai sa-i zicem asa ca suna bine :)

So, dupa ce i-am aratat sotiei cum ne relaxam noi la birou, intre doua bannere, siteuri sau ce mai avem de facut, a zis ca vrea si ea. Si mi-a zis-o intr-un fel in care aproape m-a convins ca vrea si ea gadgetul cu adevarat.

Eu, mai rational din fire (nu credeam ca o sa zic asta vreodata) am zis ca nu cred ca merita. Nu suntem noi genul de oameni care sa ne jucam, ma gandesc ca o sa-l folosim maxim o luna dupa care o sa-l aruncam intr-un colt si o sa se puna praful pe el.

Am mai luat noi chestii asa, din instinct sau din pornirea de moment, si acum stau aruncate intr-un colt fara ca cineva sa puna mana pe ele.

Pe langa asta am vazut si la altii, tot felul de console pe care nu se mai joaca nimeni. Au fost bune la inceput, dar apoi au zacut intr-un colt si nimeni nu le mai acorda vreo atentie.

In plus, v-am spus, noi nu ne prea jucam.

Si totusi Dana vrea sa-i cumpar un Xbox cu Kinect si cateva jocuri. Sau poate jocuri este mult spus, vrea sa ii cumpar Zumba Fitness.

Am o colega care are asa ceva si imi spune ca face sport cate o ora pe zi in fata televizorului dupa respectiva aplicatie. Ii place si este foarte multumita de ea.

Din ce-am testat si eu la birou, este o aplicatie care te consuma, te face sa transpiri, te face sa-ti misti fiecare muschi. Nu este usor, de asta m-am convins.

Dar oare cat o sa functioneze chestia asta la noi in casa? O luna, doua, zece?

Dupa mine aplicatia asta si alte jocuri pe care probabil ca o sa le mai cumpar, ca deh, tre sa incerc jucaria, o sa-mi foloseasca maxim o luna si apoi doar in momentele in care mai am musafiri si vrem sa ne distram. Cam asa vad eu treaba.

Acest post l-am scris din dorinta de a afla parerea voastra. In special cei care au asa ceva, sa-mi spuna cum il folosesc ei, daca e bun de ceva si daca merita investitia. Stiu, nu sunt primii bani pe care o sa-i pierd, nici ultimii, dar am zis sa aflu si parerea voastra.

Merita sa iau acest Xbox sau este o pierdere de bani si de timp?

Si ca sa vedeti de unde a plecat toata povestea, va las si pe voi sa urmariti filmuletul de mai jos, cel pe care l-a vazut Dana inainte sa vrea asa ceva.

Un lucru recunosc, e fun, te face sa te simti bine, dar nu stiu pentru cat timp :)

Iar pe langa consola in sine, banuiesc ca o sa trebuiasca sa investesc in jocuri, deci nu o sa scap de cheltuiala prea usor. Chiar am nevoie de sfatul unor oameni care si-au luat asa ceva si sunt in masura sa imi spuna cat de ok este.

Multam!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. raul 1 Feb 2013 @ 08:46

    eu am vandut o pe a mea. astept sa apara anul asta generatia noua de console.

    zumba fitness, sports si just dance, precum si altele de genul asta sunt jocuri casual adresate mai ales celor care nu au tinut un controller in mana in viata lor sau care nu sunt pasionati in general de jocuri.

    este fun, mai ales daca ai si spatiu sa te desfasori :D

    Raspunde
  2. Suzy 1 Feb 2013 @ 09:10

    Avem si noi o jucarie de acest gen de aprox. 3 ani. Stii cat ne-a tinut bucuria cu ea? O luna, max. 2. E adevarat, e dragut, te prinde la inceput, faci miscare dar mai apoi te plictisesti. Cu siguranta vei mai vrea si alte jocuri care nu sunt tocmai ieftine: pt xbox se invart in jur de 100 ron, dar daca vrei special pt kinect – pot sa sara si de 200 lei, depinde de complexitatea jocului.
    Noi ne-am re-apucat sa ne mai jucam pe el, nu de alta dar se punea praful de pomana pe el si pe jocurile din colectie. Sincer, mi se pare un rau necesar uneori la casa omului :)

    Raspunde
  3. DAD 1 Feb 2013 @ 09:23

    Este interesant.Noi cand l-am cumparat ne-am jucat zi de zi timp de 2 luni insa am renuntat din cauza spatiului limitat.Acum ne-am mutat si spatiul este mai mult decat suficient insa inca aduna praf pe el.parca a trecut entuziasmul ala….ai grija insa ca jocurile sunt cam piperate.200 ron x 6 jocuri sa zicem=mai cumperi o data xboxul :))
    si plus de asta trebuie sa iti cumperi abonament an de an ca sa te poti juca pe internet cu alti jucatori ( cam 35$ an )
    Intradevar este amuzant ,catchy,si te poti ajuta de el sa faci putina miscare acasa.
    AI sa faci o mica obsesie pentru a strange o mini colectie de jocuri ( cel putin in cazul nostru )
    Gasesti jocuri de tot felul ,mai ales pe amazon uk de unde l-am cumparat noi.Ah si inca ceva…multe aplicatii cum ar fi netflix sunt banate pe ro.Asta m-a dezamagit cel mai mult,adica bine bine vindem produsul si in ro dar nu oferim support si nici apliicatiile pe care le au toti ceilalti jucatori din alte tari.
    In rest e fun,mai ales cand ai prieteni in vizita….

    Raspunde
  4. rasta 1 Feb 2013 @ 10:50

    As zice ca nu merita.

    Sunt atatea cluburi de zumba, tae bo, pilates etc. la sali, cu instructori specializati. Nu costa mai mult de 100 ron/luna.

    Avantaje:
    1 in colectiv e mai antrenant
    2. socializezi
    3. daca in 2 luni te plictisesti nu ramai cu un gadget in plus care sa adune praful pe raftruri.

    Raspunde
  5. criserb 1 Feb 2013 @ 23:25

    @raul – deci este pentru mine, ca nu prea am tinut console in mana :P

    @DAD – exact de asta imi e frica si mie, ca o sa ma joc cu el o perioada apoi o sa-l consider o chestie buna de aruncat… parca totusi nu m-as baga. Cel putin deocamdata. Dar daca Dana mai insista, tre’ sa-i iau… stii cum e :)

    @rasta – nu are neaparat legatura cu sala. Este bun pentru a face miscare, dar pot sa ma joc si alte jocuri cu el. Jocuri pe care ma gandesc ca o sa ma joc cu oamenii care vin pe la mine. Nu de alta, dar singur nu prea ma joc.

    Raspunde
  6. Alina 1 Feb 2013 @ 23:38

    Eu am wii, tot in ideea asta. Dar nu am timp din pacate :(.
    Mie mi se pare super fun. Tot sper sa ma lase fetele sau sa danseze cu mine.

    Raspunde
  7. Soacra 5 Feb 2013 @ 21:47

    La anu’ apare noua generatie de console… Mai bine astepti si cumperi una de ultima generatie care o sa te tina aproximativ 7 ani…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)